Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shongi vedd meg nyugodtan, naponta este olyan 8-10 magyar van fent, meg vagy 20 külföldi, nem kong, menj vedd meg szépen 😉

Shongi
Sziasztok!
Láttam hogy mostanában lement az ára a TDUnak, és be kell valljam nagyon vonz, de lenne egy kérdésem. Szerintetek még mindíg megéri megvenni(és most nem érdekel hogy a játék mennyire jó😄), nem kezd "vége" lenni, nem kezd kongani a szerver? Igazából csak a multis élmény miatt venném meg, solozni törtel is tudnék.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

én 19 körül megyek a kormányomért, kihagyom 😞(. majd holnap vagy valamikor 😊

Szevasztok! Ma ete online versenyek!! Aki akar jönni este 19.00 a GAGYI klub elött találkozás<#kacsint>Lesz benne hegyi vereseny meg hosszú is! Én motorral leszek de mindenki kedve és lehetõsége szerint bármivel jöhet! Úgyis én nyerek<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

most nézem, jók a képek 😄 ott vagyok heeee.

Jóregelt fanok
ma lesz e valami csemege?
vagy egy kis kószálás?

Bocsi Logitech DFP. 😞

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Vaterán kapsz logitech momot is szerintrm ennyiért
Talán Logitech Formula Force EX kb. 14k.
Esetleg Logitech DSP, de az árát nemtom.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

w77d
nem eredetivel NEM tudsz!!

misterkrisz
csao! ha nekem nem eredeti TDU-m van akkor hogy tudok vele multizni? valaki elmagyarázná? thx elöre is!<#szomoru1>

iPhone 3G

Pepsi Twist
Hi all! Megjött a veterán TDU-s 😄

Ti mit ajánlotok (kormány) 20k HUF körül? (inkább kevesebb mint 20k)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

RAZOR27
az utolsó kép ûberjóféle! <#eljen>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

mrmilan
Lötyögök a Ducatinál, Camaro Z28-al...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Kar hogy lemaradtam ma is a kruzolasra, talan majd legkozelebb...
Van valakinek Xfire-je, mert szivesen felvennem, bar ez nem tudom mennyire segiti egymas megtalalasat. Annyiban biztos, hogy latom ot mikor jatszik.
Enyem: d3xst3r

hoy ehh

jofer
A képek jók lettek! Köszi a krúzt mindenkinek, jól éreztem magam! <#vigyor5>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Versace21
Faszák lettek,és még a popsim is ott van jó kõzelrõl a 2.képen..
Tõbb ilyen kúzt,élvezetes volt<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

gabi89
Röviden jó volt a mai krúz 😊
A klubtól 7en indultunk aztán néha eltünt valaki,de végül is jó sokan voltunk a végére már ismét 7-en sõt 8-an is 😊 Úticél az északi világítótorony volt
Pár kép aki nem volt vagy nem tudott jönni
Útközben:

Végén fotózkodás:

Hülye civil <#idiota>

A képek 1280x1024,high,4xAA,meg driverbõl asszem 16xAF a képek minõsége mégse tükrõzi eztköszönhetõen a Frapsnak...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

trogerzsiger
A cadillac-es tuning mûhelyben? Today American Parts asszem a neve

Met
már megvan, ha ezek a koordinátái 1 58677.61 1.58 40417.39 0.732 0.004 -0.682 427916995

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Vki nem tudja, hogy hol lehet Cadillac-et tuningolni? Vettem egyet azaz megvettem azt az egyet és nem tudom tuningolni sehol.
Met
Hol van ez a Kamehameha klub?

gabi89
Na én a klubnál vagyok aki akar jöjjön annak ellenére,hogy Dante nem tud jönni.(eddig senki sincs..)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Igen lehet többet is.

Lehet többet is egyszerre?

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

SIKER!!!!<#vigyor><#vigyor>Ügyes vagyok mi!!Köszi Dante<#vigyor>

gabi89
Kár ettõl függetlenül én ott leszek remélem a többiek is.

Dante73
Nem hiszem el....
Telefon; lépnem kell... Ez a hét ilyen, nagyon úgy látom. Azért tartsátok meg a bulit, és dobjatok fel képeket, hadd fájjon a szívem, hogy nem lehetek ott!
Sorry mindenkitõl, aki számított rám.
ð[]@ðð]ð]ä@ðð[&!!!!4

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

JAJ!! Ez nekem bonyolult<#szomoru1>Én csak a bringákhoz értek<#vigyor>

Dante73
media.proxnet.hu
Feltöltöd a képet, majd a linket bemásolod a kép beszurása opcio segítségével.
Tá-dám!

Dante.

Met
a Mehet gomb mellett van a képfeltötés gomb

Na ma megvólt a felûljáró átugrás is<#vigyor>Hardcore nélkül is meg nem is! Találkoztam dtetüvel és ugrattunk<#nyes>Csk egy autós kellet hozzá!Ha rájövök, hogy lehet képet rakni be akkor fenn lesz<#rolleyes>

Hali! Nekem jó a 18:30 kamehameha klub elõtt.

Sajna 18.00-tól a "valódi" utcákat fogom járni <#smile> Ez van...

TDU: nemere

gabi89
Nekem 6-tól már jó,de az se baj ha 18:30
Szóval ott leszek 😊

mrmilan
Tehát ha jó lesz az idõpont, valami Isteni csoda folytán, akkor ott leszek.
Az tuti, hogy a lila Camaroval ott leszek a Ducatinál 20:00 körül...

mrmilan
A fene egye meg, lehet, hogy nekem késõbb lenne csak jó.
Úgy kb. 20:00 körül.
Az már késõ?

Dante73
Ez akkor bukta...
Nem úgy a ma esti klasszikus amcsi-kocsis tali. 18:30 Kamehameha klubb elötti tali, mindenkinek okés?

Dante.

Inter-Klub-hoz sajnos minimum 4 gép kell LAN-ban 1-1 klubbal és persze nettel (és 4 eredeti játékkal).

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco

Ha azon is van TDU! Akkor igen<#vigyor>Itt a boltban is két gépen fut és látják egymást a klubban a tagok<#merges2>Úgy-hogy menni fog!!!! És ACE-k leszünk!!!Ha zárásig benn leszel meg próbálhatjuk!!

mrmilan
Te Dante, tegnap este Teddyvel+Ragaval jól sikerült az USA oldtimer próba.
Azt hisezm a képet is láttad amit raga prezentált.
Ma estefelé én ismét fent leszek, szerintem úgy 20:30 körül talán (Ducati és környéke).
Elsõ támpont mindig a világítótórony, de egy jó kis útvonalat majd összeállítok azért a késõbbiekben, térkép alapján...

Üdv.

Dante73
Idõponttól függõen, bennevagyok....
Van gépem itthon, mégegy, akkor azzal megoldható a 100%? Nem is tudtam! Lehet egy próbát megér...

Dante.

én benne vagyok

mrmilan
Az lesz az<#eljen>!

Én rendszeressn csinálok online versenyt! Csak szinte mindig külföldivel mert magyarok csak egy páran nyomjuk<#shakehead>Én pl: 99százalékos vagyok, de ha valakinek van még egy gépe othon hálóba kötve akkor meg csinálhatjuk az interclubot is<#whatever> Csak így mûkõdik!! Toyotával mindíg nyomunk egy 72km-est<#vigyor> Egyébként 30 nonranked nyerés is kell<#szomoru1>Pénteken egy jó online verseny???

trogerzsiger
Jó reggelt! :-)

Mit szólnátok egy d-és talihoz a versenypályán? ma, 21.00? vagyis taliznák a british indepentsnél és akkor oda krúzolunk :-)

bertino
mindenki ott áll, szal nem kell egyedül szomorkodnod emiatt.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Én ezért nem indulok ilyen versenyeken, prdig a 99%-hoz asszem kellene, de inkább nem húzom magam... Az a baj, hogy online verseny meg alig megy, 1-2. Az se mindig. Mindenki csak császkál, én meg itt álok 91%-on :-(

Dante.