Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helynek a kráter jónak tünik
kis csendes stb ha jó

Sajnos a héten hanyagoltam kisé a tdut
😞

Jó neked😄

Én is jövök, csak nekem minden nap kb.18 óra után lenne jó

TDU 2 nick: SpeedHUN

hali
szivesen részt vennék a buliban de csak pénteken érnék rá
mert délutános wok de ha elöbbre gondoljátok a talit
akkor sajnálom😞ha ki kell maradnom

mrmilan
Biztosra veheted apám.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Tervezünk Digitmannel (teddyvel) egy kis USA autós megemlékezést, a régi nagy idõk emlékére.
Dante és mindenki javaslatát várjuk, melyik este, hol stb...
Mindenféle tuning nélküli klasszikus USA vas szóba jöhet.
Laza krúzolás lene, úgyis kb. két kiló körül van mindegyik végsebessége (no tuning).
Gyönyörködnénk a naplementében, szólna a V8, amatõr fotósok pedik képeket készíthetnének a taliról.
Ezt persze európai tali is követheti, ha jól összejön minden.
Lényeg hogy minnél többen legyünk. Várom a javaslatokat, észrevételeket.

Én is köszönöm. Jól eltelt az idõ, észre sem vettem.
Rem máskor is összefutunk.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

mrmilan
Köszönöm barátom az esti krúzolást!
Rendes gyerek vagy te, azt látom, jól éreztem magam (bennem volt egy arany ászok is 😊
Na a viccet félre téve faszás kis menet volt.
Volt egy két éles helyzetünk, ja és megfutottam az F430-al a 360KM/H-t (tuninggal). Persze jó volt a felvezetõ kocsi...

Synit HUN
Double post rulez! -_-

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

mrmilan
F430

mrmilan
jajajajaj, most DUCATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ducati szalon?

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Hol? Mikor? Mivel?

mrmilan
Én most kicsit krúzolnék ha valaki jönne...

Dante73
Bocsi, de ma agyilag olyan állapotban vagyok, hogy sok örömetek nem lett volna bennem, úgyhogy inkább halgattam... Be se nyomtam a TDU-t, ami április óta nem esett meg velem. Remélem, csütörtökre elmúlik ez a tavaszi bezsongás nálam, és csinálok valami krúzt.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Úgy látom a mai klubtalálkozó stornó :-( Pedig ma ráértem...

TDU: nemere

Met
thx, azthittem valami bug

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

azt nemlehet mert már alapból tuningolt

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Met
Nálatok sem lehet a CLK DTM AMG-s Mercit tuningolni?

trogerzsiger
Bocsi hogy inditottam egy "lavinát" :-)

Ja ezaz, amúgyis aztán annyira pörög ez a topic, hogy nagyon zavaró 10-15 off komment. Végülis ja...

mrmilan
Srácok, tényleg menjen át ez a téma valami brigás topikba.
Maradjon meg ez a mi jó öreg TDU-nknak.

Pepsi Twist
sztem ha a mestert kérdezed elvan kopva a lánc meg a lánctányér...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Ez nem bringás topik<#kacsint>Ehez tartom magam és a háttérbõl kuncogok a jobbnál jobb ötleteken<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Met
Na, hogy én is belepofázzak, szerintem ki van nyúlva a lánc és azért ugrik meg. Tehát nincs rendesen megfeszítve.

SG rock
😄DDDDD

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

OFF
Én mindíg is mondtam, hogy Aloe Verával és WD-40 el a világon mindent meg lehet oldani, de hogy ez itt igazolódik be arra nem gondoltam! 😊
ON
Pepsi Twist
õõ bicikils 😄

Akkor adj hiteles választ, és segítséget motorosok istene! <#vigyor>

Hú akutyafáját! Mennyi szakértõõ<#kacsint>De ez nem off téma!(talán egy kicsit)

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Igen a WD-40 nagyon sok mindenre jó, de a nagyobb igénybevétel esetén sokkal jobb egy kis mûszerolaj. Én mindig azt használok a láncra. Elég pár csepp és a felesleget letörlöm.

w77d
WD-40 rengeteg dologra jó, de nagyon jó kenõanyagnak is. Én a momo kormányomat kizárólag csak wd-40-el varázsoltam ujjá

SG rock
Nem nem! AZis WD-40 volt!

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Pepsi Twist
azt úgy hívják hogy csavar lazító és nem WD-40 😄 én sztem a WD-40 a legjobb... avagy a gépzsír...

Hogy én is belekontárkodjak : szerintem vagy a lánc vagy a fogaskerék kopott el, ide már nem elég a lánc kenése. 😞

SG rock
olaj kell ! WD-40 másra kell... van egy tûzszerész ismerõsöm, 2. világháborús bombának a gyújtószerkezetét WD-40 el spriccelték be, mert a berozsdásodott és 2perc múlva már lehetett is kicsavarni 😊

Pepsi Twist
sztem nem olaj kéne hanem WD-40 az olaj összeszedi a ganét meg az egyebeket... a WD-40 az meg nem 😄

Maj telefonban<#vigyor0>Hívd boltot! Mert ez túl off<#wink>

Olajozd be a láncot, meg a fogaskerekeket, és utána már jó lesz.

trogerzsiger
Bocs az offért de gagyi mért van az hogy szarkszik a bicómon a lánc? jgy a ugrál a néha a lánc vagy nemtommi, de elég kellemtelen néha.

Ma lesz verseny?

w77d
köcc 😊

Pepsi Twist
lol teccik az új lokod 😄

w77d
én meg ablakot leengedve kocsikázok, nyáron meg Buggy-zok 😊

Pepsi Twist
én inkább motorozok jó idõbe 😄 bár már hóba is motoroztam jót 😄

Ez nagyon hejes<#nyes>Bringázni KELL<#vigyor>

gabi89
<#idiota><#idiota><#idiota><#nevetes1>
Én jövök

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

mrmilan
Jó lenne egy frankót száguldani végre...

Dante73
Üdv!
Annyit még láttam, hogy hamar beadott, a többit nem, eltüntetek. Ez egyébként nem is akkora baj, mivel épp a kráterhez próbáltam feljutni. Meg akartalak lepni Titeket egy könyvjelzõvel. Nem jött össze. Egyszerüen nem jutottam fel, pedig jópár órám ráment ma, hiszen holnapra különlegességet ígértem. Mindeggy, holnapig van idõm, megpróbálok kitalálni valamit a holnapi talira. Annyi biztos, hogy du 6-kor lessz. Hogy hol, még számomra is rejtély, de holnapra kiderül. Éjszaka majd gondolkodom...
Lehet, hogy a Hõsök tere lessz a helyszin? Megjelenés kizárólag Lambóval, legyen bármilyen szakadt... Megyünk egy kõrt a tér, majd a balaton körül, úgyis jó idöt mondanak... Na mindegy, felveszem a gyógyszerem, mert elgurult. Különbenis, az ápolók kezdenek idegeskedni...<#idiota>

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
csapattunk olyat...
10 km-es messzeségbe meg egyszercsak megjelent dante 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!