Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra figyelj hogy különbözõ írásjeleket nemfogad el.Asszem AltGr+0,1,2,3,4,5,6,7,8,9.
Szóval próbálj alami számot belecsempészni vagy a nevedhez valamit hozzátólni.
Esetleg Mami,Mamababa,Bebymama,stb.A legjobb sztem a Mami_a_volannal
Ékezetet ne használj.
Köszönöm a ami Cruset Dantének az aranycsapatnak.Egész jólsikerált.Kicsit bátrabbnak kell lennet és nyugodtan átvenni a vezetõ szerepét.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
De valószínûleg nektek volt valami haverotok aki elmondta az egészet...
Hát nekünk nincs! Éppen ezért kérünk itt segítséget mivel máshol nagyon nem tudnánk... És én úgy gondolom hogy ezt a topikot azért hozták létre hogy segítsenek egymásnak a játékosok...
Kiírja, hogy:
"Connecting to TDU server"
Aztán kiírja hogy rossz a jelszó...
A gép annyit tud amennyit a felhsználója... mondom: "3+"
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
TDU server unavalibde vagy mit... :S
Miért van ez?
GameSpy-ban csináltam profilt...
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
vagy várjak 1 hónapot és utána vegyem meg 4k-ba újonnan mert nagyon kedvet kaptam hozzá😊
hogy is hagyhattam eddig kli én nem si értem😄
TDU nick :
MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore
Tudod van a TDU dobozán "3+" jelzés...
Ha te ennek nem teszel eleget (ami biztos) akkor kérlek hagyd el a fórumot!
Köszi!
2.) Na, aztán kiírja, hogy csatlakozás!
3.) Ha bent vagy a házban a bal felsõ sarokban látod, hogy a TDU szerver elérhetõ!
4.) Ha kilépsz a térképre akkor a játékosoknál látsz egy rakás piros pöttyöt! Ha nem, akkor sajna offline vagy!
Ja, legyen net kapcsolatod, és a eredeti játékod!
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Más:
A "Titkos Sziget" illetve még krúz zsákutcával<#vigyor>#vigyor>(bocs a rossz minõségû képért^^)
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
amit élõben felfedezel (avagy minimum elhasjtasz mellette), azokra a helyekra a térképen valo klikkel el tudsz menni, ahol még nem jártál ott is rá kell nyomni és a GPS elvezet
amugy halál jo most jöttem ki egész du itt kockultam, de megvan az MV GUSZTI 😄😄 kicsit szokatlan az irényitása mert ugye a kocsinál nem kell döteni igy rögtön veszi a lapot, mocival még nekem nehézkes a kocsik kerülgetése... 😄 jah és ár sitten is voltam, egyszer fél percre és buktam 100 rongyot...
tisztára lenyügözött amikor beültem a skylineomba és a bekapcsolt GPS nem csak bal oldalt müködött, hanem a kocsiban levõ is ugyanaz ugyanugy mutatta, nem csak disz volt!
Honnan tudom hogy most neten játszok? 😄
Mert erre még nem kaptam választ...
igaz, hogy én is 3 napja kezdtem, na de azé...ez nem semmi.
am a játékban
Remélem nem fogok csalódni a netes játékban 😊
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN