Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Versace21
Nah újra beindultnak tûnik a forumok kõrébe a Tdu-é,hiszen második helyen állunk a legnépszerûbb listán,akkor mi lesz,ha meg jõn a pack??<#pias>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

mrmilan
Eredeti XP-m van, kalóz vistát meg nem igazán akarok telepíteni, illetve vistát egyáltalán nem...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

IJIazz
el is felejtettem megkérdezni te melyik osztályba is jársz? :-)

V43 1105
Ha nem lenne jó XP-n, akkor feltelepitesz egy Vistát, amit elõtte vLite-al picit átrendezgetsz (gondolok én itt felesleges dolgok kivételére ..)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

IJIazz
Sajnos én most 9-kor nem tudok jönni, mert fél óra múlva lesz egy AA-s warom a magyar bajnokság keretein belül, ami eltart legalább fél 10-ig.
Ha még akkor is jó akkor jövök.

mrmilan
Tehát elcseszett lesz a látvány?
Mindjárt szomorú leszek 😞

mrmilan
"szélesség és megesság" magasság, sorry <#vigyor>.

trogerzsiger
Én azon nyomom, Xpén sajna a monitor felbontásán tudod nyomni, mert a többi csúszik, de vistán bármilyen wide beállítással.

mrmilan
Gyerekek!
Játszik valaki közületek wide screen lcd monitoron?
Holnap valószínûleg megjön az én Asus-om (W193d-b), egy 19-es katódos AOC-t cserélek le.
A TDU alattti optimális felbontásról érdeklõdnék igazán.
Tehát konkrétan milyen felbontáson frankó a szélesség és megesság aránya,hogy ne legyen az a, tudjátok, "nyomott kép" érzése az embernek...

mama2
Akkor mikor indítsam be a játékot?<#buck><#circling>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

trogerzsiger
nyugodtan.

mama2
Én is mehetek?

Gaben17
azz ugrik😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

trogerzsiger
aha 21.00? jöjjötek még😊

Ma naon jót kocsikáztam synittel köszi synit =)

IJIazz
<#circling>
Persze talizhatunk én akkor sztem maserati gransporttal megyek. A mclaren szalonnál jó lesz?

mama2
Én nem biztos sajnos(anyámékat rá kel beszélni, de apámat érdekelné biztos😊). Speedlimit, Gagyi, ti jöttök? Mer akkor én is feltétlen<#smile>

Versace21
Húúú,ez nem rossz õtlet,ott a helyûnk<#worship>
Ki jõn majd???

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

trogerzsiger
Jó mert mi vagyunk a nõvéreink közt a postások<#wink>
Talizunk a szigeten? Én egy mustanggal mennék concept-d

itt egy kis topiktali 22.-én ?😄

IJIazz
igen, a lukié 😄

mama2
Hát jó lenne, de biztos Bp-en lenne az a találkozó, én meg Csongrádon lakok és az én kedvemért gondolom, nem fogtok lejönni Csongrádra(térképen megnézhetitek hol van.) De jó ötlet, csak én nem lennék ott(de gondolopm ez külön öröm nektek:S😞).

mrmilan
5 perc múlva a Ducatinál egy kis klasszikus USA autós krúzolásra (kb 3/4-ed órára) benevezek.

Csatlakozom. És gratula Davetimnek!

Versace21
Igen,nagyon frankó kis verseny volt,196km-es õsszesen.Gagyenkov,ugye nem motorral akarsz versenyezni?Ha nem,akkor a kocsi lehetne Murcielago??

Versace21
Lehet hogy hûûlyeségnek fog hangzani,de én arra gondoltam,hogy mi lenne,ha egyszer,amikor mindenkinek jo lenne,egy kozeli pontot megbeszélnénk,és ott találkozna a sok Szigetkoptató???Nem jáékba,hanem élõbe,mekkora lenne,szerintem úgy már is másabb lenne játszani,ha ismerjûk a másik felet..Mi a véleményetek?<#vigyor2>

Gratulálok Davetimnek õ nyerte meg a verseny sorozatot nagyon jó volt én jól éreztem magam és ne feledjétek holnap is lesz, verseny csak akkor gagyi szervezi, mert ugye Péntek van holnap és gagyi le akar gyõzni minket

TDU 2 nick: SpeedHUN

trogerzsiger
Mehet hát, akkor te a lukonits ádám osztársa vagy igaz?

IJIazz
na megyek TDU-zni, keresek néhány szerencsést akihez szegõdhetek 😄

IJIazz
lol, nem engedi beírni aláírásba a tdu-s nickem, mert a végén .hu van és html-nek nézi xD

mama2
Ki akar velem egyet versenyezni? Motorral?

ehhhe 😄

IJIazz
lehetne egy árpádos crúz is <#banplz>

Jahh jolvan xD

IJIazz
Nem, a tatabányai Árpádba.

Gollo
Tatabánya te 😄 Am én ittlakok az Árpád mellet ^^

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

A Székesfehérvári Árpádba jársz?Oda felvételiztem =D
Elektronika,elektrotechnika szakra.

IJIazz
Igen, én is TDU-zok.
10/e <#hawaii>

Csá all!Vki nemakar krúzolni 1et?
bocs gyerekek. nem tudtam belépni a versenyre nem hozta be.
Denes: nekem még az is megérné mert így elég cinkes megszerezni.

Hawaion<#nyes>

mama2
Hol foglak megtalálni?

Pepsi Twist
megyek most TDUba 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

OLLÉ

Pepsi Twist
Off

ujra vip vok

/Off

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Denes888
ÉN írtam. De sztem nem lenne jobb,mert mint a bf kiegnélItt is Kb 1000-2000ft-al drágább lenne. Minden drága Magyarországon.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Ott vagyok a toronynál, de nagyon sokan vannak ott, lehet oda se dob hozzátok...

Ok jövök.

Synit HUN
Lehet hogy ez a játék nem való mindenkinek.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

õ gyere gyorsan zsolzi az audihoz és meg mutatom

TDU 2 nick: SpeedHUN