Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Azt mondta gagyenkov hogy 19kor a ducati szalonnál lesz, tehát ott lesz a mai tali.

trogerzsiger
hejhaj a 195 kmes verseny? mikoris?

Persze hogy fogsz látni meg amúgy se klubtali lesz, ha nem tegnap gagyi a sok vevõ véget nem tudod velünk végig versenyezni és így lemaradt 36 km-re a vevõk véget és kért egy visszavágott, amire mindenki, aki akar, jöhet, és azzal jön, amivel csak akar, de ha hamarabb akarsz már találkozni vagy addig is kocsikázni akarsz egy kicsit akkor most is oda jöhetsz, és addig elütjük az idõt

TDU 2 nick: SpeedHUN

Megvan a 2. kocsim Ford Mustang GT. 7-kor en is elnezek a Ducati szalonhoz, hogy talalkozhassak magyarokkal. Ugye foglak titeket latni ugy hogy nem vagyok a klubban?

hoy ehh

w77d
Single playernél NINCs klub csak multiban

Szólsz itt a fórumon Dantenak, õ egy klub tulaja. Aztán ha üresedés lesz, akkor meghirdet egy vizsgát, ahol ha megfelelsz felvagy véve. Kb. ennyi a lényege.

Attila889
az lenne a kérdésem hogyha vannak Single Playerben clubbok akkor hogy tudok belépni,meg ilyenek...mert a térképen jelölve vannak(FAQ-sn)de semmi belépõ cuccos nincs vagy valami....ha meg belehet de csak késõbb akkor mikor?Help please

gviski
Hungarian Kamehameha King klub fóruma!!! De aztán használjátok is :-)

http://www.vsr.hu/2008/forum/viewtopic.php?p=207#207

Virtual SimRacing

Oké akkor a ducati szalonnál szerintem is ok és nem félnek az autósok a fránya motorostól/motorosoktól de majd meglátjuk

[HUN]FaTaL
belsõ nézetben is fordítva van

http://goo.gl/gd6Zi5

mrmilan
Pedig de szép "kis" bálna az 😊

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Pepsi Twist
😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mrmilan
ÁHHÁ, dehogynem 😊

Pepsi Twist
de csak "orr" nézetbe van fordítva 😄

[HUN]FaTaL
OK akkor meg is kaptam a választ a kérdésemre :o) Ezek szerint a CLS merci volt, nem emlékeztem fejbõl😊

Pepsi Twist
õõõ ezeket már 1000 éve tudjuk még a mercedes CLS-t nem fedezted fel?

[HUN]FaTaL
Ha már a TDU-s mûszereknél tartunk az egyik merciben nekem fordítva voltak a mutatók? Ez csak nálam valami egyszeri bug volt? A fordulatszámmérõ mozgott a sebességmérõ óra helyén😄

[HUN]FaTaL
Azért a WR2-nek jó pár elõnye is van a TDUhoz képest, szerintem mind a két játék szuper😊

TDU elõnyei: Rengeteg bejárható terület, fasza multi :9
WR2 elõnyei: Törémodell, 500addon autó ami folyamatosan bõvül, több pálya, letölthetõ addon pályák, mûködõ index stb😊

mrmilan
😊

w77d
AZ X360 MONJON LE!!! XD

mrmilan
Csatlakozom barátom, így van!!!
RENGETEG PLUSZ AUTÓT A NÉPNEK ÉS NE CSAK XBOX 360-ra a fenébe is 😊!!!

w77d
lehet ha erre figyelnek nagyon az másnak a rovására ment volna! Jó ez így, legfeljeb egy újabb autókkal egybekötött patch-ben orvosolhatnák 😊

mrmilan
Igaz ami igaz, de minden ami jó., lehetne még jobb is.
Szumma szummárum, tényleg ez sikerült eddig a legjobban, a WR elbújhat mellette.

mrmilan
De ilyenekre odafigyelehetnének jobban szerintem.

w77d
ne legyél telhetetlen, a legtöbb autós játéknak még ilyen szintet sem sikerült elérnie mint ez

mrmilan
Valahogy azért sikerül átvészelni 😊

de azért gondolom, csak túláled valahogy majd, ezt a 'krva nagy hibát', igaz?....

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

mrmilan
Hirtelen felindulásból folytatva, ismerem a V6-os Audi motorokat, volt is szerencsém már egy 97'-es A4 2.6E-hez.
Egyáltalán nem olyan "vízhûtéses, boxermotoros 996-os Porsche" hangja van egy V6-os Audinak.
Lásd a játékban S4 cabriolet, A3 3.2.
Az A6 4.2 V8 benzinesnek meg úgy kéne gurgulázni mint állat, ehelyett szerintm kicsit szánalmas kis visitás van helyette.
Mondom, lehet én vagyok már túlságosan elfogult, de ez van.
Végülis "csak" egy játék...
A játék egyébként teljesen egyben van.

mrmilan
"Véleményteket várok."
Helyesírás bajnok 😊, szóval VÉLEMÉNYEKET VÁROK.

mrmilan
Egyébként eléggé vájtfülû és vájtszemû vagyok autós témában.
Az igaz, hogy szerintem is az eddigi legjobban sikerült autós témájú játék a TDU.
De, és itt ebben van a lényeg, hogy egy két nem realisztikus dolgot fedztem fel benne.
Nem a jármûfizika, vagy a hangok, vagy netán a táj.
Két autónál van egy kis bug (amirõl eddig tudok személyes tapasztalat alapján), amit én észrevettem.
Az egyik a Dodge Viper SRT/10.
Odáig rendben is van hogy ha MPH-ra vagyis mérföldre van állítva a sebességmérõ akkor a mûszarfalas nézetben rendben, a digit kijelzõvel együtt mozog a sebességmérõ mutatója.
Ha azonban KM/H-ra van állítva (ugye 200 MPH-ra van kalibrálva a Dodge mûszerfala) ugyanúgy viaselkedik mint MPH-nál.
Tehát ugyanaz a sebességmérõn az MPH és a KMH, marha vicces.
Amikor kb. pédául 200kmh-val megyek, akkor 200 MPH-t mutat az a fránya mutató, ha meg tullépem a 200 KM/H-t akkor túlpörög, és 240KMH-nél 40 MPH-t mutat??????????????????????????????????????????
Remélem értitek mirõl van szó.
Egyébként az Audi A6 esetén sem a reális sebességet mutatja valamelyik mûszer, tehát a digit sebességmérõ nincs szinkronban a jármû mûszerfalával.
Nekem ez nagyon is szemet szúr, szerintem kurva nagy BUG ez.
Véleményteket várok.
Java része a jármûveknek egyébként teljesen rendben van azelõbb említett témában.

Nagyon szeretnék már veletek krúzolni!!!

Üdv. mrmilan

Szevasztok! Szerintem kb:19.00! Mert péntek van és põrgésre számítok<#wink>Reméllem. hogy késöbb zárok<#vigyor>De utánna végetek AUTÓSOK!<#vigyor>Azt gondolom. hogy a ducati szalonnál mindenkkinek jó! De találkozhatunk máshol is! Lesz sziget kör meg hegyi nyomulás is<#kacsint>Ha nem féltek! HI hi hi!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

mrmilan
Már semmi baj.
Nyomultam, minden OK!!!

Mi az, hogy játszani nem tudtál?
Azok nem ellenfelek, hanem a szigeten autókázó emberkék. 😊
A elején van néhány köttelezö dolog azután mehetsz free ride-ba.
A klubba meg kell hogy hívjanak ill. küldhetsz levelet hogy kéred a meghívást de elöbb kell legyen néhány barát aki klubtag és van még hely.
De még ráér, gyüjtögess néhány autót az elején a Ford Gt javaslom nekem az vált be.
mrmilan
Tehát a kapcsolódás megvolt, láttam mindenféle német meg egyéb ellenfeleket, de játszani valahogy nem tudtam.
Piros volt a jelem, a többieké zöld.
Kicsit kezdõ vagyok ebben az online témában még.
Help me please.
Köszi elõre is.

Attila889
az lenne a kérdésem hogyha vannak clubbok benne akkor hogy tudok belépni,meg ilyenek...mert a térképen jelölve vannak(FAQ-sn)de semmi belépõ cuccos nincs vagy valami....ha meg belehet de csak késõbb akkor mikor?Help please

mrmilan
Na Dante testvér, sikerült már online kapcsolatot létesítenem.
Eléggé a játék elején vagyok, ezért a lehetõségeim korlátozttak.
Végig kéne vinni elejétõl, akkor lenne igazán jó.
A gond az, hogy egy kis pöcs Saturn Sky-al nyomulok egyenlõre...

Sikerult minden, koszonom a valaszokat. Kerdeztek mar gondolom elottem, de azert felteszem a kerdest: Az elejen mi az oka annak, hogy nem talalkoztam meg jatekosokkal? Van valami kulon mod amiben lathatok masokat? Vagy egyszeruen a szintem gyenge?

hoy ehh

mrmilan
Van valaki most fent?
Most kezdtem csak el új karakterrel...

Pepsi Twist
és ne legyen benne szóköz 😊

figy GAMESPY oldalon nem kell regelni... csak a játékban, és hogy biztos legyen olyan szabad név amit akarsz ezért ajánlom hogy jelzést tedd a neved elé. meg valós email címet adj meg meg egy jelszavat.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73
Hali!

Bocsi srácok, hogy eltüntem, bill-egér problémám volt. Most tudtam megcsinálni...
Egyébként élveztem a mai tali-t, még egy-két drift is összejött.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Driver problema megoldodott, viszont meg mindig nem tudok jatszani... A jatek elejen nem fogadja el az account-ot amit csinaltam a FAQ-ban leirt GameSpy oldalon... otlet?

hoy ehh

Jó volt a mai tali, köszi mindenkinek. Gagyenkov holnap mikro legyen a tali? mikor jó neked és hol? A kihívást elfogado én is.

trogerzsiger
Jön valaki talizni?

Nekem mindegy melyik driver.
Midegyikkel jól megy, húzod a gépet?

Megvettem a jatekot, megsem indul, rogton kekhalal. DirectX-et frissitettem CD-rol. Meg a videokartya (8800GTS) driver-re gyanakszom, megprobalom frissiteni. Ehhez melyik drivert ajanljatok?

hoy ehh

Smicy2
hmmmm, eltûnt mindenki <#schmoll2><#gonosz3>

Charade GTti

oké de nem te fogdsz nyerni hanem én