Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dante73
Reggel óta nem voltam netközelben, ezért most olvastam végig egyszuszra a mai hozzászólásokat. Egy apró megjegyzésem volna;
JÉZUSOM!

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
a géped menti 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

A mentesemt a TDU a neten tarolja? Mert laptopra is fel szeretnem tenni, csak elobb tudni szeretnem, hogy ha beirom oda a nevemet/jelszavamat, akkor tudom-e folytatni az accountomat, megmaradnak-e a kocsik, penz, stb. Nem egyszerre akarok asztalin es laptopon, hanem kulon-kulon, csak 1 acc-al. Megoldhato? Ha allandoan masolni kell a mentest, az nem jo.

hoy ehh

Oksa.
Gépújraindulási problémámmal kapcs.-ban valaki help?

★ 汤姆 李

Még várjunk szerintem, hátha elõkerül valaki olyan aki emlékszik rá, és hátha tud róla valamit.

Tudom.Csak régen nem fértem be a csapatba sajna de látom most akkor van rá esély!Hol a vezér jelentkezzen😛 Vagy alapítsuk újra!?

★ 汤姆 李

Feltettem a játékot nem volt gond elindult.Most feltettem a patch-et és újraindul a gépem mikor indítanám.Na ez miért??

★ 汤姆 李

Ez a gond, hogy szerintem már nincs abban a klubban senki. Ezeréves, szinte a legelsõk között volt. De remélem valaki elõkerül aki tagja volt, \ és vagy õ alapította. Utána már könnyebb lesz mindenkinek.

w77d
most nézem hiányzok a listáról <#fejvakaras>

igaz nem túl gyakran futok veletek össze, de azért néha ott vagyok a szigeten 😊

Én meg oda belépnék!Légyszi privi rám attól aki be tud venni oda,thanks!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Synit HUN
A térképen a zöld klub 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

ha látta, hogy hány kilométerre van akkor gondolom az "uton" 😄 találkozott vele 😄

Ellen az SGFANCLUB még létezik? Mert régen mikor elkezdtem a játékot beléptem oda, és mai napig azt írja, hogy tagja vagyok. Már nem tudom ki alapította, kik voltak benne, ezért is gond. Fõleg, hogy nem tudom merre van helyileg, és kikéne lépnem már.

Jólvan, örülök, hogy ennyi magyar klub van. Csak azokat mondtam hirtelen, akiket itt olvasgattam, hogy vannak. Mármint klubok.

Synit HUN
Ehh! A Champions.hu nemsoká ismét hallat magáról.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Gaben17
azazaz😄^^

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Viszont kezdhetem elõröl mivel a majdnem 100 procent-es karrierem account-ját elfelejtettem<#crazya><#confused>

USA-ITALY CARS FAN CLUB! 😛
lehetne vhol vmi tali 😄D

meg szeretnék belépni a clubba 😊)

már unok egyedûl motorozgatni, a sok hue orosz meg kilõk a kocsikkal :S

Attól, hogy a térképen látod, az kevés a szigeten uton "hogyanfejjezemkimagam" 😊
kell találkoznotok. Ha benyomod a F betüt és látod a listában akkor chatelhesz.
mama2
Például én új vagyok, meg Krisz88 is. Van egy gondom: Irdatlanul szaggat a játék online. Pedig semmi nem megy, ami lassíthatná a netet, se msn, se töltés, se semmi. Jah, és láttam térképen, speedlimitet. Írtam chatre, de nem válaszólt. Lehet hogy nem látta, mert vagy 41 kilóméterre voltunk egymástól? Vagy mi?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Azthiszem én is úgy fél év után😊
Este fennt leszek sz.tem.

Pepsi Twist
van 1-2 😄

Pacal17
Hát csak az a gond hogy szinte senkit sem látok. Találkozni kéne valahol, egyrészt mert az új Accountod még fenn sincs a friendlist-emen valamint biztos van néhány új arc

Jól olvastad, annyi lesz az ára.

Eisenhower
mintha olyat is olvastam volna hogy a carpack 9.99 euróért lehet megvenni majd. félreolvastam vmit?

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

jó kis lista<#vigyor3> remélem akkor Gibor majd meg tudja oldani, ahogy mondta.. kell ez a pack!!!!!

HUNMemphis
Jóltennéd öreg barátom!Olyan nyüzsgés van most is, hogy csak bámulok 8/8 magyar.
Szóval halázd elõ és csatlakozz hozzánk. =)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pacal17
No csak nem Carpack lesz? Lehet elõszedem a játékot 😊

mi kell ahoz hogy lássalak titeket ? 😄

fentvagyok északon, térképen látok egy csomo magyart, de a kocsikat nem 😞

gagyenkov tali valahol ?

MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore

Vagyok!!<#vigyor>Mint mindíg!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

mama2
Amit írtam neked privátban, azt csináld meg.

Na most már kérte a cd-kódot!!!😄😄😄 De még így sem tudok csatlakozni a netre!!! Na most mondja meg valaki mit csináljak?!
mama2
Ki van most a szigeten? Mert akkor én is megyek😊.

Pepsi Twist
már törlöm 😄

Na látom megnyílt a napközi a topicban. És az elsõ topic-románc is kialakulóban van. Ennek örömére majd ha valami értelmes dologról lesz szó akkor visszanézek, mert unalmas 5 percenként ugyanazt olvasni. Pedig milyen jó topic volt ez ezelött...

Pepsi Twist
nem kell letöltened semmit

ha nem megy akkor format C uj vindóz új TDU akkor tutira kérni fogja a kulcsot 😊 vagy az a baj hogy offline profillal akarsz jáccani 😊 csinálj 1 online profilt a gammába...

Amugy valamit le kell töltenem a netrõl, hogy tudjak neten játszani vagy semmit??! Azt csinálom, amit mondanak, de nem akar összejönni!!!
Lamborghini Countach 25th anniversary D kategóriás lesz sajnos pedig a Countach lassan már veteránnak számit

TDU 2 nick: SpeedHUN

Ha azt csinálnád amit írnak neked segítségként, már rég játszanál. De nem, neked minden percben megkell kérdezned ugyanazt... És ez megy reggel óta...

Gaben17
töröld le a játékot,de mindenhonnan(dokumentumok,meg a seriálos mappát stb...) aztán újra tedd fel

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Nálatok nem írt ki semmit, amikor benn voltatok a játékban, és csináltatok nevet meg jelszót, meg e-mail cimet adtatok?!
Synit HUN
Ez de durván megpörgött Oo

nekem még így sem megy!!! Átírtam már a C meghajtóban is kódot, de nem megy valami miatt!!! Hogy lehetek ekkora.....!!! Vagy mi a szar lehet?!
[HUN]FaTaL
Hm finom lista😊) De

nem lesz Diablo? 😞(( BRÜHÜHÜ

http://goo.gl/gd6Zi5

bertino
challanger is fincsi lesz! 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mrmilan
- Lamborghini Countach 25th anniversary
- Dino 246 GT
- Dodge Challenger RT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dodge Charger Super Bee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YEAHHHHHH
<#vigyor2>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

bertino
én ugy ki fogom, mint az õrült 😄DDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Köszi Szabi, remélem most mûködni fog már a játék!!! ÉS ha most megváltoztattam a kódot, akkor most már tudni fogok csatlakozni???