Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos a mai talalkozorol lemaradtam, mert jobb ido volt itt, es inkabb bicajozni mentem, na majd legkozelebb...
Amugy van jelenleg olyan klub ahol van szabad hely? Vki irta hogy be fog venni.

D3XST3R_HUN

hoy ehh

trogerzsiger
Félkor ottleszek a saalennél aki akar jöjjön! Mustang conceptel

Met
ok, majd addig keresünk egy Audi szalont <#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Kösz a segítséget, bejött😄
Synit HUN
A jó öreg radial...

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\
Itt találod, töröljed!

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Sziasztok!A TDU-val van gondom.A játékom eredeti.A bajom az, hogy a játék elég sokszor(percenként lefagy^^).Ez a hiba csak az után jött be miután csináltam egy Onlinos(Gamespy-os) profilt.kb. 1 óra játék után elkezdödtek a fagyások, általában betöltések vagy ha megyekaz uton és teljes random helyen megáll a kép(de azene megy tovább).Ezután a nem Onlines profilon is ezt csinálta.Ezt ugy 60 ujraindítás után meguntam és újratelepítettem a játékot, de ezután még volt amikor játék indításnál is fagyott.Ezelött 2-3 hétig a nem onlines profillal semmi gond nem volt.Mi lehet a probléma?A grfika?De az nem hiszen mivel alacson beállításon is csinálta és más játékoknál ilyen nincs.A net? Azal már évek óta semmi gond és az is jól megy más játékoknál( a ping is jó).Talán a GameSpy account, mivel azt épp most csináltuk, mert kellet a játékhoz.Kössz a segítséget!
Smicy2
csak leírta... és? 😊

Charade GTti

igen.. és?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ghost rider
Sziasztok!

régebben itt jártam és az volt a gondom hogy szétcsúszott a kép és torzított a hang.Páran azt mondták hogy vírus, vagy újra kéne telepíteni a winfost.De elmondta az az ember aki összerakta a gépemet hogy lehet a videókártyával van gond.(túl kicsi a játékhoz)

bertino
jó lenne bizonyos szempontból
nem feltétlen ellenezném, ha komoly háttere lenne és ha komolyan is vennék az emberek

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mrmilan
F430-al fent leszek a Ducatinál pár perc múlva.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

hello. lehet ps2 ön nekem ment egy darabig ott majd vagya valamit én rontottam el vagy nem tudom mert utána akármivel probálkozam nem engedett fel. másik játékkal tudtam a neten. de ps be se motor se ferrari se visszapillantó tükör , de az igaz hogy sose szaggat kicsit se. meg drágább sokkal a játék
Smicy2
Egyszer ÉLÕben valahol egy SG TDU -s tali? 😊

Charade GTti

mrmilan
Gyerekek innentõl fogva bármikor szóba jöhet egy tali...

belapeter
dobos ne mond el<#worship><#boxer><#boxer>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Valamikor össze kéne futni a szigeten és egy jót krúzolni

TDU 2 nick: SpeedHUN

inter94
ja perszeee<#vigyor>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

belapeter
A Kék lamborghini(a jobb szélén)

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Ja mint multkor mi<#rolleyes><#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

trogerzsiger
állok elébe!!!

Szevasztok! Ezennel kihívok minden autóst egy hegyi futamra<#vigyor>Gyeretek autósok<#bee1>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

mrmilan
"ebben a játékben...", -ban 😊

mrmilan
Na arról meg ne is beszéljünk.
Lerágott csont, de egy M3, M5, M6 BMW kombót + egy valag Porschét is elbírt volna a játék (szemét EA Games).
De sajna ez van.
Remélem azért alakul majd valami autó ügyben ebben a játékben...

Neked még szerencséd van! Mit mondjanak a japán autó fanok? 😞

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

mrmilan
Jó kis képek <#eljen>!
Õrült Klasszikus USA autó fan vagyok, ezért a kedvemre tehetett volna még az atari, úgy legalább két tucat Muscle Carral 😊
Az a pár darab nem elégít ki...
Lehetnének mondjuk: (pl: 1971 Chevy Chevelle SS 454, 1968 Dodge Charger R/T, 1967 Chevroléet Impala SS, 1970 AMC Rambler stb..
A kéz meg beleér a bilibe 😊

Pepsi Twist
ahhoz a legjobb 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mega lol
hát akk majd 1x

mrmilan
Sajna, pedig azt hittem 😊
Minden esetre egy laza kis cruising-hoz gyönyörû kis taliga.

Smicy2
Igen, majd a tollasbárban <#wink><#idiota>

Charade GTti

Ma lesz még tali?

mrmilan
Visszatérve egy fél mondat erejéig, az ominózus integrált hulladék, nekem is egy Realtek ketyere volt, még nem kapott némi bios tiltást a rengeteg gépfagyás miatt...

Pepsi Twist
Akkor? Hol itt a kérdés?

Pepsi Twist
tunningal is le fox maradni jócskán 😄 (az a verda nem arra való hogy hajszázz vele)

Gyocsika
Itt mintha azt írnák, hogy lehet.

mrmilan
Mivel senki sem volt fent, találkoztam valami ValentinaRossi nevû egyénnel, egy "feka" Enzoval nyomta.
Sajna az új Murciélago-mon nincs még tuning, így mindig jócskán lemaradtam 😊

Pepsi Twist
konzollal lehet nyomni neten de nem tudom hogy PS2 vel lehet-e neten

Gyocsika
Aha, véglis ezt gondoltam, mostmár csak az a kérdés h akkor a konzolosokkal lehet e menni?

Pepsi Twist
PS2 vel nem tom hogy lehet-e neten de az biztos hogy a PC és a konzol szerver az 1 két különbözõ dolog 😄 (gyengébbeknek: ha konzolon tolod akkor nem tucc velnük találkozni)

Gyocsika
Sziasztok!!! (Bocsi h konzolos kérdés de itt megy a fórum)

Szeretnék tõletek kérdezni valmit.
Mostanában tervezem egy PS 2 beszerzését, és ez a játék az elsõk között lenne, amit szívesen megvennék hozzá.
Olyas valakitõl kérdeznék, aki esetleg játszott PS 2-õn a játékkal, hogy ugyebár van a konzolon egy Enternet csatlakozó, és annak segítségével lehet a neten játszani.
Na szóval PS 2-õn is lehet ugyanúgy veletek találkozni , vagy klubba belépni? Vagy csak ugyanúgy akik konzolon játszanak azokkal lehet nyomulni? Vagy egyáltalán lehet vele így neten játszani?
Elõre is köszönöm a válaszotokat!!!!

Ducati szalon valaki?

nem tudok képeket linkelni, ugyhogy marad ez. Pár kép

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

miná ott wok

mrmilan
Én ott vagyok még emberek...

megvan

az merre van?

mrmilan
Ducati szalon, 21:00.

késõbb tali
lehet sokan vannak
monjuk 21 kor?