Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kis csendes stb ha jó
😞
TDU 2 nick: SpeedHUN
szivesen részt vennék a buliban de csak pénteken érnék rá
mert délutános wok de ha elöbbre gondoljátok a talit
akkor sajnálom😞ha ki kell maradnom
Dante és mindenki javaslatát várjuk, melyik este, hol stb...
Mindenféle tuning nélküli klasszikus USA vas szóba jöhet.
Laza krúzolás lene, úgyis kb. két kiló körül van mindegyik végsebessége (no tuning).
Gyönyörködnénk a naplementében, szólna a V8, amatõr fotósok pedik képeket készíthetnének a taliról.
Ezt persze európai tali is követheti, ha jól összejön minden.
Lényeg hogy minnél többen legyünk. Várom a javaslatokat, észrevételeket.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Rem máskor is összefutunk.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Rendes gyerek vagy te, azt látom, jól éreztem magam (bennem volt egy arany ászok is 😊
Na a viccet félre téve faszás kis menet volt.
Volt egy két éles helyzetünk, ja és megfutottam az F430-al a 360KM/H-t (tuninggal). Persze jó volt a felvezetõ kocsi...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
TDU: nemere
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Maradjon meg ez a mi jó öreg TDU-nknak.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én mindíg is mondtam, hogy Aloe Verával és WD-40 el a világon mindent meg lehet oldani, de hogy ez itt igazolódik be arra nem gondoltam! 😊
ON
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Ma lesz verseny?
Én jövök
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Annyit még láttam, hogy hamar beadott, a többit nem, eltüntetek. Ez egyébként nem is akkora baj, mivel épp a kráterhez próbáltam feljutni. Meg akartalak lepni Titeket egy könyvjelzõvel. Nem jött össze. Egyszerüen nem jutottam fel, pedig jópár órám ráment ma, hiszen holnapra különlegességet ígértem. Mindeggy, holnapig van idõm, megpróbálok kitalálni valamit a holnapi talira. Annyi biztos, hogy du 6-kor lessz. Hogy hol, még számomra is rejtély, de holnapra kiderül. Éjszaka majd gondolkodom...
Lehet, hogy a Hõsök tere lessz a helyszin? Megjelenés kizárólag Lambóval, legyen bármilyen szakadt... Megyünk egy kõrt a tér, majd a balaton körül, úgyis jó idöt mondanak... Na mindegy, felveszem a gyógyszerem, mert elgurult. Különbenis, az ápolók kezdenek idegeskedni...<#idiota>#idiota>
Dante.
http://www.freetvmaci.info/