Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smicy2
bookmarkot vki, pls 😊

Charade GTti

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Versace21
Én is ott leszek,tudom hogy mostanába nem voltam sokat a club talikon,de orvosolom mostantól..Volt minden,nõ ûgy,pénz ûgy,és még sosrolhatnám a kifogásokat,de nem akarlak untatni tieteket,úgy hogy mostantól amint adandó alakalom lesz,ott leszek<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Dante73
Bocs de csepp változás van. A tali a TRIUMPH szalonnál lessz, a nyugati parton! Mindenki jöhet, bármilyen G-s verdával, nem száguldozunk, 200-as tempóban "kergetõzünk" majd!

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
Persze, bár pár percet lehet kések, várjatok meg!

Én mennék, de megvárom azt, hogy hány klubtag jelentkezik itt, hogy megy a találkozóra. Nem akarom elõlük elvenni a helyet.

sziasztok tdu fanok
hali dnate zavarhatok én is?

HUNMemphis
Gratulálok Pepsi!!!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Atti12
olvasd fel a FAQ-t...

trogerzsiger
Figyelj esetleg a kõzikönyvben mért nem nézel utána?

mrmilan
"Volt egy olyan király,lenyitható tetejû"

Errõl egy örökzöld jut eszembe: "NDK turmixgép, levehetõ tetejû"

Látom, egy kis típusoktatásra lesz szükséged...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

HHHHÁÁÁT szerintem nem megvetedd hanem kölcsönözted egy idõre<#rolleyes><#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

mama2
Biztos. Test Drive Unlimited. Egy sárga, meg egy piros kocsi, van a borítóján, meg egy motor. De mért kérded?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Met
biztos, hogy a TDU-t vetted meg?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mama2
A kocsimat hogy lehet eladni? Mert láttam egy faja autót, csak nem tudtam megvenni, mert nincs elég pénzem. Amúgy egy csávó egy parkolóba, árilt, kocsikat. Volt egy olyan király,lenyitható tetejû, hogy nem hagyhattam ott. De mér csak 3,200$ volt?

Nohát ha már találkozó nem lesz ma, akkor jó melót, sok pénzt! <#vigyor> Addig is megyek gyakorolni a hegyekbe, új királyt kell avatni pénteken.

A bal felsõ sarokban négyzetben lévõ kérdõjelre kattintva találodmeg pl az aútó szalonokat és atuning mûhelyeket is<#kacsint>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

amugy ha végleg nem olvas be valamit akkor formázd le a géped, én régen azt hittem meghalt a toshiba meghajtom aztán volt vagy 8 virus a gépen amit addig semmim nem jelzett 😄
nah megyek is játszok szeretnék motort ugyhogy orientálodok kocsikereskedésekhez h lehessen hamarba😄

ahol autós ikonokat látsz amugy hogy motorod lehessen felkell fedezni az összes kereskedést.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

mama2
Na emberek. Valami kis verseny valami nem lehetne este? Mert nagyon rá vagyok kattanva a játékra most😄. Amúgy a játékban melyik jel mutatja az autó szalonokat? Mert nem találom õket, de már akarok motrot😄. pls valaki mondja meg, köszi😊. Amúgy a térkép az valami rohatt jó. Tiszta Google Earth😄.

Pepsi Twist
Tudom hogy király vagyok... Annyi láma ember hozta már be szervízre a gépet hogy szar a DVD olvasó ez már nekem rutin. 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Bocsesz! Csak hát tavaszodik és nekem a vevõkkel is törõdnöm kell<#vigyor>
Ezéet kevesebbet lehetek fenn<#szomoru1>Ja meg a tegnapi bõrtön után pénzt is kelett szereznem<#vigyor>Úgy-hogy nem szervezek találkozót mert mindíg ki kell szálnom ha jönnek<#kacsint>De azért vagyok!! Péntek este verseny lesz!!!

Dante73
Bocsi a dupla post-ért, de elöbb elfelejtettem.
Hétvégén ujra felraktam a Crysis-t, az 1,2-es patch alkalmából. A topikjában bevolt linkelve a legujabb ahhoz kiadott driver. Azt is feltettem, és ma vettem észre, hogy a TDU-s beszaggatás is eltünt! Eddig ugyanis idõnként befagyott a kép egy-két másodpercre, holott 40 alá nem tudom bevinni az FPS-t. Tehát akinek nV kártyája van, és idõnként megröccen a kép, holott az fps-e jó, az próbálja ki, sokat nem veszthet. Link a Crysis topicban, mivel nem nagyon pörög, max a második oldalon.

Dante.

Atti12
hmm. köszi. Ezt nem tudtam 😊

Dante73
Egy picike trükk, az újak kedvéért, és lehet egy két öreg sem figyelt fel rá eddig. Autófestésnél lehet a kárpit szinét is módosítani. Legalábbis a "normál" autófestõknél, ahol csak gyári szineket lehet kiválasztani. A trükk; váltogatsz a szinek közt, változik a kárpit szine is. Mikor megkapod a megfelelõ színt, le vagy fel lehúzod az egeret a szinekrõl, és odarakod arra a szinre amelyikre szeretnéd, a lényeg, hogy ne a többi szinen keresztül húzd oda! Picike "trükk", tudom, de mikor rájöttem, én nagyon örültem neki, pláne ugye mikor a használt autóra még várni is kelett, és se kívül, se belül nem a kívánt szinben érkezett...

Lesz ma valami motoros megmozdulás? gagyenkov eléggé elvan tûnve, pedig õ a fõguru ezügyben. Na remélem csak lesz valami hókamóka dínomdánom... <#pias>

Sing halleluja!

Atti12
ügyes vagy. akkor menjél somlóit enni <#gonosz1>

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mama2
Jóvanna,rájöttöttem. amúgy meg Pepsi Twist: TE AKKOR KIRÁLY VAGY, HOGY KIRÁLLYABB MÁR NEM IS LEHETSZ!!!!!!!!!!!!!! Hogy miért? Mert felismerte a dvd-t😄. Elindult a telepítés, felraktam, és most ár a gépemen csücsül. Köszike, nagyon király vagy😄.

Pepsi Twist
jézus úr isten... (ezért nem szabad 14 évnél fiatalabbakat a géphez engedni... sztem a számítógéphez is jogosítvány kéne 14 éves korhatárral és akkor nem lenne ilyen kérdés...)

Atti12
tudod mit? nem mondtam még ilyet de maradj a wareznál :| a DVD meghajtód pedig dobd ki, égesd el, törd össze. Úgyse kell az.

Najó... <#zavart2>

mama2
éS HONNAN TUDOM MIKOR BOOTOL?

kifli
Ez a baj a rendelt cuccokkal ha valami van vele akkor rád mutogatnak hogy biztos a te hibád (jó ezt nem csak rendelt cuccoknál)
Viszont ha elismerik akkor pedig sokat kell vele szórakozni hogy végre meglegyen, ha boltba veszed visszaviszed és kész...
Mondjuk én is rendelni fogom 😄
Szal nem a te hibád hanem a rendszeré!!!
Pepsi Twist
índíccsad ujra a gépet és mikor boot-ol akkor rakd be a DVD-t aztán mennie kell nekem is van olyan hogy eredeti DVD-t nem mindig olvas sõt... el sem kezdi pörgetni... csak ciripel de nem forog... 1 restart és nálam megy... ha még mindig nem megy akkor rakj bele 1 másik DVD olvasót vagy vidd el máshoz vagy valami mágia marktban kellet volna megvenni...

kifli
vagy ha megvan warez ver akkor felrakod azt eredeti kulccsal!!!
Atti12
vágtass már át valamelyik osztálytársadhoz. Mást ugyse tudunk csinálni..

bertino
😄

Pepsi Twist
Ne aggódj kolega... bízhatsz bennem. 😊

mama2
Nagybátyáméhoz akartam bemenni, de anyámék nem mennek be. Azt mondják, miért kellett ezt a játék rendelést elsietni, sõõt, egyátalán minek kellett megrendelni. A magyarországi forgalmazója a játéknak, azt mondta, hogy lehet, hogy magával a dvd olvasóval van a gond, és hogy lehet hogy azt a dvd-t, amire a játék fel van rakva, ne ismeri fel. Most...nem igaz...

Met
szomszéd, osztálytárs stb.

trogerzsiger
Izé ha nem nagy gond megyek án is a kamehame klubbhoz 😊

Vidd el ismerõshöz, és próbáld ki ott. Attól, hogy itt írogatsz, hogy "jajj mi legyen emberek?" még nem tudod meg, hogy mi a gond. Hajrá, indulj el, és délutánra megtudod, hogy hol a hiba. Go! Go! Go!

bertino

mama2
Nincs másik gép a közelben, elvileg 1-et tart minden ember, nem? Mi legyen emberek??? valaki okos valaki írjon pls help.

Met
próbáld ki másik gépben

mama2
MÁás dvd-t be olvas, felhívtam a cdgalaxist mert onan rendeltem, egy csaj vette fel, és azt mondta, lehet hogy valami emulátor szovter zavarhatja. Kaspcsoljam ki a szoftvert, ami elvileg zavarhatja. De kérem, semmi program nem fut alatta, netet is kikapcsoltam, bezértam az msn-t, meg mindent, szóval nem futhat semmi, még a vírus írtót is kikapcsoltam, de így se megy. Valaki HELP márr játszanék!!

w77d
más DVD-t beolvas??

ha igen, akkor a játék DVD-jével van a gond, ez esetben tessék reklamálni ott, ahonnan rendelted!

mama2
Megjött, csak egy problémám van vele: berakom a dvd meghajtóba, de nem olvassa be. Úgy jelzi, mint ha nem lenne benne. Bepörgetni se pörgeti a cd-t, csak berakom, zúg egyet, oszt kész. Mi lehet a probléma? PLS help