Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Hi!

Ma fél hétkor klubtai, G-s verdákkal, a Kamehameha HUN klubnál. Lehetõleg a klubtagokat várom, de bárki jöhet! Ma csak egy kis "céltalan", kötetlen kocsikázást tervezek, az utirányt az épp elõlhaladó határozza meg, kivéve, ha körbe-körbe megy, (eltéved) akkor majd belepofázok...
A G-s verda BÁRMELYIK lehet, nem csak amcsi! Én valsz a mercivel leszek...

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Mindkét irányból sikerült átugranom.

mrmilan
Nagyon szépen köszönöm!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mama2
Nekem is most jön majd meg 11 és 1 óra között, szóval benne lennék ilyen kezdõk klubjába. Mikor szoktál fenn lenni?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Met
A másik irányból is?
Nekem is összejött volna csak mindíg a korlátnak csapódtam, szerintem túl közel állt a kocsi a hídhoz<#rolleyes>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Köszi! Tegnao Tottinak is sikerült a felüljáró átugrás<#vigyor>Úgy-hogy már csak egy versenyt kell nyomnunk a hegyen és klub tag lesz!<#nyes>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Küldtem klubmeghívót!
mrmilan
Azt a mindenit<#eljen>!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

én is így vagyok vele 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Sland
Szevasztok!

Látom még mindíg aktívan nyomjátok a TDU-t, jókat krúzoltok, jó a közösség is.
Sajnálom, hogy engem már nem hoz olyan lázba a játék mint régen, de ez látszik is, mivel nem igazán lehetett engem se a fórumba se a szigeten látni.
Igaz, itt voltam, benéztem, törölgettem, olvasgattam, de nem vettem aktívan részt a közösségi életben.
Örülök, hogy én nyitottam ezt a témát, hogy már több mint 40ezer hozzászólást megélt és fõleg annak örülök, hogy még mindig megvan a napi 50hsz, hogy állandóan vannak közös kocsikázások stb.

Örülök, hogy a FAQ is hasznos (volt) remélem az is marad még egy ideig.
Remélem megmarad ez a jó közösség és Pepsi kollega is olyan jól fogja végezni házigazdai melóját mint ahogy olyrégen én is tettem. 😊

Ezennel búcsúzom, további jó játékot mindenkinek! 😉

üdv

Sland

u.i.:
Ha lesz valaha TDU2, akkor I'll be back 😛

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sokkal szebb szerintem, az fps-t nem figyeltem Radeer azt írta jobb, de ha lemented az fx könyvtátat mielött felülírod 2 perc alatt visszarakhatod, ha nem jön be.
Napsugaras szép jó reggelt mindenkinek<#vigyor>Én bíz a motort is kormányfól nyomom<#sir>Mert ez a kormány kb anyit fordul mint egy motoré<#wink>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

HUNMemphis
Jézusom!!!Nem is figyeltem ezt a moddolást.Most akkor ez a HDR-mod ez javít az Fps-en meg szebb lesz tõle valamennyivel a játék?Kinek van fent?Mi a véleménye?

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

ha a hdr modra gondolsz egyedül kimásolod az eredeti fx könyvtárat valahova
aztán be is másolhatod a modositott könyvtárat ha meg mégsem teccene
ott a kimentett eredeti könyvtár magyarul biztonsági mentés
és nem kell teleepitgetned<#wave><#wink>

Dante73
Köszi a linket, lehet kell, de el lehet távolitani ujratelepítés nélkül? Ugyanis lusta vagyok, az esély pedig megvan arra, hogy nem tetszik...

http://www.freetvmaci.info/

Radeer válaszához még annyit tennék hozzá, kevésbé tudományosan, hogy a monitorom nem állítom azóta olyan világosra, amióta fenn van a MOD, mert megvakulok a napsütötte kresztábláktól, meg a kromozott kipuffogóktól.(mint az életben). 😊
Gaben17
1 ilyen klubban bennelennék😊majd vmikor össze kéne ám futni[: Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

radeer
Kössz a linket. Valóban az alsó nem mûködött, ami meg volt adva.
A kérdésre milye MOD? A HDR egy módósított változata. Éleseb és szebb fények vannak benne, és ami nem utolsó feltûnõen javít az FPS-en.

Mellesleg én is megvettem eredetiben a 3990 FT nagyon baráti már. Remélem néhány embernek majd újdonság lesz, és összejövünk páran azért ha már a nagy öregek meg is unták 😊

radEEr néven furikázok a szigeten, akát összehozhatnánk majd valami NEW NooB klubbot amiben, a mostani gamerek bontogatják szárnyaikat. Bár fogalmam sincs hogy kell, és ami klubba benéztem az tök üres volt 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

HUNMemphis
Hát ez igaz./=)Gondoltam nem rontom tovább a srác helyzetét, de amit nem lehet menteni..........
A linket meg nem figyeltem.Lekötött az elöttem álló küldetés.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Atti12
hallod amúgy nem vagy te egy kicsit túl rendes? 😊 Az oké, hogy segíteni akarsz, de még linkeltem is az oldalt. Innentõl kezdve nem lehet neki mit segíteni..

gagyenkov, billentyuzettel TDU-zol, vagyis motorokat billel vezeted?

hoy ehh

HUNMemphis
Okés!Lehet hogy a server miatt volt.
Utolsó favoritom ez a végleges.

Versace21
Sajnos nem sikerûlt felvenni friendenk,nah nem baj,majd valamelyik nap..<#wave>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Versace21
Ez milyen mod?Letõltõttem,de semmi érdemlegeset nem vettem észre..?

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Atti12
semmi gond, csak ha már segítünk akkor olvass is ^^

tavaly mikor törtel singliztem akkor én csak azért játszottam elöször h meglegyen az S7, nagyon baba, nekem egy sárga szinü volt és emlékszem h gyürte a betont induláskor 😄

Gaben17

HUNMemphis
Megvan a GR-1<#buck>

Ez nem az éjszakai mód!
Gaben17
aki akar krúúzolni az ducati most!😊

EZ VOLT AMIT KERESTEM:
(Tesco és többi érdeklõdõ.)

Na végre magtaláltam A HDR mod-ot!

Akinek a gépe bírja a HDR-t annak érdemes letölteni, nekem bejön.
Az FX könyvtárba kell másolni.
hát ha te így kérdezel, akkor el nem tudom képzelni milyen vagy ha valakit le akarsz ordítani. gondolkozz már gyerek....

NA jóéjszakát gyerekek! Bezár a bazár<#vigyor>Holnap 9.00 ducati szalon!!

Bocs Skacok!!! Nem akartam senkivel vitázni!!! Nem vagyok Droid sem!!! Csak kérdezni akartam egy pár infit!!! ÉS a szerver csatlakozással meg nem lesz gondom (REMÉLEM!!!)
Pepsi Twist
igen a versenyekben van police de ált. nagyon eccerû õket lerázni 😄 legalábbis nekem megy 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
offlineba van police de akkor felesleges megvenned a gammát 😄

Azéé néhány versenyben vannak<#kacsint>Pl:Nagy kör idõre<#nyes>

mama2
De offlineba van polájsz beg ilyenek nem?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

ilyenkor én reset-elek amikor tartja a gádzsi a csekket. nem fizetek csak ha millióim vannak 😄

Pepsi Twist
policek nincsenek onlineba, és évszakok sincsenek... csak napszakok de az is reggel, dél elött, dél, kora délután és késõ délután...

mama2
Ja hogy itt vannak rendõrök, meg civileket lehet elütni, meg évszakok vannak meg minden? Fúúú.... Kemény😄. De jó hogy megrendeltem. Krisz88: Hogy lehetsz sötétebb mint az éjszaka?? Nem igaz. Adtak egy liinket a cdgalaxis.hu-hoz. Ott a keresõbe beírod:test drive unlimited, kiadja a játékot, megtod rendelni neten, vagy telefonon. Telefon számuk:0614790933. 990 forint a pósta költség, vagyis a pósta költséggel együtt, a játék neked, 4980 forintba fog kerülni. Mi ebbe a bonyolult,he??

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

jol mondod gagyi majd Pénteken megint össze hozzunk egy jo kis versenyt

TDU 2 nick: SpeedHUN

Pepsi Twist
nekem néha a pedál beragad de más baja nincs

CivicVTi
mivanveled<#wilting>

Synit HUN
Nah, nem csalódtam benned. Rád az aláírásom 2. sora érvényes. Bár kétséges hogy felfogod. 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Fogsz te még itt sírni te droid, amikor majd nem fogsz tudni felcsatlakozni a szerverre, mert azt se tudod mit csinálj! De ezekután még ennyi segítséget se fogsz kapni!

xD
<#eplus2>

bertino
fujjuj, helyette is beszarok, várjál...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Mostmár leállhatnál.
Sztem ez épp fordítva lenne.
Neked lessz annyi ha talizol vele.

Synit amugy majd remélem találkozunk a játékban!!! Neked annyi lesz!!! ezt nem fenyegetésbõl mondom!!!