Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
Ok, akkor eladom a mocim, meg a autóm, azt veszek egy Chevroletet😄. Csak hogy kell eladni? Mert ugye a házamba van olyan hogy Trade, de ott nem tudom eladni, de elvileg ott lehetne😛. Hogy lehet eladni?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

bocs de nem lehet motoral csak C kategoriás Chevroletel

TDU 2 nick: SpeedHUN

Én megyek, de tuning nélkül <#zavart2> Nem azért mert nem akarnám tuningolni, hanem mert nem tudom hol van az a mûhely. <#zavart1>

mama2
Én motorral mehetek? Kawasaki motor. Hol van az a világítótorony??

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Synit HUN
Nem olyan rossz ez 😄 Legalább mutat valamit 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Smicy2
" ha pedig én nyerek(ami nem fog elõfordulni)akkor pedig én nyertem"

<#eljen><#vigyor><#idiota>

Charade GTti

Hát kb. 20 óráig, de tarthat tovább is és mindenki saját belátása szerint döntsön, hogy hard core módba vagy a nélkül jön

meddig tartana?

Szép napot mindenkinek ma 18 órára szervezünk egy kis versenyzést megint de most hogy egy kis izgalom is legyen egy kisebb pénz nyereményért megyünk és az nyeri meg aki összesítésbe elsõ lesz a végén attól megveszem az autóját min.5 millióért ha pedig én nyerek(ami nem fog elõfordulni)akkor pedig én nyertem nos a verseny gépek ami kell megyünk az C kategóriás Chevrolet Corvette C6-al tuningolt mindenki eldönti hogy 2 vagy 3 tuning-al jön és a világító toronynál talizunk

Bocsi a hosszú postért
Üdv: Speed limit

DJ Skyline
308 GTS, és Hawaii! mi más kell még egy Magnum videó készítéséhez? <#idiota>
remélem lesz a PC pakkban, az 512 TR-el együtt, na meg úgy tudom F40 is van a konzolosoknak, annak is örülnék

Atti12
de szar duma o.O

HUNMemphis
LOL!Nem nagy trükk=)
Hányszor dobott így kétkerékre?1000x?Asszem de lehet hogy 999x 😉

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

http://youtube.com/watch?v=yGDm9yiThnk&feature=related
Ezt meg tudjatok csinalni? <#wow1>

hoy ehh

trogerzsiger
"11. Hardcore Mode (160pts, 4.75 M😎"<#wow2>

<#wow1>

HUNMemphis
De komolyak vagytok!!!Tisztára mint a Vas c. filmben.
Jó képek!

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Jah értem oks.

Ha kiDJÁK A PACKET AKKOR LESSZ BENNE ruf.aKKOR ELDOBOM A SALEENT ÉS JÖN HELYETTE ruf =p

trogerzsiger
nem, az az xboxosnak van ms point, mi fietünk 10 ajrót, azt megkapjuk az összeset.

Ezeket a verdákat amelyiknél oda van írva hogy point akkor a te pontjaidat kell odaadnos hogy meglegyen az a kocsi?Tudjáttok hogy nekem pl 720 pontom van és 72%-nál járok.És akkor abbol veszi le?Vagy ezt hogy?

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

valaki felhozta a bf2-t hogy annak is a kiegészítõinek letöltése hogy volt megoldva. nem tudom ki játszott vele, én igen. ott pl úgy volt, hogy elmentél a boltba levettél egy kieget a polcról hazamentél és a dobozban lévõ kóddal letöltötted azt. EZT MIÉRT NEM LEHETNE ITT IS ÍGY CSINÁLNI?

Sland
Game Content: 20 items (2,960 Microsoft Points, 473.71 M😎

2. 1971 Dodge Challenger RT (FREE, 28.01 M😎

Contains free 1971 Dodge Challenger RT for users to view and race with. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

3. Cadillac CTS-V (FREE, 25.57 M😎

Contains free Cadillac CTS-V for users to view and race with. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

4. Chevrolet Corvette C1 1957 (FREE, 23.18 M😎

Contains free Chevrolet Corvette C1 1957 for users to view and race with. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

5. Free Holden Efijy Concept (FREE, 30.45 M😎

Download the Holden Efijy Concept for free (in-game currency still required for purchase at respective dealer).

6. Free Lexus Collection Volume 2 (FREE, 10.53 M😎

Download the Lexus GS 450h and LS 460 for free (in-game currency required for purchase at the Lexus dealer).

7. Free Lexus Collection Volume 3 (FREE, 9.42 M😎

Download the Lexus LS600h L and the Lexus SC 430 for free (in-game currency still required for purchase at the dealership).

8. Free Nissan 350Z Roadster 2004 (FREE, 31.68 M😎

Download the Nissan 350Z Roadster 2004 for free (in-game currency still required for purchase at respective dealer).

9. Free Nissan 350Z Roadster 2004 (FREE, 31.68 M😎

Download the Nissan 350Z Roadster 2004 for free (in-game currencty still required for purchase at respective dealer).

10. Free Saturn Curve (FREE, 26.93 M😎

Download the Saturn Curve for free (in-game currency still required for purchase at respective dealer).

11. Hardcore Mode (160pts, 4.75 M😎

Reach Champion status and get access to all new Hardcore Mode, especially designed for the Microsoft Wireless Racing Wheel (also plays with standard controller), featuring ultra-realistic driving physics!

12. Launch Pack (FREE, 20.00 M😎

Offer 1: Download 2 FREE cars for Test Drive Unlimited: the Audi RS4 quattro Saloon and NISSAN Skyline GTR R34.

13. Lexus IS 350 (FREE, 6.00 M😎

Contains free Lexus IS 350 for users to view and race with. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

14. Test Drive Collection - Volume 2 X'mas (350pts, 28.01 M😎

Premium set includes the Ferrari 612 Scaglietti, McLaren F1 GT, DOdge Viper SRT-10 Coupe, Ruf Rt 12, Alfa Brera, 1971 Dodge Challenger RT, and Edonis. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

15. Test Drive Collection - Volume 5 (350pts, 30.45 M😎

Premium set includes the Ferrari 512 TR, Kawasaki Ninja ZX-12R, Ferrari 308 GTS Quattrovalvole, Spyker C8 Spyder T, Dodge Charger Super Bee and the Chrysler Crossfire SRT6 Coupe. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

16. Test Drive Collection - Volume 6 (350pts, 31.68 M😎

Premium set includes the Nissan 350Z Roadster 2004, Audi A4 Touring Car, Cadillac Sixteen, Dino 246 GTS, Triumph Dayton 995i, Pontiac Solstice, and the Lamborghini Diablo GT.

17. Test Drive Pure Power 2 Download Set (350pts, 23.18 M😎

Contains free Corvette C1 1957 Hardtop, 6 other vehicles for 350 points total: RUF RGT, Koenigsegg CCR, Noble M400, COrvette C6 Convertible, Ferrari 250 GTO 1962, and Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

18. Test Drive Racers Guild #1 Download Set (350pts, 28.01 M😎

Premium set includes the Ferrari 612 Scaglietti, McLaren F1 GT, Dodge Viper SRT-10 Coupe, Ruf Rt 12, Alfa Brera, 1971 Dodge Challenger RT and Edonis. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

19. Test Drive Racers Guild #2 Download Set (350pts, 25.57 M😎

Premium set includes Ferrari F40, CHRYSLER Crossfire SRT6 Roadster, RUF Rturbo, Audi S6, Chevrolet Corvette Stingray Convertible 1971, Mercedes-Benz CLK GTR, Cadillac CTS-V. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

20. Test Drive Unlimited - Volume 4 (350pts, 26.93 M😎

Premium set includes the Ferrari Challenge Stradale, Cadillac Cien, RUF RK Spyder, Dino 246 GT< Lamborghini Murciélago Roadster, TVR T440R, and Saturn Curve. In-game currency still required for purchase at respective dealer.

21. Test Drive Unlimited Premium Pack Premium (350pts, 31.68 M😎

Premium set includes the Nissan 350Z Roadster 2004, Audi A4 Touring Car, Cadillac Sixteen, Dino 246 GTS, Triumph Dayton 995i, Pontiac Solstice, and the Lamborghini Diablo GT.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

trogerzsiger
OFF:Héjjj õ is Árpádos, õt békénhagyni!<#nevetes1> Ám jazz te is játszol?
Meg meik osztályba jársz? :-)
ON: ma este egy kis d kategóriás vagy e kategõriás esetleg c kategóriás versenyzés a versenypályán?

Gaben17
srácokkal... [:

Spirit of Perfomance Koenigsegg

IJIazz
Ez jól esett <#vigyor>

Én a lexusok miatt megaz 512 es Ferrari miatt fogom megvenni az 100 akárhogyis. Japcsi gépek közül egy evo-t látnék szívesen mwg egy Supra-t. De az M3as helyett a Lexus IS 350 úgyahogy még elfogadható ha már az íjé nél van a lényeg.
Synit HUN
Mamánál már biztos külömb vagy. 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

mama2
Jó ötlet, én bene lennék, csak egy jó kocsit kéne vennim😛.

bertino
az lenne sztár, ha lenne klubok közti versengés.

azt hiszem kicsit naponta lendítene a hozzászólások számán méginkább 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Atti12
Rámész a térképre és a filternél kiválasztod a friendset.

IJIazz
Tapsot nem vártam érte, abban igazad van, hogy nem ennek kellett volna az elsõ postomnak lenni.

mama2
Hol tudom megnézni, hogy a barátaim közül benn van-e valaki a játékba?

Az SGFANCLUB nevû klub mûködik még? Mert mikor legelöször elkezdtem a játékot beléptem oda, és nem tudom létezik-e még. Ha igen akkor valószínûleg tag vagyok, és kiakarok lépni, csak nem tudom biztosan, hogy van-e még. Ha valaki tud róla valamit, írja meg légyszi! Köszönöm!

Hi all !

Ha van kedve valakinek krúzolni egy jót este akkor írjon .

Csá mindenkinek

MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore

Synit HUN
Ezt mi tudjuk, ezzel nincs gond. De ha te bemutatkozás helyett leszólsz valakit azonnal ahogy regeltél, ne várd hogy megtapsoljalak.

IJIazz
lehet hogy EZEN a fórumon új vagyok, de egyrészt a TDU-hoz sem vagyok vmi zöldfülû, másrészt olyasmiket kérdezett amire 1 percnyi mély elgondolkodás választ adott volna...

HUNMemphis
Attól mert új ember még lehet saját egyéni véleménye.Szólásszabadság van és nem is írt hülyeségeket.
Különben Én már picit ismerem és rendes kultúrált ember.

Köszi! Legközelebb már menni fog. Amúgy még egy darabig leszek a szigeten, most kezdtem online.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

Smicy2
10 -én regisztrált 😛

Charade GTti

Énis írtam neked hogy t betüvel tudsz chatelni.

Smicy2
g

Charade GTti

Synit HUN
Sztem meg újreg vagy és alig vártad hogy ezt elsülhesd valahol...
És ahoz hogy véleményt állíts valakirõl elõbb bizonyítanod kell, hogy te külömb vagy.

Smicy2
Te vagy Pali? Amúgy me a "t" betûvel.

Charade GTti

Met
té gomb és írhatsz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Sziasztok!
A játékon belül, hogyan tudok "beszélgetni" másokkal? Az elõbb találkoztam Daneszbabyval, rámszólt, de nem tudtam visszaszólni neki.

Amit ma megtehetsz, azt holnap is megteheted.

bertino
uh ez már sok 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#nevetes1><#nevetes2>

IJIazz
olvasgattam a topicot és csak ennyit fûznék hozzá:

Aki tud, és tudja hogy, tud az veszélyes, attól tartsatok.
Aki nem tud, de tudja, hogy nem tud, az okos, azt tanítsátok.
Aki tud, de nem tudja, hogy tud, az bölcs, azt hallgassátok.
Aki nem tud, de nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.

a 4. sztem meg is felel Mama2-re<#bdead>

mrmilan
Az gáz.
Mondtad volna a vevõnek, várjon, még 4km és Ön következik <#vigyor>!!!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM