Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Menj el shopingolni és vegyél egy eredeti TDU-t.<#nyes>#nyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
1 serialhoz hány account tartozhat? multis profilt csak multiban lehet fejleszteni?
mindjárt kipróbálom a játékot 😊
köszi szépen a választ 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
tehát akkor ez gyakori jelenség? 😊
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Pár napi játék után azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon tetszik a játék. Mindössze egy dolog aggaszt. Idõnként /autózás közben/ a játék beakad kb. 2 másodpercre. Nagyon idegesítõ, fõleg amikor autót kéne elszállítani, lehetõleg sértetlenül. A gépemet az aláításomban találjátok. Nem hiszem, hogy akadnia kéne.
Ui.: Vista-t használok.
Köszi a segítséget!
fordítok:
most 10-es vagyok
De már ovi elött is találkoztunk 😄 Muterék ismerték egymást és azért.
Ma is egyik legjobb haverom 😊
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Biztos visszaadja ha szar mert már elég régóta ismerem 12-éve 😊
Nemhiszem hogy átverne amúgymeg
Elég szemétláda , ha ilyet megtesz...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
mondom elírtam és gtx-ei vannak...
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
(én ugyanígy jártam Rfactorral, aztán hálisten visszavettem a pénzt)
Szal nehiszem 2000-ért asdta csak nekem csak most 😊
És aztán ez a probléma jött amit írtam. Router meg azért nem gond mert ki van kapcsolva a tüzfal rajta. De én a biztonság kedvéért megnyitottam azt a 2 portot amit readme-ben írt de semmi változás.
Má 3 napja nem tudok fellépni. (azóta van meg eredetibe 😛)
Akitõl vettem annak ment 😞
Majd átmegyek hozzá és megnézem nála indul-e...
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
http://goo.gl/gd6Zi5
Játék persze csak este, otthon 😊
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Egyébként jó látni, hogy nem én vagyok a legöregebb, eddig ebben a hitben éltem....
Dante.
http://www.freetvmaci.info/