Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ha még akkor is jó akkor jövök.
Mindjárt szomorú leszek 😞
Játszik valaki közületek wide screen lcd monitoron?
Holnap valószínûleg megjön az én Asus-om (W193d-b), egy 19-es katódos AOC-t cserélek le.
A TDU alattti optimális felbontásról érdeklõdnék igazán.
Tehát konkrétan milyen felbontáson frankó a szélesség és megesság aránya,hogy ne legyen az a, tudjátok, "nyomott kép" érzése az embernek...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Persze talizhatunk én akkor sztem maserati gransporttal megyek. A mclaren szalonnál jó lesz?
Ki jõn majd???
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Talizunk a szigeten? Én egy mustanggal mennék concept-d
TDU 2 nick: SpeedHUN
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
Elektronika,elektrotechnika szakra.
Denes: nekem még az is megérné mert így elég cinkes megszerezni.
BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
TDU 2 nick: SpeedHUN