Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
De mutkor simán megtaláltuk egymást. Bár volt olyan, hogy azt láttam, hogy Speed kocsija így szagggatva megy. Milyen net kell ehhez akkor?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

HUNMemphis
Jah én megnéztem csak csörgött az MSN 16 ember keresett egyszerre.
Nah jó lesz!A viperes sofõrnek üzenem hogy szépen megszelidítette a Vipert.
A végére kiírhattátok volna hogy coming soon.De jó lesz.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
lehet szar a neted mert van olyan aki laggol de nagyon durván csak szaggatva megy és az nem lát nem hall mást... de látja az Fbe tehát lehet neked rohatt szar a neted :)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Denes888
Dante! Szeretnék kilépni a klubbol. Köszönöm, hogy tagja lehettem, jó volt , nem is emiatt lépek ki, csak Memphis mutatott meg az elején mindent, és jól össze jöttünk, úgyhogy át lépek a másik klubba.

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

jofer
Gagyi és mindenki!

Köszi a versenyt... van még hova fejlõdnöm! :) De azért szuper volt!

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

AGHHHHH
nagy volt a verseny köcce mindenkinek aki ott volt
kifagytam mint a xa..........
:(
na mind 1 majd 1x megint

Lehetséges, hogy amíg te 1helyben állsz, és tanakodsz a gyors felfogásoddal, õ 5kmt megtesz addig :D Amúgy meg a TDU szerver csinál furcsaságokat, szóval ilyenen ne csodálkozz...

TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...

mama2
Ez érdekes: Láttam speed limitet a térképe, rámegyek, odaterepoltál ahol speed van, de hiába írok, nem válaszól. aztán megint nyomok egy "m"-et, erre már máshol van, vagy 5 kilóméterrel arréb. Ez mitöl lehet? Ha meg nyomok egy "f"-et, akkopr ott úgy van, hogy csak én vagyok free-rade-be,vagy mibe. Ez mitõl lehet?:S

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Gaben17
az elsõnél nekem csak zene van, a második viszton yo;)

Az elsõt nem tudom lejátszani, de a második ígéretes

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Pacal17
Ott leszek

Versace21
Kattanj rám a mappon..Gagyenkov késel,mi már várunk....<#wow1>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Lehet csatlakozni a találkozóhoz ??

MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore

Erre ledobott!!! Indítom ujra!!!!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Én nem talállak, hiába nézem a játékosokat. Mindegy, nektek jó versenyzést. Fõ az összetartás!

Szevasztok. Gondoltam rá hogy vennék TDU-t boltból. Gondolom csak eredeti játékkal lehet neten gmaleni, segitsetek már kicsit tájékozodni!

Synit HUN
Ne égessetek már srácok! :D Senki nem nézi meg ezeket?
A 2. a lényeg.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pepsi Twist
Támogatom!

fent a golf pályánál északon ahol van egy ház is de mindjárt oda ugrok azt keresetek rám

TDU 2 nick: SpeedHUN

Smicy2
Jöhetek én is? <#gonosz1><#zavart1>

Charade GTti

Én is mennék oda. Elöbb még láttam gagyenkovot a térképen. De eltûnt.

Versace21
Gagyenkov,azt vágom hogy 7-kor tali,de hol van az,amit irsz???Nem vágom sajnos<#integet2><#rinya>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

HUNMemphis
Tervezek én is egy kisebb filmet ami bemutatja a clubbomat
$-STREETKINGS-$.
Természetesen a 3 jóbarát benne lesz alapból(Pepsi,Dani és Én).
Várom a carpackot mert nem a régi kocsikkal szeretnék filmezni.A RUF-ok-ra nagyon kíváncsi vagyok.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Oké, akkor legalább már tudom, hogy halott a klub. Bár eleve a legelsõk között volt, nem csoda. Köszi az infót!

trogerzsiger
Én meg nem :/ Fogorvos.

ha lesz mostanában vmi krúzolgatás akkor szeretnék most találkozni vkivel, hogy beléphessek a clubba :D

Pepsi Twist
ott leszek

mama2
Gagyi: A mai 19.00 órai tali hol lesz?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Dante73
Ezt most úgy írtad, mintha Õk ingyen kapnák. Pedig nem... Õk már 7 rugónál járnak, mi megússzuk 3-ból. Viszont a 0 support sajnos nagyon is igaz...
Más.
Holnap 18:30 kor tali a Triumph szalonnál, megjelenés kizárólag kabrió verdával, (Viper, Aston, TVR, tökmindegy) aki tud, HC jöjjön, laza nyugis krúzt tervezek, max 200Km/h-s sebességgel, uticél most sincs, mindig az elöl haladó viszi a csapatot.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

bertino
a boxosok fizetnek érte, ennyit még te is kiadhatsz, ha nagyon kell, talán így is sokkal olcsóbban megússzuk mint boxosok, tom irreális a tény: de inkább örülnöd kéne ennek.

:-)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Eisenhower
kicsit azért röhejes mert anno ugy volt hirdetve a játék hogy ingyen letölthetõ autok lesznek majd most meg kiderül hogy fizetni kell érte? hát elég lol..... ráadásul konzolosok meg folyamatosan kapják az uj autot moccit.... pc-re meg 0 support

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Énnis =D =D

Synit HUN
Aha! Már rég nem játszanak.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Na elnéztem az SGFANCLUB-ba, még létezik, csak ahogy nézem nem nagyon van ott élet.

Itt vannak a tagok, hátha valaki magára ismer, vagy beugrik valakiknek néhány név:
- Ballzor
- Atti_Hun
- frodohun
- HunDiesel
- Kit--Kat01
- LordMonster
- Raho2107
- Rezsesz(Hun)
- vincent6464

Valaki valamit tud róluk?

ha esznél leszek rám is

mama2
Hol lesz?

OLVASS!! 19.00 DIVIDE TO RULE a kezdés<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

mama2
Rám is számíthatsz Gagyi:).

trogerzsiger
Gagyi ma csinálsz 19.00-kor versenyT? rám számithatsz<#vigyor>

Gaben17
valaki estefele 1 lassúcska krúzt?

mama2
Valamikor este, valami verseny valahol a szigeten? Motorral?

Synit HUN
Ezek most csak úgy:
Jelenet az elõzõ vidinkbõl Gagyenkovnak ajánlom :D Te biztos értékeled majd.
Ez meg káming szún Jelenet a készülõ 4. videónkból.

Dejó, hogy ilyenkor nem csatlakozik nálam... Mennék, de nem akarja. Na mindegy.

Na jó.Én most ellépek és remélem estig megválaszolja nekem valaki erre(#40915) a választ.Köszönöm!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Na errõl én nem vagyok meggyõzõdve! :P
Szasza20
Valaki nem tud valamit hogy mikor jön a megapack?

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Pepsi Twist
:)

Hasonló jutott eszembe nekem is mikor megláttam 45 új üzenet, még délelött. Azt hittem valami érdekes dolog történt. De nem...

w77d
XD