Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi gond<#kacsint>Ki kellet lépnem mert persze jöttek<#vigyor>Szeretem a tavaszt!! De akkoris én nyerek holnap<#eplus2>És valós sörben játszunk!!! Na zárok és go home!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Oké gagyi elfogadva bocs hogy nem jöttem oda, de nem mutatott a térkép azt kerestelek össze vissza, de nem találtalak sehol se

TDU 2 nick: SpeedHUN

Na hplnap este zárás után végre nyomhatok egy jót!! És egy visszavágót a maiért! A vevõk miatt lemaradtam<#rinya>Holnap sziget kör!!! AUTÓSOK<#vigyor>KIHIVA!!!!<#eplus2>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

jaaa.... én ugyértettem hogy 1 hónap mulva meglesz...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Smicy2
vááá
nem úgy értettem 😊 azt akartam mondani, hogy kihagytam egy hónapot TDU nélkül 😊

Charade GTti

a-a... 1 hónapot mondtál ezért csak március 28. 16:16kor indíthatod el a telepítõt....

Smicy2
23 nap 16 óra 21 perc ?

Charade GTti

gabi89
Jövök

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

és miért pont 1hónap?

Smicy2
hónap <#zavart1>

Charade GTti

Smicy2
1 hómap után, jövök én is ^^

Charade GTti

HUNMemphis
Ottleszek fõnök!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Uffff...Vaklárma...Többszöri restart meg ki-be dugdosás nem segített, de teljes eszköt uninstall a winben majd újra visszarakás már mûködik <#nyes> Kösz a felajánlást! Egy kicsit nehéz lett volna megmagyaráznom mert januárban dobtam a gépre 80K-t. Szóval... A ma esti tali szokásomhoz híven megint nem jó nekem 17.00-kor irány BP és csak holnap este vissza. Gondolkodtam már hogy önként lemondok a klubtagságról egy aktívabb member javára mert mindig csak mentegetõzök. Na de hátha legközelebb összejön.

TDU: nemere

Ha automata valtval es billentyuzettel fogok jatszani nagyon lehagnyak majd a kormanyal jatszok es manualis valtosok? <#confused>

hoy ehh

Atti12
jaj te szegény.. 😄 Ha gondolod add nekem, elfér itt 😛

Hali! 16:00kor lesz egy tali a PAGANI autókereskedés elõtt lévõ MARKET parkolójában. Mindenki a saját kedvencével jöjjön.aki kicsit késõbb tud jönni az szóljon elõre.Köszi: szcsaby

Dante73
Ja, egyébként ez a game csinál furcsákat. Húzd ki a kormányt, dugd vissza, és restartold a gépet. Igény szerint mégegyszer. Ha ez nem segít akkor tényleg behalt....

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Nincs feleséged? Persze hogy neki! Nem tud nélküle élni... Másként nem megy...
Trustno!
Ha gondolod, van egy Saitek R440-em. FFB-s, usb-s, cirka 2 éves. Centerfix nem árt hozzá, egyébként tökéletes. Ha érdekel, és az asszonyt is sikerül meggyõzni, dobj egy privit. ócsóért adom...

Dante.

trogerzsiger
<#idiota>

w77d
neki fontos? XD

jajj gyerekek, itt az autóm... <#gonosz3>
a picsába......

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

Ennyi...Behalt a jó öreg 8 éves Dexxa kormányom...Frissen rakott Flatout 2 sem érzékeli a jobbra irányt meg a féket...Na már csak asszonynak kell beadni hogy mennyire fontos most NEKI egy új kormány. Azért még szétkapom hátha.

trogerzsiger
én Vistán nyomom.

hm. akkor nem a gépem hibás. lehet, hogy a Vista-t nem nagyon szereti... 😞

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

Hát ez kész! Frankón megyek a köv. kihívásra egyszercsak a kerék kitekeredik jobbra a fékek meg állandóan behúzva maradnak...Ilyenkor mi van? Ha középen tartom a kormányt simán megy jobbra a kocsi fék pedálra nem reagál csak a gázra megha teljesen kitekerem balra. Radialt töröltem, korány újrakalibrálás a win-ben megtörtént ott frankón mutatja is hogy minden ok. Régi egy hetes mentéssel ugyanez...?????????? Remélem nem halt be a kormányom vaz...De akkor windowsban miért ok minden a kalibráláskor...Kész. Feltolok egy másik autóst próbára...

Dante73
Este 6-kor klubtali a kráter tetején levõ háznál. 6:10, 6:15 körül indulás, szigoruan session-ban! Jármû mellékes, HC belátás szerint, terveim szerint nem száguldozunk. Elsõként a nyeremény-ház feletti csillagvizsgáló a cél, utána, akinek van kedve, továbbjöhet velem a klubhoz. Ez durván 130Km.
Remélem, összejövünk páran!

Dante.

Örülök, h széppé tettük az estédet, Memphis. Én is élveztem, a McLarenek zsír járgányok, nem véletlenül a kedvencem a forma1-be is már lassan 20 éve.<#worship>
ps. ma ismételhetünk..<#hehe>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

mrmilan
Right, köszi.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Nem szükséges külön a gamespy-on regelned. Elindítod a játékot és az új profil megadásánál ki kell választanod a gamespy-t. Ezután beírsz egy azonosítót és jelszót. Ha minden rendben (nincs ilyen felhasználó), már indulhat is a gamma. Összesen 8 profilt hozhatsz létre. Ha valamit offline kezdessz, már nem viheted át online-ra.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

mrmilan
Tegnap még nem jöttem rá, hogy a francba lehet online játszani.
Ma reggel elolvastam a FAQ-ban a gamespy-os regelést, és az azután következõ, már a játékon belül való megerõsítés folyamatát.
Remélem ma este összejön valami.
Üdv.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

HUNMemphis
Hát srácok a tegnap este nagyon jóra sikerûlt!Elöszõr Ragáékhoz csatlakoztam rájdoltunk egy picit.
Utána Tibihez.Vagyis Tibiékhez mert nagyon nagy mákom volt.8-an voltunk magyarok.
Na onnantól vált igazán jóvá az estém.Non HC-s barátaim F1 McLaren GTR-el tapisták a pedált én pedig a jólbevált és mamár kedvencemmé vált F1 McLarennel elõzgettem.Hiába voltam HC-ben nagyon jól ment.A vártnál jobban teljesített az Emszi!340-nél külsõre kitudtam tenni úgy hogy ne basszam el a teherautót és ne is essek le az útról.Nagyon tapad.
Szóval a sok munka után ez nagyon jólestett.
Versengés az izgalom az adrenalin és a civilek okozta balestek elkerülése.
Áhh még mindig a hatása alatt vagyok.<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Hátha még a Z1000-el lettem volna<#vigyor>A brutal nem annyira hegyre való<#wink>Amióta a másik karakterrel alértem a champion szintet és rájöttem, hogy lehet elöre meg hátra dõlni a motoron azóta csak moci(vagy két hónapja)! viszont ha néha autozom az valami rettenet<#rinya>Nagyon nem megy!Megyek nyomok egy kis hegyet aníg nem jönnek a vevõk<#wow3>

Jó volt az, gyors vagy a motorral... a többség esik-kel a hegyekben mocival.

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Na most akkor autómatával mész?<#wink>De mindegy<#vigyor0>Tegnap volt egy kis idõm és motoroztam, pont találkoztam Broncoval nyomtunk egy kis hegy menetet!! Baromi klasz volt<#vigyor>Persze neki lehet, hogy uncsi<#schmoll2>

Sziasztok!Még annyira nem vágoma dolgokat és neten elérerrtem a champion szintet és lett a hardcore mod és az mien vagy mi a különbség a normálnál?Azért kérdem mert pár napig most nem birok jáccani és kíváncsi vok😄
lajzika
végre elértem champion szintet , kiprobáltam a HC módot másfél orán keresztül. háááááááát... igen hárdkór 😊 amúgy semmi izgi , jo nehéz , de driftelni iszonyat joooo!! nah joéjt<#oooo><#oooo>

A tegnapi hegymászás:

A tegnapelötti kocsikázás:

A többi kép erre ...
w77d
ok, thx

ha warez-osat akarod akkor

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://wanadoo.atw.hu/ és itt a pryocyion verziót tölsd le

w77d
a dvd probléma az lehet, hogy rosszul másolja fela fájlokat a lemezrõl, mert sérült. ezért akarom, hogy warezrõl telepítem, hátha onnan rendesen telepíti

Grat neki!

Driving Aid tapasztalat: a játékban eltöltött kt és fél hónap alatt ma kapcsoltam be elõszõr a DA-t (be szerettem volna kerülni az Avenging Spirit villámgyors sprint futam elsõ 200-a közé, de sajna 1:15.15 - el csak a 219 jött össze, igaz ha nem számítjuk az elsõ 60 hely nonszensz idõit akkor nem is rossz) szóval nem tudom, de nagyon elveszi szerintem az autó és a vezetés stílusát, hogy a kocsi szinte mágnesként lesz az aszfalthoz ragasztva. Semmi kicsi erõcsúsztatás vagy finom orrbetevés a kanyarban... Ilyen idõjavításokra jó (mert pl. automata váltónál induláskor a 1-2 fokozatban nem kapar el, hanem azonnal vált mintha kipörgésgátlót használnál), de amúgy elveszik valami az egészbõl... Most ezt csak úgy... Ja csatlakozom 32 három hete... Wiwes lapok mikor jönnek <#vigyor>

Denes888
Mielött leszedsz egy warez-t azt próbáld meg, hogy elindítod a játékot, és miközben játszol vedd ki a dvd-t. Szerintem nem történik semmi és csak az indításnál kell a dvd.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Dante73
Davetim

'estét! Vissazolvastam pár oldalt látom ismerkedési nap volt... A klubtalálkozón ki kapta szombaton a 3 milkát?

kifli
Ez van a readme-ben:
When you play on a system that is behind a firewall or proxy, certain ports may need to be opened to connect to multiplayer games.

You must be able to access these external ports:

UDP 8880->8889

UDP 8890

UDP 27000->30000

TCP 6667

TCP 27000->30000

You have to open the following local port: TCP8889

Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.
w77d
nekem is gyakran kifagy, de mindíg ugyanazokon a helyeken. Mondott itt valaki olyat, hogy a lemez lehet hibás és szedjek le warezt és azt használjama kódommal, de még nem volt idõm kipróbálni

Szerintem routere válogatja. Nekem D-Link wireless routerem van, én WI-Fi-vel kapcsolódom a routerre. Router tûzfal kikapcsolva, kivéve MAC szûrés, illetve minden gépen tûzfal, vírusírtó és minden gond nélkül megy a játék, csak néha szakad meg a kapcsolat a routerrel (kb. heti 1-2).

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Kipróbáltam. Egyszer megint beakadt, késõbb le is fagyott a játék. Csak a bekapcsológomb megnyomásával tudtam leállítani. /így szabályosan állt le/
Viszont ilyen csinált múltkor is...
Nincs valami tippetek??

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

[HUN]FaTaL
kettõnél több potot kell kinyitni ha régebben jól láttam😊 a tûzfal kikapcsolásától még blokkolja a router a forgalmat

http://goo.gl/gd6Zi5