Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma fél hétkor klubtai, G-s verdákkal, a Kamehameha HUN klubnál. Lehetõleg a klubtagokat várom, de bárki jöhet! Ma csak egy kis "céltalan", kötetlen kocsikázást tervezek, az utirányt az épp elõlhaladó határozza meg, kivéve, ha körbe-körbe megy, (eltéved) akkor majd belepofázok...
A G-s verda BÁRMELYIK lehet, nem csak amcsi! Én valsz a mercivel leszek...
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nekem is összejött volna csak mindíg a korlátnak csapódtam, szerintem túl közel állt a kocsi a hídhoz<#rolleyes>#rolleyes>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Látom még mindíg aktívan nyomjátok a TDU-t, jókat krúzoltok, jó a közösség is.
Sajnálom, hogy engem már nem hoz olyan lázba a játék mint régen, de ez látszik is, mivel nem igazán lehetett engem se a fórumba se a szigeten látni.
Igaz, itt voltam, benéztem, törölgettem, olvasgattam, de nem vettem aktívan részt a közösségi életben.
Örülök, hogy én nyitottam ezt a témát, hogy már több mint 40ezer hozzászólást megélt és fõleg annak örülök, hogy még mindig megvan a napi 50hsz, hogy állandóan vannak közös kocsikázások stb.
Örülök, hogy a FAQ is hasznos (volt) remélem az is marad még egy ideig.
Remélem megmarad ez a jó közösség és Pepsi kollega is olyan jól fogja végezni házigazdai melóját mint ahogy olyrégen én is tettem. 😊
Ezennel búcsúzom, további jó játékot mindenkinek! 😉
üdv
Sland
u.i.:
Ha lesz valaha TDU2, akkor I'll be back 😛
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
aztán be is másolhatod a modositott könyvtárat ha meg mégsem teccene
ott a kimentett eredeti könyvtár magyarul biztonsági mentés
és nem kell teleepitgetned<#wave>#wave><#wink>#wink>
http://www.freetvmaci.info/
Spirit of Perfomance Koenigsegg
A kérdésre milye MOD? A HDR egy módósított változata. Éleseb és szebb fények vannak benne, és ami nem utolsó feltûnõen javít az FPS-en.
Mellesleg én is megvettem eredetiben a 3990 FT nagyon baráti már. Remélem néhány embernek majd újdonság lesz, és összejövünk páran azért ha már a nagy öregek meg is unták 😊
radEEr néven furikázok a szigeten, akát összehozhatnánk majd valami NEW NooB klubbot amiben, a mostani gamerek bontogatják szárnyaikat. Bár fogalmam sincs hogy kell, és ami klubba benéztem az tök üres volt 😊
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
A linket meg nem figyeltem.Lekötött az elöttem álló küldetés.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
hoy ehh
Utolsó favoritom ez a végleges.

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
(Tesco és többi érdeklõdõ.)
Na végre magtaláltam A HDR mod-ot!
Akinek a gépe bírja a HDR-t annak érdemes letölteni, nekem bejön.
Az FX könyvtárba kell másolni.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU 2 nick: SpeedHUN
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
<#eplus2>#eplus2>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Sztem ez épp fordítva lenne.
Neked lessz annyi ha talizol vele.