Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
Emberek!! Inkább talizzunk a saalen szalonnál!

Valaki legyen olyan szives, es mondjon valami megoldast arra, hogy miert nem latlak titeket, akkor sem ha mar 100-szor teleportalok ratok?!

hoy ehh

trogerzsiger
Audinál vagyok!!

okés köszi szépen!!! Megveszem aztán majd találkozunk a játékban!!!😄😄😄
jah simán megéri a 4000ft-ot
fõleg ékes magyar nyelven van minden kiirva
apró ami multis játék azokat is meg kell csinálni a 100% eléréshez
mert mikor csinálni akarom nem engedi?

Atti12
igen, annyi különbség lesz hogy amikor elinditottad bekell pipálni a gamespy ID-t és oda beirni az adatokat.

jol van köszi!!! És ha megvettem utánna egybõl tudok majd neten játszani vele???
Atti12
próbálkozz újrarakni a géped. De elõtte menj el egy nyelvtan órára 😄.

Krisz88: 4000ft.

És mennyi az eredeti játék??? Basszus pedig ugy tolnám rendesen neten!!!
ha nem eredeti akkor nem sajnos
csak ha eredeti a serialod😄

nálam tuti
nekem kisebb a prockom igy is tutin megy de nálam vista alatt fut

Hi!Nagon idegesit engem vmi az h a test drive beszaggat néha és amd athlon 64 6000+,8800GTS asus,2gbram, és minden próbáltam már....új driver,újraktanm az xp-t minden.... és idegesit h ien géppel bezaggat a tdu..nálatok is?
vettem
18h audi kereskedés
fehér autó
ott leszek

Versace21
18,00kor az Audi kereskedés parkolojába.Oda még az ujak is tudnak jõnni<#integet2>.White car tali,megjelenés csak fehérbe,mint az anygalok<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

egyáltalán nem off téma...
én is kivántsi lennék a beállításokra, mert nálam se jo vmi

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Szaiasztok
ma lesz tali?
jó lenne talizni veletek
csak még nagyon az elején wok

mrmilan
Én most likvidáltam az integrált 5.1-es hangkártyámat a gépbõl.
Állandóan fagyasztotta a rendszert, instabilan mûködött.
Biosba letiltottam, majd visszadobtam a gépbe a jó öreg SB 128-at.
Nem 5.1-es hanggal játszom, hifire van kötve a hang, úgyhogy tökmindegy milyen hangkártya adja a stereo jelet.
Azóta betonstabil a cucc...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

GyZolee12
Ha már a hangnál járunk, nekem is van problémám a hanggal.
A játékba be van lassulva a hang. A kocsinál nem annyira, de a zenéksiralmasak. Ezt az alaplapi hangkártya adja. Nemrég Egy másikat használtam a Gameportos kormányom miatt. De már kivettem a gépembõl.
A beépített típusa:7.1 CH Windows Vista Premium level HD Audio (ALC888 Audio Codec)

Live 5.1-bõl nagyon sok típus készült. Az enyémhez például csak az a driver ment fel amit adtak. KX-et ne szidd, ha nem értesz hozzá! Alapból elég bonyolult, de sokkal szebb hangzást lehet kicsikarni belõle, mint a gyári driverekbõl. Egyébként ezt a drivert inkább azoknak adták ki akik hangszerkesztéssel foglalkoznak. Bocsi az OFF-ért.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Hopp ott vagyok én is a szélén a narancssárga lambomal te melyik vagy te a képrõl?

TDU 2 nick: SpeedHUN

belapeter
ez igen!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

[HUN]FaTaL
Nekem live 5.1 van és semmi baj a gyári driverrel😊 KX meg egy kalap szar, a másikat nem ismerem.

http://goo.gl/gd6Zi5

djrobaa
Sound Blaster Audigy SE 7.1! De van egy integrált Realtek HD Audio is!
És Windows Vista rendszer van fenn! Crackes verzióval jo volt de most hogy már eredeti van nincs hang! Nemtom milehet vele!

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

Régebben nekem sem volt hang. Ha Live 5.1-es hangkártyád van, célszerû drivert cserélni. Sajna már nem emlékszem melyikre Youp-Pax vagy KX-Project, de az utóbbi rémlik. A gyári sz.rt sem ért. Szerencsére most, már nem ilyen hangkarim van. Szerintem a többieknek sokat segítene, ha leírnád a karid típusát.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

djrobaa
Sziasztok! Végre eredeti játékom van és az a problémám hogy nincs hang a játékban! 1.66A patch fennvan és semmi! Valakinek van ötlete esetleg?

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

mrmilan
Tudom, hogy ez ebben a topicban picit off, de valaki mutasson egy aránylag optimális beállítást LOGITECH Formula Force FX kormányhoz.
Próbálgatom így-úgy, csúszkákat pluszba, mínuszba, de szerintem nem az igazi valami. TDU-n belül és windowsban is kéne egy kis segítség.
HELP.

mrmilan
Na majd legközelebb gyerekek összehozzuk.

Ott voltam én is Broncoval, de csak 15 körül értünk oda, messzirõl jöttünk. 😊
igazábol én köszönöm. tényleg nem sikerült na de majd motorral egyszer
mrmilan
Köszönet Igor kollégának az éjfél utáni nyomulásért!
Azta "külföldit" nem sikerült a Pagani Zondájával befogni, majd legközelebb...

mrmilan
5 percet várok még a Ducati szalonnál.
Ha nem jön senki, megyek...

mrmilan
Okés!

bertino
<#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nem rontottad el én is ott voltam veletek csak el kelet mennem, de ott leszek a ducatinál éjfél tájékán

Dante73
A megfelelõ progi, a TDU.
Ajánlom figyelmedbe a bannert. CSAÓ!

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bpeti72
hát ja

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

a kormányt hogy tudom normálisan beállitani? mert mostelégé szar ahogy elõzõeg irtam ,
min kell állitani ?
Atti12
a proci.

16gaborm
Hali Skacok
Most vettem a gépembe egy Sapphire Radeon 512es DDR3-as AGP-s VGA-t!!
És elég szépen megy is a T D Unlimited csak még akad picit?Ennek mi lehet az oka az 1Giga memória vagy a Sempron 3100+(1,8GHz)proc??

És hogyan milyen progival lehet Multiba nyomni?

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Dante73
Fenntvoltam egy kicsit. Rájöttem, nektek miért van 14 szálatok. Nekem most csak 3 jutott, akárhogy próbálkoztam. ADJÁTOK VISSZA!!!<#nevetes1><#taps>

Dante.

mrmilan
Egy kicsit most mással kell foglalkoznom, de éjfél felé tuti fent leszek.
Ducati legyen akkor most is (végre eljutottam odáig).

mrmilan
Hû baszki, jöttek egyketten és elhajtottunk.
Bocs apafej, elbaxtam.

Dante73
Általában 6-7 fõ van egy-egy talin. Április óta egyszer volt olyan, hogy valaki már nem fért be a 8 fõbe, igaz akkor ketten voltak. Olyan verseny pedig nem volt, ahol a klub Vice presidentjének uj slot-ot kelett volna nyitnia. Ettõl függetlenül, nem csak engem lehet megtalálni klub ügyben, v ATI0021-et. van itt több klub is, csak pillanatnyilag én vagyok a legaktívabb klubfõnök, itt az SG-n, ezért engem tanácsolnak klubügyekben. Ennyi. Egyébként sorry srácok, de ma elhozta unokatesóm a gépét, holnap azzal leszek elfoglalva. Így a klubtali keddre csúszik. Megpróbálok valami izgit alkotni kárpótlásul.

Dante.

trogerzsiger
ejha!!!

GyZolee12
14 játékost egyszerre mutatott.
A számláló is 14-et mutatott.

trogerzsiger
??????????????????

az van hogy gyorsan tekerdik a kormány túlgyorsan
köcce az eddigi segitséget most már megy online a game
jah és legalább magyar a játék
elkezdem és hamarosan csati hozzátok

GyZolee12
Atarisok kedveskedtek nekünk.
Ugyanis már 14-en lehetünl egyszerre(nekem ez volt a max)
Jee

milan hol vayg mert nem találka a szalonnál