Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Sok sikert,nincs ellenvetésem<#nevetes1>#nevetes1>
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Topikrongálóból házigizda? 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A Jövõ igennel kezdõdik! Szerintem hatalmas szlogen! Olyan, mintha jelentene valamit, közben mégse. Nem, ez politikailag sem jelent az égvilágon semmit, gondold végig. De ne válaszolj, politika; suxx!
Egyébként, most úgy néz ki, szombat megint nem lessz jó, viszont vasárnap igen. Vasárnap délután egy kis megmozdulás?
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Legyek én az "új" házigazda? Mert slandot már nagyon rég nem láttuk itt és lenne már mit törölni meg egyebek...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
multkor próbáltam online elllenük semmi esélyem nem volt😞
de a hegyre én is rámoccanék hátha lehetne nyerni
😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
TDU 2 nick: SpeedHUN
A mai nap végeztem egy kis tisztogatást.Olyan jó érzés néha ezt megcsinálni.
280GB-nyi szabad helyembõl volt 78GB.Ez nagyon kevés.Nekiûltem és törõltem.Így tettem szert 202GB-ra.Vírusírtás is megvolt asszem ki is fogom porszívózni és minden rendezett lesz.Ajánlom nektek is ezt a kis odafigyelést a PC-tek iránt.Végülis tavasz van.<#szeret>#szeret>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Néhány kép a tegnapi krúzról az alábbi linken:
Erre
Shongi: szerintem nyugodtan vedd meg. Én is nemrég szereztem be és nem csalódtam. Figyeld a fórumot, ezen jelzik kit-mikor-hol találhatsz meg.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
http://kep.tar.hu/digitman/50561240#2
Shongi: szerintem nyugodtan vedd meg. Én is nemrég szereztem be és nem csalódtam. Figyeld a fórumot, ezen jelzik kit-mikor-hol találhatsz meg.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
csak egy a kérdés
GAGYI klub elött merre van?
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
szal... hajrá, irány a boltba 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!