Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

misterkrisz
jo reggelt mindenkinek! a kédésem a kovetkezo lenne: a játék kidob egy binkw32.dll nem találhato hibával,most mit csináljak? valaki tudna segiteni?ja a játék nem eredeti.. köszielöreis

iPhone 3G

Pepsi Twist
majd ki lesz írva csak az a baj hogy 1 nap 1x re kettõ is van 😄 vagy három

De lehetne olyat hogy lenne minden nap 1 állandó találka hely ugyan abban az idõpontban??? és akkor aki akar az oda megy és találkozik azokkak akik éppen oda mennek mert az állandó találka hely lesz értitek?

pl.: minden nap 19:00 a kráterbe 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Synit HUN
Köszi a véleményeket! Nem tom mi van az elsõvel, de nem is az volt a lényeg.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

én is szánnék rá, ha dobozos verzió is lenne...

én már ott vagyok és várlak titeket

Bocsi nem kilátóra gondoltam hanem a világítótoronynál lesz a tali
10:00 világítótorony. Onnan megyünk a versenypályára ha mindenki be tud jönni.

Pacal17
Hamarosan a tied is ilyen lehet 😊

Akkor 10:00 a sziget észak-keleti részénél a kilátónál tali. Az a legnépszerûbb kilátó. Így már tudja mindenki hova kell jönni.

nem az én képeim.. (sajna)

Pacal17
eljut az csak fizetni kell érte... én szánok rá 10 eurót az tuti

Pacal17
Jaj Ferrari Testarossa meg 250 GTO -- legnagyob kedvenceim 😊

miértne jutna el hozzánk?

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hiába jõn ki, ha nem jut el hozzánk -.-"

véder, légszi írd be a fejléc alá, hogyha vki azt írja hogy tali legyen, akkor lehetõleg kodinátát, vagy képet mutasson, de legalább pontosan írja le hogy hova gondolja a talit thx ! 😄D

Pacal17
Szeritnem már ne fikázzuk az Atari-t. Jön a carpack, az összes kocsival, ahoz képest nem is olyan drágáért. Már várom 😊

ÉS MELYIK KILÁTÓNÁL?
Hali! Lesz ma egy tali 10:00-kor mindenki azzal jön amivel szertne. Helszín:kilátó. Aki jön az irjon.

csinálgasd azokat a versenyeket amiket megcsináltál már és abból nyerhetsz pénzt

Gaben17
vagy bérelj

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Add el az Enzo-t.

Hi4 Olyankor mivan ha nem tudom megvenni a Saleen-t mer nincs rá keret mivel vettem egy Enzo-t megegy SLR-t és emiatt nem indulhatok a hátralévõ 2 versenyen mert már csak ennyi van hátra a 45 % ig és így nem tudok indulni. Mit csináljak? Meg van még 1-2 verseny amihez autót kéne venni de 50000 bõl nehéz lesz. <#nemtudom>
Csatlakozom, én is köszi mindenkinek a versenyt! Ti jók voltatok, én meg csak nézõ, hozzátok képest. <#vigyor0>

Pepsi Twist
Azé szeressük az atarit...

mrmilan
Ajjaj "Pupi", akkor majd legközelebb többet gurulunk, az biztos!
A szerver nem sokkal utánnad engem is szépen ledobott...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

trogerzsiger
az én voltam :-) csak hát ledobott a szerver:S

chalezlopez
/off És ki gyakorol A1 Ringre??<#zavart1>

Vamos Argentina!

mrmilan
Fent vagyok úgy kb. éjfélig, csak betojt a rádióm a játékban, és buharálnikell egy kicsit.
A Ducatinál ott voltam, de öt percig nem jött senki.
Illetve jött egy srác, így elindultunk krúzolni.
Bocs Szabi, legközelebb tovább várok ott...
A legközelebb 10 perc múlva 😊

Hát énis nagyon remélem... mert hát Nero Enzoval száguldani élvezet...

Remélem megoldódik hamar a gondod! Legközelebb majd pótoljuk a krúzolást.

Én tõled elnézést kérnék mert elméletileg megbeszéltünk egy talit... de hát sajna nem tudok játszani mert valami van a géppel és akármilyen graffon van szaggat...

Köszi srácok a versenyeket! Jók voltatok! De miután kiléptem már nem találtam vissza. Köszi mégegyszer! És gratula a gyõztesnek!

HUNMemphis
Nekem is off!
Köszi Pepsi de Gibor megoldotta helyettem.=)
Végre két értelmes kép.Van hangulata gratulálok=)

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
nekem is off

nekem a DA off...

RAZOR27
nekem a sport fekszik legjobban

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Pepsi Twist
ok. ha megoldva akkor ennyi 😄

Nektek a Driving Aid mire van allitva normal illetve hardcore modban?

hoy ehh

[HUN]FaTaL
Mondjuk a két pontiac között még ennyi különbséget se találtam.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ha a simára felpakolod az egyes tuningot akkor Nismo lesz belõle úgyhogy a két 350Z tulképp parasztvakítás😄

http://goo.gl/gd6Zi5

fél órát vártam a ducatti elött..

de csak dexter került oda véletlenül.. 😊

Shongi
Ah ok, nah akkor kicsit átfogalmazom😄
Szóval nem tudtok olyan autó listáról a neten, ahol mindegyik név melett ott van legalább 1 ingame kép is? (picit vizuális típus vagyok)

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Atti12
350Z bõl van Nismo és Nissan, a Nismo a tuningolt. A tuning meg csak a Ford Mustangnál változtat a kinézeten. Abbõl Saleent csinál.

Shongi
Nem egésszen erre gondoltam, hanem hogy egyben megtalálható legyen az összes kocsi😄 A tuningra meg olyan esetekben gondltam mint pl a 350Z

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

trogerzsiger
repülööööök!

HUNMemphis
Youtubot ajánlom!
Oda beírod hogy TDU és mittom én Dodge viper.Ki fog adni 4,5 darab vidit.
A tuning az csak motorba megy./=(a külsõ marad a régi.Maximum átfestheted a kocsidat egyéni színre.
Szóval www.youtube.com és TDU PC.......<#rolleyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

mrmilan
Ducatinál stock Ferrari találkozó most!!!

HUNMemphis
Köszönöm szépen!

Shongi
Sziasztok!
Nem tudtok valami netes oldalról/videórol amiben az összes jelenlegi PCs autó benne van képpel együtt(mint pl itt fent a bannerben)+esetleg még ha a tuning változtat a külalakon akkor azt is meg lehet nézni?

Smycit lerendezem MSN-en...

HUNMemphis
Pepsi,Dante,Synit!
Smicy barátomnak segítség kellene router ügyben.
Mindenki ismeri a problémát.(Connectionos a player csak 1 emberrel tud beszélni stb.)
Ti mint bölcs sokatmegélt emberek tudnátok szerencsétlen bajtársunknak tanácsólni valamit?
Köszi!