Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

[HUN]FaTaL
Cseréld ki a serialt az eredetire.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dante73
Nemértem, Azt mondod origi a játék, és le akarja tölteni az update-t. A képen pedig 1,66A verziószám van kiírva.
Nagyon elment aa windózod, ha ez igaz. Gépet tedd ujra!

http://www.freetvmaci.info/

képes autólisa
(katt a kocsi nevére és bejön 1 kép, és az adatai a kocsinak)

CSá V43!!!!
Nekem is ezt irja ki!!!!!!!!!!! Te honnan töltöd le a patchet??!!!
#41060 itt van egy link, azt az exét tedd be a játék fökönyvtárába,a dvd-t meg a dvd meghajtódba..

trogerzsiger
töltsd le azt a hülye peccset valahonnan, és tedd fel.

ugy iskerstem, de nem találom.. :S

de szerencsére van itt egy progi ami elméletileg kitörli 😄

V43 1105
Csáó skacok, segitsetek plz van egy kis gondom ..

Na szóval origi a játék, megkérdezi a játék hogy 1.66A-ra patchelek-e , ha YES-re nyomok letesz tálcára, és ilyesmi jön ki, hogy http://none .. aztán ha visszamennék a game-be akkor kidob, wtf?!😞

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Synit HUN
Nem .cab file 😄 Csak radial-t keress.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Pacal17
XDDDD Nerd

1.66-os pecs fentvan ?

mert ha igen, akkor az eredeti inditó exe kell, és bennekell legyena DVD a gépbe !
(peccselt eredeti exe)

hol van a radial.cdb fájl ? 😮

mert még mindig kifagyok a garázsból kifelé jövet, és a winfos keresõ nem találja :S

Pacal17
mármint nekem xD

Dante73
Igazság szerint nem igazán láttam olyan játékot eddig, ami egy évvel a megjelenés után állandóan a top 10 hozzászólás közt van. Ez azért mutatja, hogy kicsit eltalálták a játékot...
(vagy azt, mennyire kockák vagyunk....)

Dante73
Oké, valamelyik nap sort kerítünk rá, mikor nem leszek HC-ben. Kissé vacak egy non HC-st követni, amikor se a kanyarba nem tapad úgy a verda, se a fékút nem olyan rövidke, mint annak, akit követsz... Márpedig legtöbben non HC vizsgáztak. Hiába, no. Nehéz egy klubvezetõ élete.
Memphisboy!
Tegnap nem találtalak a listán, mikor Gollo-t felvettem, szerintem ATI0021 már intézkedett.

Pepsi Twist
ujra? még mindig 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
peccseld a gammát

Pacal17
Újra él a játék

na ezt irja ki: A new version of TEST DRIVE UNLIMITED is available for download. You must carry out this update if you want to play online Do you want to download the update now?
Ezt irja ki, meg van az hogy yes és no
Ez mit jelent?
Pepsi Twist
én nem szeretnék tag lenni de kiváncsi lennék hogyan értékelsz (engem) 😄 megoldható?

én leginkább szabályosan* megyek, vagy kilincsel elõre 😄

(* csak a sebességkorlátozást nem tartom be 😊

Dante73
Azért kell törölni, mert televagyunk. Jövõ szombatig kaptak határidõt, addig jelentkezhetnek a felsorolt tagok. A határidõ ha lejárt, akkor valsz szivesen látunk a klubban, egy rövid bemutatkozó vezetés után.
A menete; Te vezetsz, én követlek, mintegy 50 KM-en át. Figyelem a stílusodat, tudásodat, agresszivitásod, stb. Eddig senki nem bukott meg, és legalább TETTÉL is valamit a tagságért.

Pepsi Twist
Ilyen 1 igazi jó játék:

Népszerû témák

1. Test Drive Unlimited
2. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
3. Football Manager
4. Modellautók
5. FORMA1
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. Közösségi portálok idiótái
8. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
10. Silkroad Online

Pepsi Twist
nekem a tálcán van xD

a játék ikonjára az asztalon 😄

megcsináltam a regizést!
Most kijött egy olyan oldal, hogy Welcome "a nevem" you are logged in!!! most mire menjek???
<#wink>

HUNMemphis
Dante kérlek törõld a régi accountomat a clubból.(Leon)
És köszönöm a lehetõséget de elhagylak titeket és saját CSAK HC-S playereknek fentartott Clubbot alapítok/tam.<#worship>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pepsi Twist
ott a banner alatt amit szeretnél 😊

Pepsi Twist
pöpec

hali, szeretnék én is csatlakozni, van vmi TGF, vagy csak taliznunk kell,és te meghívsz ? 😊

HUNMemphis
Nézegettem ezeket a RUF-kat.Nagyon szépek és a hangjuk is aránylag valósághû.
A kérdés az hogy vajon mennyivel megy,mennyire húz?A driftelés az megy vele bár a Boxosok nyomták.Annyit tudok hogy az RGT 210 mérfõld/órával megy.
Szóval fogtam egy GT és megnéztem a max sebességét.Normál körûlmények között ezt kaptam:
Asszem a GT max 206 mérfõld/órát megy tehát 344,45 + - 2km/h.
A gyórsulását elszúrtam mert lehet vele 2.79-et gyórsúlni.
A lényeg az hogy a videón az RGT 210 mérfõld/órával ment de csutka gázon.Ígéretes jószágok (4 féle, fajta RUF lesz)
<#nyes>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
JÓóóóó reggelt Vietnám! Õööö... O'ahu!!!!

Kis klubélet.
Gollo-t üdvözöljük a klubban, Õ a legujabb Tag, tapsot neki!
Nem elfelejteni, ma klubtali a Triumph szalonnál, 18:30-kor, KIZÁRÓLAG nyitott kocsival! Aki tud HC-modban jöjjön.
Elõre is bocsi, de a hsz következõ részét, egy hétig majd minden hozzászólásom végére oda fogom biggyeszteni, aki már olvasta, ugorja át, nem veszít semmit.
---------------------------------------------------------------------
Ujra nagytakarítást tartok a klubban! Pár emberkével régen futottam össze, így, ha 22.-éig nem jelentkeznek, törlésre kerülnek a klubból!
Mihi
B-gergely
G-Bor
nemere
MazdaGaba323
Devil21000
daneszbaby
Ti vagytok veszélyben, kirugási szempontból! Jelentkezzetek, különben törlés lessz...

Dante.

itt jobbra, beírod az adataidat, majd katt a "Create My Account" felíratra 😊

utánna a játékban, az itt leírt ímélcímet, és jelszót kell megadni lent, felülre pedig azt a nevet írd be, amit akarsz hogy a játékban lássunk 😄

Igen a játék eredeti!
Kicseréltem a serial számot is!
Figyu, sztem nekem a regizéssel van problémám!
nem védi a tûzfal mert kikapcsoltam!
A regizésnél van problémám tuti!
Azt letudná nekem valaki írni, a regizés menetét?!
Köszi
Pepsi Twist
nekem nem 😄

fura, nekem kellett <#fejvakaras>

HTS s3rg1nh0: köszi, de nincs is ien fájlom , mégis kifagy amikor kiakarok jönni a garázsból 😮

Pepsi Twist
gamespyra nem is kell reggelni... elég csak a játékban...

- Eredeti a játék ?
- Kicserélted a szériál számot a warezrõl az eredetire ?
- A gamespyid-n regizett ímélcímed, és jelszavad adtad meg ?
- Tûzfal nem védi a játékot ?

HTS s3rg1nh00
radial.cdb

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pepsi Twist
hívd fel azt a céget ahonnan rendelted és kérj tõlük segíccséget 😊

Pepsi Twist
bármi olyat ami nem oda való 😄

Amugy én még mindig baszakodom hogy nem tudok netre csatlakozni!!! És már elegem van!!! Egyszerûen nem tudok!!! Nem megy!!! Tegnap 3 órán keresztûl baszakodtam vele!!! De nem sikerûlt!!!!!!!! Mert a játékban amikor bejelentkezek ugyebár kér Nicknamet, e-mail címet és jelszót!!! megadom õket, utánna 3 sorban piros betûvel kiír valamit, aztán azt irja ki hogy connecting to Server, aztán megint kiír valamit piros betûvel!!!! Valaki tudja mi ez??? Vagy mit csináljak???????
ezt kell törölni ha kifagy a gém ?

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\BuddyCache.dat

Dante73
A gond az, hogy autómatikus frissítés be van kapcsolva, és így hagytad lefutni a Windows rosszindulatu szoftvereket eltávolító eszközt. Az kérdés nélkül töröl mindent, ami nem tetszik neki. Viszont az jó volna, ha kérdés elött olvásnál is. Ajánlom figyelmedbe a Warez kérdések tiltottak, és a TDU off spam topik feliratokat.

Dante.

Pepsi Twist
JAAAAAH 😄 ÉRTELEK!!!!!!! Okay minnyár kiírom csak még ökörködök 1 kicsit 😄<#banplz>

pff, én arra gondoltam hogy azt írd ki, hogyha vki találkozot akar, akkor pontosan adja meg a helyet 😄D
(szal ne így hogy: "... Helszín:kilátó...")

de végülis mind 1, hagyuk -.-'

mit is kell töröli amikor garázsból kifelé kifagy a játék ? :S

CSá misterkrisz!!! Crackeltél??? Mert lehet az a baj!!! Vagy pedig probálkozzál egy másik ikon megnyitásásval!!! Kattints egy másik ikonra rá!!!
Pepsi Twist
de tudom mire gondolsz hogy mindig bannerba vagy valahova ki legyen írva hogy mikor van találkozó aznap 😄

pff, nem értetted amit írtam 😄