Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ducati szalon 2 perc múlva.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
na meg oldodott az elõbbi problémámat most új van helyette ez akormányzással kapsolatos, mert egy save gamet szedtem le és ugyebár az ember aki felakta való szinû kormányal nyomta bill helyet mint én is, de mivell igy nem nagyon tudom ki élvezni a játék adta lehetõségeket hisz jobra kormány tekerés az kb 0,000000001 akár hányad másod perc allat van meg és pl egy auto elõzése átt csap sodrodásba ezzel nem tudtam mit kezdeni reltem segitettek ,köszi elõre is .
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
D3XST3R_HUN
hoy ehh
lehet a vista miatt?
elhagytam a telepitõ vagy aktivizáó kodot nem tudnátok segiteni .
köszi elõre is
😊
elõrõl kell kezdeni a játékot😄?
TDU 2 nick: SpeedHUN
Estefelé akar valaki egy szigetkört???
én tudom hol lehet tuningolni gyre oda és akkor arra megyünk
Én nem szívesen csatlakoznék 16.-nak sehova.
Ez csak az én véleményem és igazán akkor lenne ez jó ha lenne interklub verseny.
Nekem bejön a mi kislétszámú klubunk. 1 hónap múlva lesz 1 éves.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
a válaszod
sokájig nem legálissal mentem de 4000 ft
megéri szerintem
Klubot bárki alapíthat. Javaslom is azoknak akik nem jutottak be sehova, hogy inkább csináljanak sajátot.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
láttam olcsóbb lett a tdu
és el is szaladni a boltba venni egyett
mikor lesz majd tali értesitsetek
én is szeretnék résztveni ha lehet
bocs lehet volt irva klubtag hogy lehetek?
köcce!+!
Remélem mindenki jót aludt.Én biztosan mert egy fergeteges LAN-Party után vagyok.
Tegnapelött nézegettem a kocsilistákat valamelyik oldalon és találtam 4 F1McLarent.
F1 McLaren,F1 McLaren LM,F1 McLaren GTR.Az uccsóra nem emlékszek.
A lényeg annyi hogy most megnézem a BOX-soknálk van-e ez a 3 vagyis 4.
Különben volt cruse tegnap?Olyan hiányos a Topikunk.Hiányoznak a képek.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Egy rohattat menéssel megünnepelhetnénk 😊
Asszem megveszem boltban
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
hoy ehh
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN