Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha meglenne térképen nem kérdezném, hogy nagyjából merre van.

SG rock
Map?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Srácok valaki nagyjából megtudná mondani, hogy merre van, vagy mihez közel a Kawasaki szalon? Remélem valaki tud segíteni benne! Köszönöm elõre is!

Én már egy kicsit lejebb írtam valamit<#rolleyes>A témával kapcsolatban!Relatív, hogy mi a megeröltetõ és kinek<#smile>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

RAZOR27
nemkell megköszönni, nemvolt megerõltetõ 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sharks
Oh, köszi, nem tudom másnak miért volt ez ennyire megeröltetõ, h beírja a 2 fél sort. Még1x thx Razor!!!

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

RAZOR27
Levan csökkentve a gravitáció, tehát kevesebb tapadás, hosszab fékút és ami ezzel jár....

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Sharks
Köszi, h senki se tud válaszolni, tök kedves 😄 thx

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Wiessman Szalon!! Most!<#kacsint>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Hozzad<#vigyor>

gagyenkov ha vagy most itt fórumon szólj légyszi, mert mennék veled, csak nem tudom merre jársz. Kéne valami kiinduló pont. Jelezzz! <#vigyor>

Versace21
Hány Fórumnak leszel,vagy a házigazdája???<#lookaround>
Sok sikert,nincs ellenvetésem<#nevetes1>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Megtért tuti. Vagy valami szektába járt, és ott terelték jó útra. <#vigyor0>

Synit HUN
Fordult a kocka? 😄
Topikrongálóból házigizda? 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

trogerzsiger
Szerintem lazán lehetsz

Pepsi Twist
okay ám kéne több emberke támogatása 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

gyagyenkov, most nézem te bringákkal foglalkozl? eskü hozzád viszem ezentul 😉))))

Dante73
Kólára! Kólával!
A Jövõ igennel kezdõdik! Szerintem hatalmas szlogen! Olyan, mintha jelentene valamit, közben mégse. Nem, ez politikailag sem jelent az égvilágon semmit, gondold végig. De ne válaszolj, politika; suxx!
Egyébként, most úgy néz ki, szombat megint nem lessz jó, viszont vasárnap igen. Vasárnap délután egy kis megmozdulás?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Ja! A mocis klubtól indulok!

Na most gurulok a hídig aki akar jöjön!! Persze néha kiszálok ha vevõ jön<#wave>

Legyél Te az új házigazda! Ha nem undorodnék ettõl a szlogentõl, akkor mondanám, hogy a "jövõ igennel kezdõdik!". Szóval igen Kólára!

Sharks
Sziasztok! Vki lenne olyan drága és kifejtené nekem részletesen, h miaz a hardcore mod pontosan (azt tudom, h életszerûbb vmiért), mert sehogy nem jövök rá! Elõre is nagyon köszi, örök hálám!

Semmi gond. Majd késõbb pótoljuk. Figyelem a fórumot, aztán ha lesz valami, akkor oda gurulok.

Pepsi Twist
Hi all!

Legyek én az "új" házigazda? Mert slandot már nagyon rég nem láttuk itt és lenne már mit törölni meg egyebek...

BOCSÁNAT! Ne haragudj! De be jött a boltba a feleségem és a kisfiam ! Ezért nem voltam gép közelben<#confused>Mégegyszer bocs!

Én még várok egy 10 percet ott aztán megyek enni.

most rögtön?

Ott vagyok Ducatinál.

Pepsi Twist
Kössz a válaszokat!

Na gyerünk! Most a ducatinál!

Én vállalom az autós szerepet ha ugrálni akartok, csak mondjátok meg mikor, és hol, és nagyjából milyen autóval menjek oda. Legyen gyereknap nektek, had ugráljanak a fiatalok! <#pias>

Lejebb van pár kép<#wink>Kell hozz egy autó is<#vigyor>

jah lökdösödnek a külföldi fanok
multkor próbáltam online elllenük semmi esélyem nem volt😞
de a hegyre én is rámoccanék hátha lehetne nyerni
😄

V43 1105
És nõ nap😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

a hegyekbe a lehagyás meg lesz gagyi ha nem lesz egy paraszt külföldi se akik lökdos össze vissza hát ha meg mutatod melyik felüljárot akkor megprobálnám

TDU 2 nick: SpeedHUN

HUNMemphis
<#nyes>Biztos nem egyre gondolunk.Van egy rész az autópályán ami arra tökéletesen megfelel, hogy HC-ben kábé 300 környékén bevágd a fejed és elrepûlj.
A mai nap végeztem egy kis tisztogatást.Olyan jó érzés néha ezt megcsinálni.
280GB-nyi szabad helyembõl volt 78GB.Ez nagyon kevés.Nekiûltem és törõltem.Így tettem szert 202GB-ra.Vírusírtás is megvolt asszem ki is fogom porszívózni és minden rendezett lesz.Ajánlom nektek is ezt a kis odafigyelést a PC-tek iránt.Végülis tavasz van.<#szeret>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

komoly kihivás

trogerzsiger
van számomra hely a gagyi klubban? :-)

Felüljáró átugrás normálban<#vigyor>És engem kell lehagyni hegyen<#kacsint>

És mi a feltétele a klubtagságnak Nálad? <#crazya>

pont a sziget közepén!!

Bocsi javítva:

Néhány kép a tegnapi krúzról az alábbi linken:

Erre

Shongi: szerintem nyugodtan vedd meg. Én is nemrég szereztem be és nem csalódtam. Figyeld a fórumot, ezen jelzik kit-mikor-hol találhatsz meg.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Néhány kép a tegnapi krúzról az alábbi linken:

http://kep.tar.hu/digitman/50561240#2

Shongi: szerintem nyugodtan vedd meg. Én is nemrég szereztem be és nem csalódtam. Figyeld a fórumot, ezen jelzik kit-mikor-hol találhatsz meg.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

hali benne wok
csak egy a kérdés
GAGYI klub elött merre van?

Na! Van már motoros klub<#eplus2>BIKERS KING! Aki tudja bizonyítani a tudását jöhet<#wave><#wink>

mrmilan
Szerintem lesz, legalábbis rajtam nem fog múlni.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Motorral ugratni JÓ!! Másra nem<#crazya>(saját vélemény!)

Hát nekem az a 8-10 kevésnek tûnik<#kacsint>Csak azért mert nekem a freindekbõl is alig mutat a térkép(7-8 at)de ha rájuk megyek akkor kiderûl, hogy vannak ott egy helyen 6an<#vigyor>Tehát kb: minden este vagyunk vagy 20an magyarok<#merges2>A külföldiek meg dögivel egész nap<#nyes>De igazából ez csak felesleges kötekedés! Bocsi<#vigyor2>A lényeg az, hogy tömve a szerver!! VEDD MEG!!!

bertino
egészen addig éri meg megvenni, míg nem csinálnak ebben a kategóriában egy jobb játékot.
szal... hajrá, irány a boltba 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sharks
Sziasztok! Vki lenne olyan drága és kifejtené nekem részletesen, h miaz a hardcore mod pontosan (azt tudom, h életszerûbb vmiért), mert sehogy nem jövök rá! Elõre is köszi!