Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én megyek.

Pepsi Twist
Nah aki akar velem kocsikázni az jöjjön a Pagani házhoz... most ott vok

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
sztem 8800GTX vagy GTS

tdu Toyota
😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

jofer
Raga! Nekem a kedvencem a 45. kép volt (a mocis én vok)! Egyébként ezt az FPS számot milyen videókártyával produkálod?

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Szevasztok!! Neken Dante linkelt egy oldalt!! Próbáld ki<#vigyor>2-3 oldallal vissza!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

A Ford GT-rõl rajtoló repülõ motoroson röhögtem egy sort. 😊

Tibcee új autója:

Motoros testõrök:

Többi tegnapi kép ...
jofer
Lépj be a TDU-OFF, Spam topikba! Ott kérdezz, ha más nem is, én majd elmagyarázom! ;´)

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Fölöslegesen tudsz ide írkálni, de azt már b@szod elolvasni, hogy A WAREZ kérdések a topicban tiltottak! Szóval menjél nyugodtan a TDU-OFF-SPAM topicba! <#lama><#ticking>

bertino
mert warezzal játszol <#lama>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Met
Az számít a game progress-be ha nem perfecten csinálom meg a stoppos és modell küldiket és ettõl függetlenül megkapom a jutalom autót ha mindet megcsináltam? Néha egy kis kocc becsúszik.<#zavart1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

jofer
Esetleg 68? 😊

[HUN]FaTaL
Hány éves vagy? 8?

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
Mama2:

Írtad hogy mi sem így keztük hogy tudunk mident... De sajnos tuttunk mindent mert már elmúltuk 3 évesek és teljesen minden egyértelmûen kiderült a játékból a számunkra.

Bye!

Synit HUN

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Elég legyen mostmár az idióta kérdéseidbõl!!! Jó hogy nem mi csináljuk meg neked a játékot. Ide írogatás helyett menjél játszani, és addig is haladsz vele! <#ticking>

Pepsi Twist
FAQ + KÉZIKÖNYV

[HUN]FaTaL
Játszott valaki Galaxy 7300GT-vel? Hogy futott? (256megás verzió)

mama2
Lenne pár kérdésem:
1:Írtam chatre, egyik üzenetembet elküldte, másiknál, azt írta ki, hogy valami online avalibe vagy mi. Ez mi lehet? Online profillal vagyok.
2:Valami patch nincs, amit ha felrakunk az autónk is törik?
3:Ugye írtátok, hogy ha meglátogatok egy autó kereskedést, akkor beszinezõdik valami. De mi szinezõdik be? Mert hiába megyek be, mutatja ugye az autókat,aztán ugye kilépek, a térképen, még mindig szürkén villog a autókereskedés ikonja. Mi szinezõdik be?
Na kb. ennyi lenne. Amúgy Pearl Harborba is jártam már😄. Tök nagy a filing.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

HUNMemphis
Jah jah ma megdumáljuk!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

mrmilan
"Most elvileg online jáccottam, csak az volt a furcsa, hogy ugyan azt kellett csinálni, mint a offlineba"
Ez nagyon megmosolyogtatott.
Igen, végülis ugyanaz a játék célja online-ban és offlineban.
Nem lövöldözni, nem pókerezni, nem sakkozni, nem rts-ezni, hanem, nam mit is ???
Autót kell vezetni!<#nyes>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

tarti19
Az már biztos, hogy megveszem😊
Csak az még 1 vagy 3 hét😛

ha nem jo sry álmos vagyok msot nem állok neki javitani itt van a két skyline: http://kepfeltolto.hu/i/?51123

mi Radeer kollégával toltuk, most este elõször csak találkoztunk aztán mentnk autot venni tuningolni meg versenyezni! jo volt csak bealszok rakok egy képet aztán megyek is...

V43 1105
Kikell játszanod újra, csak Online .. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mama2
SIKERÜLT!!!! Most elvileg online jáccottam, csak az volt a furcsa, hog ugyan azt kellett csinálni, mint a offlineba. Vagy ez természetes? Ti mikor szoktatok lenni a szigeten? Mamabala néven vagyok.

mama2
Király, most sikerült, kérte a frissítést, és most azt szedem. Akkor már jó irányba haladok?

Dante73
Ugyan rég csináltam, de emléxem, én is sokat szívtam vele.
Ha reggeltél a Gamespy-on, akkor kaptál egy levelet, amiben van egy link. Arra kattints, majd KÉSÖBB! (Pár óra, akár egy nap. Gamespy server szar) az ott megadott cuccokkal be tudsz lépni.
De ha eddig nem tetted, NE csinálj Gamespy accot! Írj be egy tetszõleges felh nevet jelszót, e-mailt. FIGYELJ HOGY OLYAN MÉL CIMET használj, ami NINCS regisztrálva! Figyelj hogy egyedi felhasználónevet használj, Javaslom a elõtagot, és min 6-8 karakternyi jelszót. Betü és asszem szám lehet benne, semmi más!
Ha így sem megy, egy dolgot, ill kettõt tehetsz, ha volt a gépeden crackelt verzió, akkor keresd meg a gépen hogy hol a serial, és cseréld ki a dobozban levõre. A másik próbálkozni, probálkozni, és megintcsak próbálkozni.
El ne felejtsem. A játékhoz MINDENKÉPP EREDETI serial kell, a lemez behelyezése az, ami maximum megspórolható.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Smicy2
MSN -en kéne tárgyalnunk az autó ügyben. 😊
Amúgy jó kép, meg a #40384 is 😊

Charade GTti

[HUN]FaTaL
Az hogy evvel a mail címmel már regisztráltak de a jelszó amit beírtál nem egyezik. Használj másik e-mail címet.

Gaben17
ha az eredeti játék elõtt 1 warezos volt akkor megõrizte annak a cd kulcsát és azzal nem lesz yo,ha meg be írtad a tokban lévõ kódot és ott kitöltötted a dolgokat a játékban akkor nemtom mi lehet a baj:S azt jelenti hogy név már ezzel az email címmel létezik de nem 1ezik a jelszó. jelszóhoz írd az email címed kódját

Spirit of Perfomance Koenigsegg

gordon 24
Figyi nem birom nézni hogy szenvedsz!😄 Nem tudom mit kell csinálni, mert nekem nincs meg ez a játék.. De mint olvastad nem egy embertõl az lehet a hiba, hogy rosszul adzs meg valamit. Próbálj ujjat csinálni mindenbõl. Menj el Freemailra csinálj egy uj emilt akár. Ird be neki, majd találj ki egy olyan jelszót amit elfogad. Próbálkozz! Valószinüleg rosszul irsz vagy adsz neki meg valamit. Gondolkozz rajta! Tudom hogy idegesítõ, de innen nem fogjuk tudni megcsinálni..

Sok sikert!

Downhill!!

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

mama2
Megõrülökk. a FAQ szerint itt kell accountot csinálni, majd amit itt megadtam E-mail, meg jelszó és felhasz. név, avval kell bejelentkezni a játékba. De nekm engedi itt se csinálni, mert ezt írja ki, amiikor minden adatot kitöltöttem:An account already exists with that E-mail address, and the password does not match. Ez mit jelentene? Mi nem jó?

RAZOR27
g8 😊

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

tdu Toyota
de ez a jó ezt nem lehet megunni 😊 off vége 😊 jóéjt

RAZOR27
nemkell, nemazért mondtam /off vége

mama2
Na kipróbáltam ezt a mami_a_volannal fehasz. nevet, jelszóra meg beírtam hogy loalos, de semmi. Nem fogadja el. Annyira izé... De nem a felhasz. nevet nem fogadja el, hanem a jelszót. a jelszóval van valami baja, csak ezt nem tudom, hogy mi:@. Már én is ideg vagyok. FaQ-ba sincs benne a megoldás😛. Mi lehet még a probléma? Nem használtam ékezetet, számokat, semmit, de így se fogadja el. WTF?OMFG?

tdu Toyota
tényleg?? xD majd vissza teszem király 😊

tdu Toyota
off hogy férnektek a képek fel nekem azt mondja nincs hely pedig semi nincs fent letömörítitek de mivel? elõre is bocs

RAZOR27
ne reklámozz, én csináltam XD

tdu Toyota
ahá már tudom 😊 ez próba bocs az offért!!!

tdu Toyota
[/img]

na mennem kell! majd holnap leszek

tdu Toyota
jó szólunk 😊 amúgy hogy kell képet beszúrni?? már feltöltötem de valamiért nem lehet betenni hogy kell egyátálán már próbáltam de nem ment lécci mondjátok el érthetõen hogy kell köszi

tdu Toyota

Pepsi Twist
legközelebb jövök veletek 😄

Pepsi Twist
nem igazad van mi sem tuttuk csak mi használtuk a kézikönyvet semmiféle hülye gamespy-t nem kell letölteni...

[HUN]FaTaL
NEM KELL GAMESPY WAZZZZZEEE! BEíRSZ EGY KIBASZOTT FELHASZNÁLÓNEVET MEG EGY JELSZÓT ENNYI HÁNYSZOR MONDJUK MÁR EL???