Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
TDU 2 nick: SpeedHUN
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
nem úgy értettem 😊 azt akartam mondani, hogy kihagytam egy hónapot TDU nélkül 😊
Charade GTti
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU: nemere
hoy ehh
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Trustno!
Ha gondolod, van egy Saitek R440-em. FFB-s, usb-s, cirka 2 éves. Centerfix nem árt hozzá, egyébként tökéletes. Ha érdekel, és az asszonyt is sikerül meggyõzni, dobj egy privit. ócsóért adom...
Dante.
a picsába......
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
Remélem, összejövünk páran!
Dante.
ps. ma ismételhetünk..<#hehe>#hehe>
E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Ma reggel elolvastam a FAQ-ban a gamespy-os regelést, és az azután következõ, már a játékon belül való megerõsítés folyamatát.
Remélem ma este összejön valami.
Üdv.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Utána Tibihez.Vagyis Tibiékhez mert nagyon nagy mákom volt.8-an voltunk magyarok.
Na onnantól vált igazán jóvá az estém.Non HC-s barátaim F1 McLaren GTR-el tapisták a pedált én pedig a jólbevált és mamár kedvencemmé vált F1 McLarennel elõzgettem.Hiába voltam HC-ben nagyon jól ment.A vártnál jobban teljesített az Emszi!340-nél külsõre kitudtam tenni úgy hogy ne basszam el a teherautót és ne is essek le az útról.Nagyon tapad.
Szóval a sok munka után ez nagyon jólestett.
Versengés az izgalom az adrenalin és a civilek okozta balestek elkerülése.
Áhh még mindig a hatása alatt vagyok.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
When you play on a system that is behind a firewall or proxy, certain ports may need to be opened to connect to multiplayer games.
You must be able to access these external ports:
UDP 8880->8889
UDP 8890
UDP 27000->30000
TCP 6667
TCP 27000->30000
You have to open the following local port: TCP8889
Ports 17475 and 9961 (TCP/UDP) must be opened.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Viszont ilyen csinált múltkor is...
Nincs valami tippetek??
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB