Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNMemphis
Mama:Én is sokat szoptam ezzel az ID-vel.Hülyébnél hülyébb passwordot találtam ki de nem engedett.
Arra figyelj hogy különbözõ írásjeleket nemfogad el.Asszem AltGr+0,1,2,3,4,5,6,7,8,9.
Szóval próbálj alami számot belecsempészni vagy a nevedhez valamit hozzátólni.
Esetleg Mami,Mamababa,Bebymama,stb.A legjobb sztem a Mami_a_volannal
Ékezetet ne használj.

Köszönöm a ami Cruset Dantének az aranycsapatnak.Egész jólsikerált.Kicsit bátrabbnak kell lennet és nyugodtan átvenni a vezetõ szerepét.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
én is ott lennék csak sajna a köcsög atari kibaszott velem...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Jaja jók képek lettek nagyon. Ha mentek megint Enzoval szóljatok légyszi!

tdu Toyota
😊 majd holnap is lesz remélem szép képek 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

mama2
Hát ja. Úgy hogy kérlek titeket, mondjátok már meg, hogy melyik Gamespy-t kell leszednem? Mert leszedtem valami 3. nem tom hanyasat, meg valami 3D verzióját, de ott nincs a listában a TDU, csak a quake 1,2,3, meg ilyenek😛. PLS help!!!

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Na de most tényleg segítsetek már! Nem hinném hogy ti úgy kezdtétek az egész játékot hogy rögtön tudtátok hogy mit mikor hol kell csinálni...
De valószínûleg nektek volt valami haverotok aki elmondta az egészet...
Hát nekünk nincs! Éppen ezért kérünk itt segítséget mivel máshol nagyon nem tudnánk... És én úgy gondolom hogy ezt a topikot azért hozták létre hogy segítsenek egymásnak a játékosok...

Na mostmár nekem is jelszó problémáim vannak... :S
Kiírja, hogy:
"Connecting to TDU server"
Aztán kiírja hogy rossz a jelszó...

Pepsi Twist
Mama2:

A gép annyit tud amennyit a felhsználója... mondom: "3+"

Smicy2
Tetszik a 2. kép 😊))

Charade GTti

radeer
Csinálj gamespy-ban egy prfofilt és azzal jeletkezz be...

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Beszéljél szépen elsõsorban.

trogerzsiger
Mert az offline profillal játszol!!<#falbav> Gyerekek! ha igény van rá összedobok egy faqot wordben az ilyen hülye kérdésekkel telepakolva, és ki lehet rakni!

Na elmentem a gameban a házamba és azt írta hogy
TDU server unavalibde vagy mit... :S
Miért van ez?
GameSpy-ban csináltam profilt...

radeer
Egy technikai kérdés. Hallom hogy beszélgetnek játék közben. A mikrofon bekapcsolása, élestíése Defautl melyik bill. illetve hol kell állítani. Lehet csak én vagyok láma és nem látom 😊

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

Attila889
Akkor ahoz hogy én tudjak netezni ahoz a GaameSpy ID nem kell hanem beírom a valós email címemet és kitalálok hozzá egy képzeletbeli jelszót amivel bármikor betudok lépni és ennyi az egész?Utána már játszhatok is neten? 😄

gyertek jáááátszani 😄

más nevet és jelszot használj ne azt amit az offline cuccodhoz!

Toyotával kicsit cruize-oltunk...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

mama2
Várjá azt írja ki hogy ivalide vagy mi. Oszt ott, amíg rá nem katanok az OK-ra, addig, a profilnév az, amit az onlinenál megadtam. Az bekavarhat, hogy van egy offline profilom? De azt meg nem engedi törölni, mert hogy valami currectet ír ki. Gondolom hogy használatban van. Bocs hogy ekkora láma vagyok, de kezdõ vagyok a TDU-ba. Kérlek valami normálisat írjatok, ne hülyézzetek, meg lámázzatok le kérlek. Köszi.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

4k az jo ár probáld meg összesporolni (nekem a kabátra félretett pénzem bánta-de vettem olcso kabátot😄)

Atti12
helytelen jelszó. próbálj meg valami most beírni.. És most már álj le a kérdéseiddel..

Az, hogy megvetted a játékot.

mama2
De nem engedi. Azt írja ki hogy password unvalibe vagy mi a franc. Mi lehet a probléma?

Atti12
durva a srác 😮

jofer
Nem kell menni az oldalra! Elég, ha a játékban regisztrálsz! Létrehozol egy online profil, megadod az e-mail címed, egy jelszót, és go a sziget!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

mama2
A gamespy oldalán, nem enged regizni. Megadtam E-mailom,felhasz. nevet, jelszavam, de ezt írja ki:account already exists with that E-mail address, and the password does not match. Ez mi??

tarti19
Sziasztok, esetleg valaki megszabadulna a játékától olcsón?😊
vagy várjak 1 hónapot és utána vegyem meg 4k-ba újonnan mert nagyon kedvet kaptam hozzá😊
hogy is hagyhattam eddig kli én nem si értem😄

mama2
A gamespy.com-ra a regisztrálás ingyenes? Mert csak úgy lehet TDU-zni online ugye? Ha regizek a gamespy.com-on, nem?

Gollo! Köszi hogy felraktad a délutáni képeket. Amúgy jó volt a krúz, remélem hamarosan összefutunk a szigeten.

XD

Csá mindenkinek és egy újonc vagyok de csak neten szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet hozzátok csatlakozni .. Jah meg lenne egy kérdésem a haveromnak 1 megás nete van és mindíg azt irja h net problémás nemtok rá lockolni és amint elindulin 1 - 2 perc mulva eltünik 😞 segítsetek köszi

TDU nick : RohamDroid

MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore

Pepsi Twist
Mama2!

Tudod van a TDU dobozán "3+" jelzés...
Ha te ennek nem teszel eleget (ami biztos) akkor kérlek hagyd el a fórumot!

Köszi!

Pepsi Twist
kösz ^^

jofer
1.) Az elején kiírja, hogy "Te egy online profilt választottál ki, a Test Drive..."
2.) Na, aztán kiírja, hogy csatlakozás!
3.) Ha bent vagy a házban a bal felsõ sarokban látod, hogy a TDU szerver elérhetõ!
4.) Ha kilépsz a térképre akkor a játékosoknál látsz egy rakás piros pöttyöt! Ha nem, akkor sajna offline vagy!

Ja, legyen net kapcsolatod, és a eredeti játékod!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Gollo
Jaja jóvolt😊
Más:
A "Titkos Sziget" illetve még krúz zsákutcával<#vigyor>(bocs a rossz minõségû képért^^)

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

gamespy-nál csinálj reget!
amit élõben felfedezel (avagy minimum elhasjtasz mellette), azokra a helyekra a térképen valo klikkel el tudsz menni, ahol még nem jártál ott is rá kell nyomni és a GPS elvezet
amugy halál jo most jöttem ki egész du itt kockultam, de megvan az MV GUSZTI 😄😄 kicsit szokatlan az irényitása mert ugye a kocsinál nem kell döteni igy rögtön veszi a lapot, mocival még nekem nehézkes a kocsik kerülgetése... 😄 jah és ár sitten is voltam, egyszer fél percre és buktam 100 rongyot...
tisztára lenyügözött amikor beültem a skylineomba és a bekapcsolt GPS nem csak bal oldalt müködött, hanem a kocsiban levõ is ugyanaz ugyanugy mutatta, nem csak disz volt!

Igen!
Honnan tudom hogy most neten játszok? 😄
Mert erre még nem kaptam választ...

Lesz valamikor valahol tali Skacok??!! Holnap??! Valahol?! Mondjuk holnap megveszem az eredeti játékot, de remélem nem leszek olyan balfasz, hogy nem sikerül belépnem?! A tegnapi miatt pedig bocsi mégegyszer mindenkitöl akivel bunkó voltam!!!
jofer
9-et mutatott a GPS-em... Sõt aztán 10-et... Tehát van további kérdés? Köszi, bye!

IJIazz
Húú, ennyi újonc és még a pc-khez sem értenek, nem lehet könnnyû dolgotok manapság a fórumon. xD
igaz, hogy én is 3 napja kezdtem, na de azé...ez nem semmi.
am a játékban azz.hu néven koptatom a gumikat Oahu szigetén.

Honnan tudom meg, hogy neten játszok vagy offline-ban?

mama2
Online profilt akarok csinálni, bepipálom a gamespy-s accuntnál azt a kockát, megadom a felhasz nevem, a jelszavam, meg az E-mailom, de azt írja ki, hogy password unvalibe vagy valami ilyesmi. Ez most mi? Miért nem engedi? Amúgy: Hiába látogatom meg a kereskedéseket, az ikon ami villog, szürke marad😛. Hogy kéne oda menni? térképen rákattintok és a játék autómatiukusan oda megy, vagy a térképen bejelölöm az utat, ami odavezet és úgy kell odamenni, vayg magamtól, térkép segítsége nélkül csak úgy??

Gaben17
sztem nem fox😊 ma este fele g kategoriás vezetés?

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Na most vettem meg ezt a játékot 😊
Remélem nem fogok csalódni a netes játékban 😊

Atti12
nyisd ki a szemed.. Amit még nem látogattál meg az szürke. Hogy lehet ennyi baromságot kérdezni?

ne legyél annyira biztos benne...

Ma minden megmozdulásomat félbe kelett hagynom<#szomoru1>Valószínûleg ez motmár így lesz<#vigyor>Mert ebbõl élek!Marad a gondtalan motorozáa péntek estére!! De akkor VÉGETEK<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

nem csak 7et?

jofer
Jók a képek! Jó volt a krúz! Életemben elõször vezettem 8 embert! De élveztem! 😊

mama2
Lenne még eg kérdésem a játkkal kapcsolatban: ha meglátoattam valamelyik autó kereskedést, akkor azt honnan tudom, hogy már melyiket látogattam meg? Mert ez így eléggé átláthatatlan, hogy meglátogattam már valmelyiket, erre elfelejtem és megint el megyek oda😮. Valami jelzi a térképen hogy: "oda ne mennyé, mert má meglátogattad!!"? Vagy azt nekem ke megjegyezni? És azt hogy meglátogattam minden autó kereskedést és van motor is mr, azt jelzi valami a játékon belül? Hang jelzés vagy ilyesmi?