Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet szarakszik a szerver, néha szokott

kaposi1
En ezt ajanlom.
Nekem ez valt be a legjobban.
ProXMEDIA

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kifli
portot már nyitottam tüzfalat kikapcsoltam és még mindig nem megy 😞
Ez az egyetlen játék aminél nem megy a multi rész...
kifli
bocs a sok postért de annyira szarok a képfeltöltõ az egyik lassú a másik nem jeleníti meg <#boxer><#violent>
Feltettem ide sg-re
MikX
Háthamár mindenki leírogatja az életkorát, én 23 vagyok, és énis örülök, h ennyi "felnõttebb" ember játszik többekközt TDU-val.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kifli
lécc töröljétek az elõzõt mert kicsi lett a kép és nem lehet felnagyítani 😞
remélem ez jó lesz 😊
Én most töltöttem be nem rég a 17-dik életévemet és nagyon, de nagyon jól érzem magam köztetek, üdvözöllek én is a klubba mrmilan és én is jó krúzt kívánok mindenkinek

TDU 2 nick: SpeedHUN

kifli

léccc valakí segítsen játszanék má online!!!
mrmilan
Neked is jó jó kocsikázást barátom.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

gabi89
Nem vagy fiatal én igaz csak 18múltam és jól érzem magam köztetek meg a klubbon belül is. Most nem nagyképûség (szerintem nem az),de mindig is a velem egykorú vagy inkább idõsebb emberek társaságát kerestem (nem tudatosan) csak valahogy mindig velük értettem meg magamat nem pedig azokkal akiknek a játékon belül csak az idegeskedni,csítelni,vitatkozni tudnak na meg a másikat fikázni...
Persze van ellen példa is vannak olyan ismerõseim,barátaim akik fiatalabbak és teljesen normálisak 😄 és lehet velük emberi nyelven beszélni...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Pepsi Twist
na te vagy eddig a legfiatalabb 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

trogerzsiger
én csak 15 vagyok 😊

jofer
Akkor az "öregek" között én vagyok a legfiatalabb! 😊 ❤️ hete lettem 27 éves>

mrmilan! üdvözlet a klubban! Jó krúzt! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Casseus
lehet hogy tul fiatal vagyok ide? <#taps>

ha te azt tudnád...^^

Casseus
Hamár a bemutatkozásnál járunk.
Én "csak" 23 vagyok 😊
A mai nap énis megrendelem a játékot, bár anno a BETA-t végigjátszottam.
Arra gondoltam, csinálok egy ventrilo-t a TDU-soknak, hogy lehessen játék közben beszélgetni. Mi évek óta használjuk CSS-hez.
Akinek van mikrofonja jöhet majd bátran, ez egyenlõre még folyamatban van.

ha te azt tudnád...^^

kaposi1
Bocsi,én meg 40 vagyok.<#wilting>
Én is játszom mindennap.<#taps>
Nagyon szeretem ezt a Game-t is,
de a szívem a GTR2-õ.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Pepsi Twist
😊

mrmilan
Gyerekek, ez tetszik, van itt látom egy két rutinos sofõr.

És még azt hittem csupa fiatal vesz körül.
Én most töltöttem be a 34-et.
Az elõbbi pár sort megmutatom a feleségemnek. 😊

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

mrmilan
Raga, Dante üdv. mindkettõtöknek.

mrmilan
Asszonyt nem zavarja, egyébként az ember játszik, amíg él...
Csak tudni kell a mértéket (persze ebbõl sosem elég😊).
Üdv.

Én meg elárulom, hogy 43, a két kollégám meg 33 akik játszanak.
És?
1983 óta mióta A zx-spectrumom megvolt, játszom rendszeresen majd mindennap, és amig látok és mozgok, játszani fogok.
Több tucat játékot játszottam végig, autós, FPS, Stratégia (És igen a Tomb Raidereket is 😊 Simset nem! )
A LOTR Online -ban játszó 77 és 74 éves házaspárnak max. 50es szintû karakterei vannak és RAID-elni járnak.
Üdv.
Raga

Ma este leszek. 😊

Met
Én meg idén leszek 33, na és?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dante73
Elárulom, én is elmúltam 28...
Szerintem minden férfi gyerek marad belül, (aki mégsem, azt csak sajnálni tudom) A másik az, hogy nem csak a gyerekek játszanak, Egy-egy jó szimulátort szerintem nem is élveznének... Ott van pl az Fs-X... Egy darabig nyomultam vele, de rövid pályafutásom az angol nyelv ismeretének hiánya igencsak megkeserítette! Ott pl nem egy olyan emberrel találkoztam, aki a való életben is pilóta... Vagy vegyünk egy jó RPG-t, levezetésnek egy kis FPS-t... Mind-mind élvezhetõ a mi korosztályunknak is...
Persze Sims-ezni sosem fogok...
Bár mondjuk most épp a Tomb Raider Annyversary, és Legend is itt csücsül a gépemen.
MrMilan!
Üdv körünkben! Találkozunk O'ahu-n!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

kifli
erre valaki valamit tud mondani:

?
bertino
<#zavart1> sry

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kifli
a csajokat kihagytad...
w77d
jó én 21 vagyok,de anyámék baszogatnak, hogy már nem kéne gamelnem 😄

bertino
napfény
tengerpart
koktélok
egzotikus autók
sebesség

mi kell ennél több ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
Én is 28 körül járok már és még én is TDUzom... sokak szerint belül még gyerek vagyok 😄

Pacal17
Most fog igazán beindulni a magyar TDU közösség, mivel 3990 ft a game.

Pacal17
Hát, visszatértem. Miújság O'ahu fele?

w77d
28 éves mérnök? még mondják azt hogy csak gyerekek játszanak 😄

mrmilan
Uraim!

A mai napon meglesz eredetiben a TDU, szeretnék hozzátok csatlakozni.
Online még nem játszottam, amit ugye csak eredetiben lehet.
28 éves mérnökember vagyok, autóimádó.
Ja, és mellesleg a legfaszább autós témáú játék, hát még online nyomulni csapatban...
Üdv. mindenkinek.

Dante73
Háj!
Holnap du 6-kor klubtali. Találkozás a kráter tetején levõ háznál, onnan irány a nyereményház feletti csillagvizsgáló, majd a klub. Viszont, mivel mindig én vezetem a csapatot, és kissé unom, kérek egy önkéntest, aki a krátertõl viszi a csapatot a nyereményházig!
Járgány mellékes, viszont azt, hogy HC, vagy nem, el kellene dönteni, hogy a sebességkülönbség miatt ne szakadjon szét a csapat.
Más.
A hétvégén nagy valószinüséggel elkezdjük forgatni a klubvideót. Ebben nem kötelezõ minden klubtagnak résztvenni. Viszont aki szeretne, az jelentkezzen priviben. Aki nem jelentkezik, nem biztos, hogy bennelessz!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Nem értem mi a gondod a kóddal. Minden játéknál meg kell adni egy reg kódot. Ez olyan nagy gond?
A játékkal nyomhatod online, de offline is. Szinte teljesen ugyanaz a játékmenet, csak online-ban értelemszerûen nem gépi ellenfelekkel versenyzel. Szerintem a játék sokkal jobb, mint az NFS sorozat. Sokkal nagyobb a bejárható terület (kb.1600 km), nem beszélve arról, hogy a sziget teljesen ki van dolgozva, letérhetsz az útról és arra mész amerre akarsz. Az autók nagyon szépen ki vannak dolgozva (fõleg a belsõ nézet), igaz a hangok lehetnének jobbak, bár tölthetsz le hozzájuk újakat.
Hogy egy kis rosszat is mondjak: a support förtelmes, a szerver néha szarakszik.
De mindezek mellett szerintem érdemes megvenni és kipróbálni, fõleg, hogy az ára sem vészes.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Nincs valakinek olyan listaja a kocsikhoz / motorokhoz ami mellett kep is van mindrol?

hoy ehh

nekem ez a játék olyan fura. ugyértemolyanra számitottam, mint a nfs. de csak olyan értelemben, hogy ugy gondoltam, hogy belépek, egy fõmenüben találom magam, és kényelmesen elinditom a játékot. de már az a kód megzavart engem, hogy belépéskor kell bepötyögni. nem értem miért. meg olyanokat hallottam, hogy ez netes játék, vagy internetre kihelyezett, nem pedig single-re...vagy nem is tudom:S
kifli
mit ez a hozzászólás (a tiéd)
meg ez (az enyém)<#kuss><#crazya>
amúgy meg igazad van. nEm kell itt keménykedni hogy nekem warez verzióm van és sikerült elindítani 😊
és sem nagyon írogattam ide a warezverzióról kérdéseket (pedig volt olyanom is de má van eredeti)
És lenne gy kérdésem!!! Miért van az hogyha csinálok egy online accot akkor nem enged fel? A menüt sem hozza be olyannal hogy nem tudott kapcsolódni a test drive serverhez és hogy ellenõrizzem az internetkapcsolatom. És nem a cd-key a bajés újraraktam az eredeti dvd-rõl patch is fenn van. Nagyon akarok jáccani má online segítsetek!! MErt akkor így fölösbe vettem
trogerzsiger
nem, windowsba lép vissza, menûbe max úgy tudsz hogy másik profilt választasz.

RAZOR27
nyugalom, énse tudok menni XD
én a videokártyára edzek...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

üdv. nektek is kilép a windows-ba, amikor játék kozben a quit-re klikkeltek? nem a fõmenûbe kéne lépnie? mert a teljes játékból kilép
Atti12
értelek, de legalább jó a hangulat 😊. Addig se vitázunk, elvagyunk, talikat szervezünk stb. . Bárcsak már én is mehetnék veletek 😞. (kéne az az a szar proci..)

RAZOR27
nemzavar, de nehogy az ujreg oltson le ha off-párti.Egyébként mostanság nem írok, csak figyelemmel követem a topikot, fõleg mostanság, mert nagyon pörög és mire hazaérek már van vagy 90-100hsz.attól, hogy nemlátsz attól még lehetek régóta jelen. Kb. egy éve olvasgatom a topikot, pontosabban tavaly március környékétõl (az mégse 1 év, mind1)akkor még viszonylag aktív voltam, de mostmár kevesebb a lámuló, aki rákérdez 10hsz-el késöbb ugyanarra szóval nincs annyi "segítenivaló" mint régebben, viszont a topik forgalmának elég kis része a tényleges téma(manapság).

---Off/

kifli
Ja amúgy meg press F5 😊
kifli
NE TÖCCS'É LE!!!
Valószínûleg töltesz le valamit és azért nem tölti be...
(nem azt mondom hogy warezolsz mielött félreértenéd lehet ingyenes dolgokat is leszedni 😉)
Nekem akkor csinál ilyeneket amikor le van terhelve a netem.
Amíg ti itt elvoltatok én tettem ujjab 160km-t az Enzo-ba, juuj nemsokára jön a következõ szín...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Atti12
uristen egy ilyen kis dolgon így kiakadni... Megkérdezte, ennyi. Egyáltalán téged nem is szoktalak itt látni a topicba, akkor mért zavar ennyire?

RAZOR27
ha ez szerinted oltás volt, az már nem az én gondom, de evvel az erõvel bemehetnék bármilyen olyan topikba, ahova szoktam írkálni is kérdezgethetnék ieneket?

Versace21
De õ nem kiválasztott egyet a top 10bõl,hanem miota megvette,azota ir ide on-t,nem sûrûn off-t mindig láttam itt a hozzászólását,és szerintem mindenkinek az a jó,ha segitûnk a másikon,nem meg leoltjuk...De ha te ezt élvezed,akkor nyiss egy topikot,és az legyen a neve,hogy ne irj,mert leoltalak<#mf1>
Goodbye Kitty<#zavart2>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"