Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze a 10 fok akkor nem kell a százalék ...mivanvelem ... most keltem

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

ne nevezzük már a HC modot reálisabnak a simánál KÖNYÖRGÖM! vezettek ti autot? LOL. kivántsi vagyok a HC fanok közül hányan fogják vezetés közben középen a kormány és 10% fokban bedölve az anyosülés felé. gyanitom mindenki...

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

nem tom de ott várok

Bocs gematta de lefagyot a game:Ezt miért csinálja?<#falbav>

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

Ja ezt jó lenne tudni, mennék én is oda.

hali
most merre vagytok?

HUNMemphis
Jah igen vannak még mások is!Igazad van.
Tényleg Danival mi van?Valami gáz lehet a felvételivel?
Zsolt:Természetesen akinek nincs kormánya azzal nincs bajom.
Én is billel kezdtem és amikor elértem a Champion szintet és a HC-t akkor hánynom kellett.
Miután vettem a G25-öt le se szakadtam a HC-rõl.
És most hogy megint kezdem újra kicsit fáj a hiánya.

Csak azokat nem szeretem akiknek van kormánya és meg sem próbálják.-_-"

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
én is csak HCbe tolom veterán TDUs barátom 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nekem spec. kormányom nincs, azért nem használom az HC-t. Ez az elsõ autós játék amivel huzamosabb ideig játszottam \ játszom, így csak emiatt nem vettem kormányt. Ha esetlegesen kijön a második rész, akkor már elgondolkozom rajta.

Synit HUN
Abból én kettõt ugrottam át 😄
Memphis: Daneszt kihagytad 😄 Meg nálunk a klubban ugye k4rl és Civic is csak úgy nyomja.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

HUNMemphis
Az a szomorú, hogy nagyon kevesen vagyunk HC-sek.Régen amikor még a Nagy csapattal cruseoltunk 8/6 HC módba jöttek.Ma meg max Dante,Synith,Bertino és Én tóljuk reálisba.Szörnyû.De fogadjunk hogy a Non-HC-sek 50-nak van valamilyen kormánya.Miért nem próbáljátok ki?
Tiszta gáz ahogy 360-al veszitek a kanyart és 10méteren belûl fékeztek 300-ról 0-ra.
Na mind1 most szenvedek a Acc-al.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
😄 nekem most nincs fenn a TDU és a G25 sincs itt :S OMG... szóval ez a találka nem most lesz 😊 de valamikor a hétvégén...

Szívesen<#vigyor>Én miníg fenn vagyok 10-18-ig! Mert addig vagyok nyitva<#kacsint>Most épp a felüljáró átugrás megy<#merges2>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Pepsi Twist
Te még engem nem is ismersz a TDUban 😊 Lehet 1x összekéne futnunk 😊

Ott vagyunk öten!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

sehol senki?

Ez a beszéd pajtás!<#vigyor>

kicsit rendezõdött a progi beszálok az elején egy kicsit utánna meg majd csatlakozok késõbb mert el kell mennnem

Napsugaras szép jóreggelt mindenkinek<#vigyor>Nagyon klafavólt a tegnapi verseny sorozat! De az elején az a külföldi rendesen leiskolázott minket<#szomoru1>Ebbõl lehet tanulni!! Ezért szeretek menni Broncoval ha néha összefutunk<#worship>ma 9.00 kor találkozás és írány a felüljáró<#wink>aztán a hegy!!

Denes888
MJad most megyek és kipróbálom hcbe😊

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Hát nekem sajnos a reggel tdu zás kimarad
pedig kár nagyon nagy volt a verseny majd késõbb csatlakozok hozáttok
köszi mindenkinek aki részt vett a mai napon kellmes idõtöltés volt!

Dante73
Ja, értõ kezekben nem 2,8 hanem 2,6mp... Nekem eddig nem jött össze, de rajtavagyok...

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Miért ne?
Nekem is nagy kedvencem a verda! Próbáltad Hc, da off álásban? Mint egy vadló! Elindulni is kihívás! Isteni, én csak úgy hajtom...

Pepsi Twist
2.3 a dodge viper...

Denes888
Kipróbáltam a Caterhamot. Iszonyat jó volt. Utánja tuningoltam és leesett az állam... 2.6 másodperc alatt gyorsul 100-ra!!!!!!! Ennyi csak a Saleenek van. Dante: Vasárnap nem lehetne caterham talit tartani?

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Probaltam csatlakozni de a nevetek utan ez allt: (N/A) Miert nem tudtalak elerni titeket?

hoy ehh

Nem tudok ott lenni holnap reggel 9:00-kor, de aki megy, annak jó motorozást és krúzolást! <#smile>

Dante73
Akkor most mondok egy olyat, amitõl hátast dobsz. VISTA. Xp-met sokminden vitte magával, vistát soha semmi. (Na jó, egyszer, hogy mi, már nem emléxem, de augusztus óta, azért nem semmi, pedig sokminden megfordult a gépemen.) De szerintem egy új rendszer megoldja. Vagy öreg a rendszer, vagy valami kodekpack, vagy isten tudja mi bekavar. Az hogy viszi magával a rendszert, nem normális.

Dante.

fu ilyet többször csináljunk gagyi ez nagyon jo volt grat a gyözelemhez

TDU 2 nick: SpeedHUN

Nagy verseny volt<#vigyor>Kár, hogy lemaradtál!! Holnap 9.00 ducati szalon!! Oszt megyünk<#wave>

kabel15
Dante ezt mind megcsináltam amit leírtál!

BattleTag: kabel15#2672

srácok kösz a versenyezést jó volt. csak aztán kifagytam és nem talállak titeket
Dante73
Ha az 1,66-os patch fentvan, majdnem biztos, hogy nem okoz kékhalált. De az biztos, hogy nem óránként. Ott a rendszereddel is lessz valami. Fagyás ellen egyébként ajánlom, hogy szerezd be a radialeng nevü progit, és minden indítás elött használd! (Ez törli a radial.cdb file-t, ami a fagyást okozza)

Dante.

kabel15
Hello!

Geforce(hun) vagyok nem mentem vissza mert vagy kékhalált kaptam vagy kidobot a szerver aztán elment a net! (hoyg lehet kidobni a piacra 1 olyan játékot ami kékhalált okoz óránként?) (ezek utána max a kukába)

BattleTag: kabel15#2672

Kéne valamikor majd egy csak motoros kirándulás a hegyekbe, meg amerre még kedvünk van menni. Verseny nulla, csak normál tempóban közlekedés. Remélem lesz még valaki aki csatlakozik ehhez a kezdeményezéshez... Valamikor.

Sziasztok!
Én most rendeltem meg a TDU-t mert nagyon megtettszett és a szülinapom jóvoltábol van lehetõségem megvenni 😄 .
Szeretnék tippeket kérni netes gamehez szóval hogy hogyan megy eza aklubbosdi meg minden mert offline már játszom vele majdnem 1 éve

Elõre is köszi ha ez segít :
MSN : [email protected]
GLHF!
trogerzsiger
bakker, geforvce lefagyott, én meg nem tudok belépni:/ lobby unvalaibe :@@

gagyenkov, ha esetleg nyolc-fél kilenc körül lenne valami motoros körözés akkor szólj légyszi! Köszi! Addig felragasztom rá a T betût.

Dante73
Éljen a megbonthatatlan Szovjet-Magyar barátság! Vagy most másról van szó? Egyébként szombaton, ha már leszek, közlöm a vasárnapi tali helyét, idejét.

Dante.

trogerzsiger
Gyerekek!! na én ott vagyok a ducati szalonnál! Igor is!

Keress rám!!

HUNMemphis
Tudod van a Fõváros.Szóval a város észak-nyugati részén van öhm asszem hosszú sugárútnál talán 6 sávos de lehet hogy 8.
Ami még segíthet az talán a hídak amik a közelében vannak.
Csinálnom kell új Acc-ot sikeresen elnyomtam a régit.Mind1 2 óra csak a TDU-é.
Dante:Kérlek törõlj ki a klubból és tegyél mást a helyemre.Pillanatnyilag a padlón vagyok.Elõre is köx.

gagyenkov te sem tudsz segíteni, hogy hol, vagy mihez közel van a Kawasaki szalon? Te vagy a nagy motoros! Segíííííííts! <#pias>

19.00 verseny!! A 72km essel kezdünk!! A ducati szalontól!

tdu Toyota
bocsi nekem mennem kell hello jó 72km-est<#wink>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Hümm, a FAQ-ban lévõ térképen sem találom így hirtelen. Azért köszi a tippet Sharks! Remélem valaki segít még azért... <#kuss><#help>

Hali 18 órakor, aki akar egy kicsit krúzolni az jöjjön a Ducati szalonhoz

TDU 2 nick: SpeedHUN

HUNMemphis
Én melletted állok!Legyél TE az új házigazda.<#nyes>
Dante:Felõlem oké a vasárnapi mozgolódás csak majd írjál nekünk ide.

Sharks
a faq-ban meg tudod nézni, ott van térkép és pontosan jelöli

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Sharks
A városban van, azt hiszem a ferrari szalonhoz van közel, de nem tuti.

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.