Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emberek! Csigavér! Szópárbaj helyett inkább játszátok le a szigeten!

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

gordon 24
Van benne igazság! Csak tudod mit nem értek??

Menyivel egyszerübb 3-4 hszen keresztül a beszolásod alapját elfogadhatóvá tenni mint leirni azt hogy igen.. Vannak szintek blablabla... Biztos találnék olyan topikot az sg-n ahol te is kérdeztél hülyeséget.. Nem akarok vitzni, de kb 2 sor lett volna normális hangnemben igy meg 10hsz off flame hülye hangnemben...

Downhill!!

csak arra nem gondolsz hogy van olyan játék ahol szinteket kell elérni... akkor gondolom nem banánhajítással éred el a champion szintet, egy apró icipici logika és máris megtudod hogy mi micsoda... amugy igen én amint elkezdtem jáccani tudtam mi micsoda miután megláttam mert annyira hülye nem vagyok hogy a szintekre aztgondoljam hogy champion szint azt jelenti hogy vlaki 3000méterre eldobott egy banánt... ezek a kérdések olyan egyélretlmû, alap, rögtön leesõ dolgok hogy ezeket csakis olyanok kérdezhetik kik sztem a 14- alatti korban élnek...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Jol van! A vizet nem kaptam fel!!! A játékkal amugy játszottam már!!! Mert már megvolt! Csak kíváncsi voltam!!! köszi
Meg kéne tanulni helyesen írni...

Nem a kérdezéssel volt a gond. Amíg nem játszol a játékkal szerintem felesleges kérdezõsködni. Nagyon sok minden amúgy is kiderül játék közben, ami pedig akkor merül fel azt úgyis megválaszolják Neked. De most még felesleges kérdezni. Nehogy a következõ kérdésed az legyen, hogy milyen autók vannak, mi a végsebességük, mennyibe kerül stb. Ha nem szeretnéd ugyanazt megkapni, mint mama2, szerintem várj amíg elkezded a játékot. És még egy tanács, mielõtt kérdezel keress a hozzászólásokban.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Krisz4 azért ennyire ne kapd fel a vizet. Amiket kérdeztél azt már korábban sokan megválaszolták. Amikor rátaláltam erre a topikra, elõször végignéztem és kikerestem a lényeget. igaz ráment két hetem...

Amugy meg csak kérdezni akartam dolgokat a játékkal kapcsolatban!!!
rövid, lényegretörõ 😄

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

Na látjátok ezt utálom!!! Köszi Palika, hogy segítesz, veled nincs is bajom, de pl.: Gibor-ral van!!! Egy kérdésem lenne hozzád Gibor! Te hogy kezdted ezt a játékot??? Szerintem rohadtul nem vágtad az elején hogy miket kell csinálni, ha meg mégis akkor csak gratulálni tudok!!! A Pc-s játékokrol meg had döntsem el én, hogy mik valók nekem és mik nem!!! vili??? Na errõl ennyit!!!
Dante73
Én most inkább várnék a helyedben kártyavásárlásal. Rövidesen jön a 9800-as széria, és szerintem nem sokkal lessz 50 fölött egy 512-es Gt. X2 biztos egy vagyon lessz, de hogy a 9800-as széria mindent aláz majd az tuti. Lehet azon már a Crysis sem szaggat majd, Very High-on...

http://www.freetvmaci.info/

Ahogy haladsz elõre a játékban, pontokat kapsz különbözõ feladatok teljesítéséért. Ilyen pl. meghatározott km megtétele, megnyert versenyek száma, autók, házak megvétele stb. után. Meghatározott pontszám elérése után léphetsz a következõ szintre. Hogy éppen hol tartasz, azt a házon belül az Info>Ingame Progres menüpontnál megtalálod.

Eza játék nem neked való....

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

És ezek mit jelentenek, hogy pro szint meg champion szint?
Biztosan. Bár én egyelõre azon vagyok, hogy minél ellõbb elérjem a champion szintet. A pro szintet 2 nap alatt teljesítettem.

Köszi Palika!!! Már nagyon várom!!!😊 Ma amúgy lesz valahol tali?
"entes" netes... még reggel van...

Krisz88!
Nem kell semmilyen entes fiók. A játékban a profil létrehozásakor bepipálod a Gamespy ID-t, megadsz egy létezõ e-mail címet és egy jelszót. Én tegnapelõtt így csináltam meg az elsõ online profilomat, és tökéletesen megy.

Gaben17
hát mert beírtam gugliba😄 és ezt adta ki 1bõl xD 😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

me' a gémszarról nézted ? xD

amúgy az egyik ataris srác azt írta, hogy 200 mega lesz, és nerõl kell szedni..

Gaben17
"A Test Drive Unlimited-et is hegesztõ Eden Studios ma bejelentette, hogy gigantikus méretû autópakkal kedveskedik a játék rajongóinak."

"Ezek szerint közel negyvenöt új négykerekût és egy kétkerekût tartalmaz majd a 9.99 dollárért lecibálható csomag, mely a klasszikus autóktól, a concept járgányokon át, a gyönyörû szuperkocsikig mindent tartalmaz majd. A bejelentéssel egy idõben megérkezett a csomag elõzetes listája, mely jó pár nevet tartalmaz, de ez még közel sem a végleges lista."

Találtam 1 ilyet,itt dollárt írnak és azt hogy lecibálható,szóval le kell majd tölteni.. több helyen van euro szal nemtom méé van itt dollár xDD

szvsz egy 512es 8800 GT-t kapsz 45-50kért, ami sztem simán van ilyen fasza talán jobb

nekem egy 7600 gs van és megy a 4x simitás hdr nélkül. de most akarom cserélni, ha valakit érdekelne a kártya eladó. 😄 hol vetted egyébként és mennyiért? én olyan 50et szánnék most a videokártyára. de annyi féle van, hogy nem tudom melyiket kellene nem értek annyira ezekhez. tanácsokat szívesen fogadnék 😊 ati kizárva, csak nvidia

Hát általában gagyi határozza meg, tehát ha beér, a boltba gondolom úgy is írni fog és akkor meg mondja majd, hogy mikorra tervezi a versenyt

TDU 2 nick: SpeedHUN

bertino
kivételesen talán engem is érdekelne a dolog
fõleg ha HC-ban megy

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aki tudja mondja már meg legyen olyan rendes, hogy a péntekenként levõ nagy verseny, amiben gagyenkov is van, kb. hány órakor szokott lenni? Köszönöm elõre is!

Szasza20
Húú gyerekek ez a játék tényleg szép! Most azért képedtem el mert játszottam émn már vele de csak egy 7600GT-vel és azon max 2× símítás és HDR nélkül! De ezel a karival végre pompázik a játék! Tényleg jó! Ja és persze várjuk a Mega-packot....

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Gaben17
erre a topiktalira én jööttem volna mert még közel is van😄 csak jövõhét csütörtökön reggel elrepülök 1 hétre

Okés Köszi szépen srácok!!! Ez így nem is hangzik nehéznek, így elsõ hallásra!!!😄 Akkor majd mama2-tõl még kérdezgetek, ha netalántán bénázom!!!
Mama2 tuti segít neked. Õ úgyis pár napja kezdte, szóval ha kérdésed van, fordulj hozzá bátran!

SitatiS
Ha kidobták már a hírt HSW-re,valószínû hogy ott is lesz majd,ha kijön..
😊

Let the good times roll.

Gaben17
ha megcsináltad az online profilod akkor utánna magától csatlakozik a szerverhez neked semmit sem kell csinálnod,aztán megcsinálsz pár verseny stb...és utánna már tudsz találkozni a többi játékossal,ha felveszed õket friends-nek akkor utánna már csak kijelölöd hogy az összes friend-et mutassa a térképen akkor csak a barátaidat látod és oda tudsz teleportálni hozzájuk,ha meg nem jelölöd ki hogy csak a barátokat akkor a többi online játékost látod

cicai
remélem fent lesz torrenten is😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Okés köszi! Egyébként hülye kérdés volt ez tény!!!😄 És valaki leírná nekem légyszi röviden, hogy ha feltelepítettem a játékot a gépemre, akkor utánna csinálok egy netes fiókot magamnak, és utánna hogy tudlak titeket megtalálni?? Valamilyen szerverre fel kell mennem??
Norbi1990
Persze lehet.Ez hülye kérdés volt <#eplus2>
Hu meg még egy gyors kéréds!!! Lehet nagy hülyeséget kérdezek, de lehet egymással chatelni a játékban??!
Gaben17
persze,segítünk

Gaben17
most kajálok meg tv-zem,majd ha megyek akkor rádkeresek

mama2
Na akkor most gyere oda a Mclarenhez, de siess😊,

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Hello! Nekem valószínû holnap érkezik meg a játék!!! Ha esetleg nem tudnék valamit akkor segít nekem valaki?!
Gaben17
ott voltál 1 motorral aztán eltûntél,igen ott van fent a McLaren...de aztán én eljöttem onnan

mama2
Eltüntem? Ott vagyokm a bejárat elõtt😛. Amúgy lehet hogy nem jó Mclaren kereskedésbe vagyok. Több van, vagy csak az az egy ott nagyon fönt a szigeten?

Norbi1990
Jeeeeeeeee.Megvan a 1000. kilóméter a Viperemba.<#hehe><#mf2>
Gaben17
odamentem de eltûntél

mama2
Már ott vagyok a Mclaren kereskedésnél, mamabala néven vagyok a játékba, majd keress meg.

Hát elképzelhetõ hogy én megfogok, jeleni, de még nem 100% majd értesítelek, ha biztos lesz

TDU 2 nick: SpeedHUN

mrmilan
Bocs az elõbbi OFF-ért...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
A konfigom:

Athlon 64 3500+, 2GBddr2 400-as RAM, 200GB Samsung HDD, Sapphire Ati Radeon X1950GT 256MB 8xAGP, így 1024x768 max grafikán hasít mint a fene.
Ja az elõbb említett 19-es CRT AOC-on.
Holnaptól kapja meg a konfig a wide screen monitort.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Denes888
A francokat. Nekem 20"-os Samsung monitorom van és 1680x1050-ben tolom. Egyáltalán nem elnyomott, és amikor átváltottam más 16:10-es felbontásra akkor sem.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

trogerzsiger
9.D Kulber Hermina brigádja😄 Ám nem lesz elcseszett, csak a monitor felbontásán tudod nyomni. asszem az 1650x1080 estetben.