Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látom megint van téma<#rolleyes>Engem meg lecsuktak 30mp-re mert az ugratásnál annyi civilnek mentem, hogy 315000-t kelett volna fizetnem de nem volt annyim<#rinya>Ezért most majd versenyeznem kell, hogy legyen pénzem<#vigyor>És megint tavasz van ezért nem hagynak vezetni!(Szerencsére) Majd péntek este<#vigyor>Rendezünk egy nagy MOTOROS versenyt!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

HUNMemphis
Rám számíthatsz!Nem izgat hogy nem is ismerlek és az sem hogy semmi hasznom belõle.
Megyek veszem a cipõt és lenyomok 20 Speed küldetést mert senki sem adja el nekem a GR-1-ét.
Vagy csak szopat a server és nem adja be a feltõltött kocsikat.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Synit HUN
"Bazdmeg honnan a faszombol szopjam ki mit jelent a #40196??!!! "
Ehez gratulálnék most. Azt hiszem ritka szellemi értelemmel áldott (vagy átkozott?) meg téged a sors.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Igen sikerült megtalálnom!!! Egy HAVER segítségével!!! Küldött egy olyan linket amin keresztül megtudom rendelni!!! Bazdmeg honnan a faszombol szopjam ki mit jelent a #40196??!!! Ja és vissza is olvastam de nem tudtam kiigazodni Sorry!!! Ezért kértem csak a segítségeteket!!!
Talán ha nem csak a felháborodott kérésedet írogatnád egyfolytában, hanem vissza is olvasnál, már megtaláltad volna a választ!

Met
Szerinted a #40196-ban a link az mi az istenf@sza?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

HUNMemphis
De végûl sikerûlt megtalálni vagy még kell segítség?
Szólj bátran.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Azzal nem lettem kisegítve,hogy gugli a barátod!!! Mert mindent kiadott kivéve azt amit kerestem!!! Azért kösz!
vagy G36<#buck><#idiota>

Atti12
😄DD

HUNMemphis
Nekem a G25 még kiválóan mûködik.Vigyázok rá mert igaz hogy szerencsésen vettem de akkor is ha tönkre menne akkor......<#wilting>
Pedállal meg semmi probléma isteni kormány.
Egy vele a problémám, hogy a váltó ugye kattog mikor beteszed sebességbe.
Kicsit irritál a hangja lehetett volna hallkabb és keményebb is.
Na majd a G35 <#nyes>

bertino
😄DDDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Synit HUN

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Már rég kaptál választ. Amúgy ott a google keresgélj!

Valaki mondja már meg légyszi milyen oldalrol tudom megrendelni!!!!!!! Köszi!
persze, MOMO, G25, de van gyengéb minõslgûek közt is nem csak logitech, havernak ilyen kis szarosa van de ahhoz is van minden, mondjuk zörög meg minden baja van 😄 másik srácnak meg régen volt csak az is olyan minöségi darab volt h letörte a váltogombot elég hamar 😄

nekem van egy formula force GP-m párszor használom jelenleg porfogoként üzemel, force feedbackes két pedál és sportválto (vagyis kormány mögött két gomb😄 meg van 6 még a kormányon asszem)
nem hiszem h kell neked de ha mégis akkor szolj 😄 (jah és baja természetesen nincs, nem használom és kell motorra a pénz 😛)
ON

mama2
Magyarországon lehet olyan kormányt kapni, amihez van váltó is?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Pepsi Twist
aha hát akkor mindeggy lehet az lesz neki bár én MOMO-t szeretnék neki de ha nincs olcsón akkor ennyi 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Atti12
gugli a barátod...
tess

Hali,honnét tudom megrendelni??! Milyen oldalrol??! Postaköltésgel eggyütt mennyi tudja valaki??!!! Köszike
Atti12
force EX-et ajánlom. nekem is ilyenem van, ennyi pénzért nem találsz jobbat 😊 Csak nincs hozzá botváltó 😞

Pepsi Twist
kicsit gagyik a bokrok xD

Pepsi Twist
ezzel az a baj hogy ilyen hogy Tuskó meg társai nincsenek feltüntetve... csak PC szaküzletek...

Egy kép<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Én kormányról<#vigyor>És ha a steerin bart álítod az a motorra vonatkozok csak!! Azért hivjék "KORMÁNY RÚD"nak<#nyes>

Synit HUN
Nézzétek meg árgépen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
argep.hu

jofer
Na, ez a téma engem is érdekel! (momo kormány)

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Pepsi Twist
Azé bocsánat hogy tele offolom a "tápig"-om de majd ha meglesz a végeredmény akkor törlöm 😄 (a hszeket)

Pepsi Twist
Akkor melyik árúházban a legolcsóbb a Momo vagy még esetleg a Force EX? Vagy nekem jólenne 1 nevenincs kormány csak legyen mûterheléses (erõvisszacsatolásos)

Pepsi Twist
ahh sztem az a 30 túl sok 😊

Én most rendeltem magamnak egy deszkás cipõt ebayröl a cípõ 50$ + 30$ a postaköltség azzem vagy 15$ nemtom már.

30dolcsi? lehetlen olyan 8-15dollár maximum... onnan tom hogy ebay-en szinte mindig ilyen 8-10 dollár között mutatta nekem a postaköltséget.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Pepsi Twist
Jut eszebe a G25rõl, nagyon kaka néha a pedálja, mert vagy teljesen beragad vagy iszonyat lassan jön vissza 😄

Okés =)

Pepsi Twist
kinek? 1 nagyon jó gyerekkori jáccópajtásomnak veszem 😊

Pepsi Twist
adj má 1 logitech oldalt ahol slovák szöveg van 😄

Mint az állat.
Bár most szarakodik a pedál nemtom mennyi idõ után de ha elbaszodik jön a G25 =D

trogerzsiger
Oszt jó?<#wink>

Hehe nekem olyanom van. =P

a posta kölcség az ugy kb 30$ lehet de nemtom.
Egyébként kinek lessz?? =D

trogerzsiger
Szlovékoknál 15 rugó átszámítva pixmaniaba, tatabányától 227 kmter a bolt 😊 nekem is olyanra fáj a fogam

Pepsi Twist
Ha már lehetne 1 kis OFF (régen volt):

Nézegettem a Logitech oldalán (amcsiba) a MOMO-t és 17200FT sztetek pista kölcséggel mennyi lenne? (vagy esetleg hol a legolcsóbb?)

Szeretnék 1et venni ajándékba 😊

Megtalaltam. gagyenkov Te is billentyuzettel motorozol? Ha igen, pls kuldj egy kepet hogy milyen beallitasokkal. Jah es mas is linkeljen be kepet ha billel jatszik.
Masik kerdesem, hogy ez az autok kormanyzasat is valtoztatja?

hoy ehh

trogerzsiger
Na hali!

Van egy elég láma kérdésem😄 Nos pedállal ha mondjuk csak a feléig nyomd le akkor így teszemazt kétszáznál nem gyorsul tovább az autó vagy ilyesmi?

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Ok, koszonom mindenkinek! Meglesem...

hoy ehh

Gaben17
nem mutatja😞(

Gaben17

kifli
beállítás controller (vagy valami ilyesmi) és ot a legutolsó fülön van asszem az érzékenység!