Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iPhone 3G
De lehetne olyat hogy lenne minden nap 1 állandó találka hely ugyan abban az idõpontban??? és akkor aki akar az oda megy és találkozik azokkak akik éppen oda mennek mert az állandó találka hely lesz értitek?
pl.: minden nap 19:00 a kráterbe 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
10:00 világítótorony. Onnan megyünk a versenypályára ha mindenki be tud jönni.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
A szerver nem sokkal utánnad engem is szépen ledobott...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
A Ducatinál ott voltam, de öt percig nem jött senki.
Illetve jött egy srác, így elindultunk krúzolni.
Bocs Szabi, legközelebb tovább várok ott...
A legközelebb 10 perc múlva 😊
Köszi Pepsi de Gibor megoldotta helyettem.=)
Végre két értelmes kép.Van hangulata gratulálok=)
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
hoy ehh
http://goo.gl/gd6Zi5
de csak dexter került oda véletlenül.. 😊

Szóval nem tudtok olyan autó listáról a neten, ahol mindegyik név melett ott van legalább 1 ingame kép is? (picit vizuális típus vagyok)
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Oda beírod hogy TDU és mittom én Dodge viper.Ki fog adni 4,5 darab vidit.
A tuning az csak motorba megy./=(a külsõ marad a régi.Maximum átfestheted a kocsidat egyéni színre.
Szóval www.youtube.com és TDU PC.......<#rolleyes>#rolleyes>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Nem tudtok valami netes oldalról/videórol amiben az összes jelenlegi PCs autó benne van képpel együtt(mint pl itt fent a bannerben)+esetleg még ha a tuning változtat a külalakon akkor azt is meg lehet nézni?
Smicy barátomnak segítség kellene router ügyben.
Mindenki ismeri a problémát.(Connectionos a player csak 1 emberrel tud beszélni stb.)
Ti mint bölcs sokatmegélt emberek tudnátok szerencsétlen bajtársunknak tanácsólni valamit?
Köszi!