Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GyuriX2572
Értem, köszi.

w77d
ha használtat veszel teljes mértékben az eladó becsületességén múlik, hogy tudod e használni

HUNMemphis
Most 4000Ft fáj neked?Nemhinném.Egyszerûbb mintha a szart kavarnád ezzel a vásárlok egy serialt és vagy átbasznak vagy nem.
Menj el shopingolni és vegyél egy eredeti TDU-t.<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

GyuriX2572
azon agyalok, hogy veszek egyet használtan, csak mi a garancia rá, hogy tudom majd használni...
1 serialhoz hány account tartozhat? multis profilt csak multiban lehet fejleszteni?

w77d
egy EREDETI serial

GyuriX2572
Egy serial elég a netes játékhoz?

kifli
kiiktatom a routert és aztán próbálom majd 😊
trogerzsiger
én is azt mondom 😊

Nos ha routeretek van és nemmegy a gém 60% h a router a gond! nekem volt 3évig eggy smc..... routerem! nemvolt vele jó a játék! most a napokban elromlott a router! vettem eggy újjat gondolom áh kiprobálom a játékot feltettem és voálá! MÛKÖDÖTT aztán kiiktattam a routert hogy csak az én gépemen menjen a net! elinditottam a játékot ment! szal nállam 120%ban a router volt a gond!
HTS s3rg1nh00
a routerben van tûzfal beépítve😉

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

trogerzsiger
router válogatja, ám asszem csak a tûzfalasok kavarnak be, mint nálam

megtaláltam a progit, töröltem is a radial.cdb -t.
mindjárt kipróbálom a játékot 😊
köszi szépen a választ 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Denes888
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért írja mindenki, hogy a reouterrel van biztos a baj egy netes játéknál??? Nekem 2 éve van az és semmi probléma nincs vele. Kb fél éve összeomlotté s csináltam egy resetet. Soha semmi köze nem volt a hibának ha valami gubanc volt... Ráadásul csak nagy hülyén próbéltam megcsinálni és sikerült. Nem kell azt hibáztatni. EZ az én véleményem. Van egy nod32 a gépen annak sincs semmi baja és nincs bibi.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

ok, mindjárt rákeresek 😊
tehát akkor ez gyakori jelenség? 😊

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

w77d
hogy bosszantsa a játékost 😄

kifli
egyébként az a radial file mire jó?
trogerzsiger
töröld ki a radial fájlt, van hozzá egy aranyos kis progi radial cdb a neve, asszem.

Hello!
Pár napi játék után azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon tetszik a játék. Mindössze egy dolog aggaszt. Idõnként /autózás közben/ a játék beakad kb. 2 másodpercre. Nagyon idegesítõ, fõleg amikor autót kéne elszállítani, lehetõleg sértetlenül. A gépemet az aláításomban találjátok. Nem hiszem, hogy akadnia kéne.

Ui.: Vista-t használok.

Köszi a segítséget!

Én már ott vagyok a pagani elõtti market*nél gyertek ti is 18ig várok mindenkit

Lenne egy tali 17:45-kor a PAGANIautóháznál. Mindenki a saját kedvencével jöjjön! Egy kis krúz valamerre (max sebesség 220km/h). Én 17:50 ig ott leszek és várlak titeket.

kifli
õõ bocs csak siettem mert szólított a természet 😊
fordítok:
most 10-es vagyok
De már ovi elött is találkoztunk 😄 Muterék ismerték egymást és azért.
Ma is egyik legjobb haverom 😊
bpeti72
elég ha lemásolta

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Pepsi Twist
aha ha még érteném is hogy mit írtáá

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
leszek mos 10.-es De má ove elött találkoztunk 😄 Muterék ismerték egymástés azért. Ma is egyik legjobb spanom 😊
kifli
Azt meg nemhiszem hogy letöltötte a warez verziót 2óra alatt. Megvettem hazavittem és nem volt jó. Elõtte meg nem volt neki warez verziója mert nem is tervezte eladni. Nézegettem a játékait megláttam a tdu-t és mondta hogy eladja ha kell én meg rögtön meg is vettem
Pepsi Twist
Tizennegyedik éves vagy?

kifli
Lehet az lesz...
Biztos visszaadja ha szar mert már elég régóta ismerem 12-éve 😊
Nemhiszem hogy átverne amúgymeg
mrmilan
Nagy valószínûséggel a warez/eredeti kód használat van ebben az esetben.
Elég szemétláda , ha ilyet megtesz...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

kifli
hát nemtudom majd most megnézem azt hogy msn-en beszélek vele és közben meg fellépek 😛
mondom elírtam és gtx-ei vannak...
bpeti72
mindegy, kérd vissza a pénzt, azt vedd meg boltban.

bpeti72
sosem tudni lehet hogy pézes de lehet azért mert pénzéhes. 8800gts olyan nagy szám?

w77d
sztem warezrõl letöltött gémmel nyomul most eredeti kulcsal. Hiába van nálad a dobozba ragasztott key, simán leírhatta magának 😄

(én ugyanígy jártam Rfactorral, aztán hálisten visszavettem a pénzt)

kifli
jajj gtx-e van nem gétées
bpeti72
sztm õ nyomul vele, azért nem tudsz játszani. mennyiért vetted?

kifli
Nemhiszem... A játék már le volt törölve neki egy idelye azért kérdeztem meg hogy eladja-e A dvd-nálam van a kulcsal együtt. Meg álíndóan fenn van? Ma sulibol délelött értem haza (😛)És akkor sem tudtam felmenni. Ha nála se megy akkor visszakérem a pénzt. De amilyen pénzes nem hiszem hogy belehal sli 8800gts-ével egyetemben<#boxer>
Szal nehiszem 2000-ért asdta csak nekem csak most 😊
w77d
nem lehet hogy megtartotta az emberke a kulcsot és õ nyomul állandóan ezért nem tudsz fölmenni??

kifli
Volt és át is írtam a keyt úgy csináltam hogy csinálrtam egy online profilt és amikor csatlakozni akart írta hogy invaild cd key aztán kérte a másik key és begépeltem és el is fogadta 😊
És aztán ez a probléma jött amit írtam. Router meg azért nem gond mert ki van kapcsolva a tüzfal rajta. De én a biztonság kedvéért megnyitottam azt a 2 portot amit readme-ben írt de semmi változás.
Má 3 napja nem tudok fellépni. (azóta van meg eredetibe 😛)
Akitõl vettem annak ment 😞
Majd átmegyek hozzá és megnézem nála indul-e...
w77d
nincs Lexus a PC verzióban

Hali! Lexus-t mikor lehet venni a játékban? Már champion vagyok és el is mentem a szalon mellett csak nem volt ott az ikon.

Atti12
szóval 14 éves vagyok. de lassan 15 . Nemtom mért irtam oda azt a pontot 😊

Pepsi Twist
14. mi?

[HUN]FaTaL
nm😊

http://goo.gl/gd6Zi5

SG rock
off
levittem az árát 7000Ft-ra , amugy ph-n is adtam fel hírdetést...de adok fel apróhírdetés fülnél is egy hírdetést itt sg-n, am kössz a tippet 😊.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Atti12
14. nyertem o.O <#vigyor2>

[HUN]FaTaL
van apróhírdetés fül ott fent, meg szerintem próbálkozz a ph-n több esélyed van, egyébként nekem is ilyen kormányom van elég fasza😊

SG rock
off
Eladó egy Logitech formula Vibration Feedback Wheel! 8.000Ft, akit érdekel írjon privibe. Nagyon jó állapotú olyan, mint amikor megvettem, talán 3x játszottam vele garit adok hozzá ha megtalálom és doboz is van na meg persze telepítõ cd! Üdv.

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

[HUN]FaTaL
a routeren is nyiss portot ill. a warez cdkeyt írd át az eredetire (már amennyiben korábban fent volt a warez verzió a gépeden mielõtt megvetted a gamet)

mrmilan
Ja azt majdnem elfelejtettem, hogy kiléptem megvenni a gamét, itt van már a kezemben, eredetiben, végre.
Játék persze csak este, otthon 😊

Dante73
Én ezért döntöttem a router ellen. Két kártya a gépben, és akkor a másik gép is kap netet. Fene fogja állandóan azt keresgélni, most melyik portot nyissam meg, meg a portforvarddal szarakodni. A gépem amúgy is megy éjjel-nappal...
Egyébként jó látni, hogy nem én vagyok a legöregebb, eddig ebben a hitben éltem....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

mrmilan
Fasza, köszi szépen.