Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne!! Várj ott egy kicsit!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Ha nem latlak Titeket a Ducati szalonnal, akkor mit csinaljak? Lepjek ki a jatekbol es vissza? <#confused>

hoy ehh

Semmi gond! Én is láttalak csak fehérvoltál! Kérdeztem a többieket nekik sem voltál jó<#szomoru1>De majd ma!! Nyitásig!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

igen, nyugodtan én is csináltam már, nem lesz gond.

Hali! a mai 9-es talin ott leszek. Am. bocs hogy tegnap mennem kellett,de fonto dolog jött közbe.

Bocs gagyi hogy tegnap nem jött össze csak valami gond volt, mert legalább 10-szer rád ugrottam és mindig fehér volt, de én végig láttalak csak te nem láttál, na, mindegy ma ott leszek a szalonnál

TDU 2 nick: SpeedHUN

Hi!Újra kéne tegyem az Xp-t és netes mentésemet ha kimásolom a dokumentumokból és ha újratettem az xp-t vissza másolom akkor megmarad jól a mentésem?Nem lesz gond?Nyugottan tehetem újra?
Holnap reggel 9.00 ducati szalon!!

mrmilan
Ajjaj barátom, ez nem jó.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

elkurtam az elsö találkám. valaki kihivott versenyezni és bele mentem én barom
én már huzok is az audihoz. bár ugyse talállak meg mert uj vagyok
Elhiszem hogy szar az Atari, de mi erre a megoldas? Hogy talalkozhatok mas jatekosokkal? Oda kell mennem a vilagototoronyhoz, es ha nem latom oket, akkor megegyszer odateleportalni? Mert titeket sem konnyen talaltalak meg, ezert jo lenne valami trukk, amivel egyszeruen lehetne talalkozni. Otlet?

hoy ehh

grebber

Next PC upgrade: 2022

mrmilan
23:00-kor Audi szalon ismét???

Bocs de nem találtalak!!4

bertino
Welcome to the world of atari!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem ertem a TDU rendszeret, ha meglatok vkit a GPS-en hogy el fog mellettem menni, akkor azt miert nem latom? Vagy elmentem ma a vilagitotoronyhoz mert a GPS azt irta hogy sokan vannak ott, mikor odaertem senkit nem lattam, GPS viszont meg mindig azt mutatta hogy tobben is vannak. Hogy van ez magyarazza el vki pls?

hoy ehh

mrmilan
Mehet egy laza cruising akkor...

mrmilan
Nekem most az Audi szalon lesz a támpont egyenlõre...

mrmilan
Végre sikerült, de eltûntél😊
Vagy én voltam a béna, nem tudom.
Te vagy itt most a mentorom, veled taliztam elõször...

jó!

mrmilan
A problémám, hogy 50km-t kell odáig autóznom, mert még az alajén vagyok a játéknak, nincs 100% road open.
Audi szalon???

ott vok!

mrmilan
ok...

bertino
én is tolom majd, ha hazaértem

ez olyan 23 óra körül esedékes <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Ducati szalon??

mrmilan
mrmilan név alatt nyomom

mrmilan
Gyerekek, valaki jöjjön egyet krúzolni, most értem csak haza...

Attila889
jah jó bocsi 😄
Mert a térképeken vannak clubbok 😛
De ezt nemtudtam.Sorry 😊

Boccs, nekem eltûnt azután mindenki, miután mondtátok várjuk meg a többieket. Azért köszi a krúzt, és további jót azoknak, akik még maradtak!

sziasztok. merre vagytok. fussunk már össze létszi
trogerzsiger
Adatlapodon ottvan nem?😊

Nem tudtalak titeket kovetni, hisz tegnap kezdtem a jatekot. En vagyok D3XST3R_HUN... Speedlimit, felraktam a kocsit, nem tudom most mi a teendo, valahol uzenj hogy mikor es hol legyek.

hoy ehh

Sana az reklám volna<#szomoru1>Ha meg mondanám!

felmentés elutasítva... szülõvel ellenõrzõbe...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

w77d
Hûha! Elrejtõzök a hátizsákodba 😄

Csövi skacok!
Egy hétog nemleszek.Mek síelni =D Olaszba ugyhogy felmentést kérek a klubtalikról egy hétre.

w77d
Kerékpár bolt?? az jó lehet! És merre??

Sajna speedlimit csak fehéren látom!!
De a többiek rendben vannak!Kerékpár boltom van<#vigyor>

w77d
szerintem valami szervkereskedõ XD

trogerzsiger
mit dolgozol?<#wink>

Na meg volt a zárás!! Mehet a jövet<#vigyor>AUTOSOK VÉGETEK<#vigyor2>

igen ott várunk mindenkit

trogerzsiger
na akkor 19.00 ducati szalon?

gyere oda és megbeszéljük gagyiékal ok?

Azt vágom, csak azt hittem verseny lesz! Azért köszi!

mindegy mivel mész csak gagyi biztos motorozik

Ez a este 19 órási verseny azt jelenti, hogy gagyenkov megy motorral, többiekkel autóval egy szigetkört, és ki ér elöbb a célba? Errõl szól? <#alien>

sziasztok!Késöbb lehet csatlakozni talihoz?Van még egy kis dolgom.Tegnap jó volt az autókázás😊

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Hát szcsaby már leírta, hogy 19 órakor talizunk a ducati szalonnál azért akkor, hogy gagyi is tudjon jönni, mert õ kért vissza vágót a buta autósoktól persze azt nem tudja, hogy a buta autosok fognak nyerni