Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
na 4kor jövök addig is cs

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

cicai
most regeltem a GameSpy oldalára meg a TDU oldalára is. Létre akarom hozni az Online profilomat, ugy ahogy kell és nem engedi. mi lehet a baj?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
köszi

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Gollo
C:/Document and Settings/All Users/Aplication Data/Test Drive Unlimited/cdkey.txt átirod...!(Rejtett/System fájlok megjelenítése legyen bekapcsolva!!)

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt
A könyvtár rejtve van ezért azt állítsd be.

TDU Online: k4rL06

HUNMemphis
Csak legyél ott 4órakkor és olyan szerepet kapsz hogy............=)
Jó lesz.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

cicai
nekem nem is kéri és mükszik, csak éppen nem tok neten játszani:S
mit kell csinálnom h mükdöjön?

Csak ennyi?
Azthitem jobb szerepet kapok =)

Shongi
Nekem az volt, hogy nem kérte, be akartam lépni, erre kidobott, hogy rossz a serial, és a legközelebbi indításkor már kérte, beírtam az eredetit és ment😄

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

...
cicai
nekem se kéri a serialt. hol kell átírni a régit?

egy Szerb srác texturája..

HUNMemphis
Ejnye benye ez egy kis modding vagy vagy Boxos kép?Amúgy nem rosz csak én szebbre festettem volna meg.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Shongi
Nem, hivatalos fórumon errõl nem beszélt Tenebra, márpedig õ az egyetlen aki az Atari nevében írogat.(ha mégis írt, kérnék egy linket és egy 1-est angolból<#circling>)

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

HUNMemphis
<#buck>Biztos ez?

akk lemaradok😞

haliu
ha nem zavarok megyek én is
majd pontositsuk milyen autó és hol lesz
köcc

Dante73
Én sem hülyülök már meg...<#idiota>
So!
Klubtali du 5-kor Talipontról küldök képet, 2-3 óra közt. Verda B-s, HC-mód KÖTELEZÕ! Program; Teljes kör a szigeten.

MIvel mindenki várja a Kárpekket, és ahogy elnéztem, pénz az nem mindenkinek lessz meg az összesre, azon gondolkodok, hogy feldobok egy nyereményes bulit, aminek 10 milka a nyereménye.
Ötletem;
A pakk megjelenéséig minden szombaton Verseny. 8 futam, a nyolc nyereménykocsival, ugyanazon a pályán. Táv; 20-50Km, tehát összesen 160-400Km alkalmanként. Hc mod OFF Da ON állapotban.
Igaz, így hosszú a verseny, de hát valamit, valamiért.Nyertes az, aki a végére a legtöbb pontot gyüjti, az összes versenyen, ezt természetesen írom.
Annak elkerüléséért, hogy ne csak elkezdjük, hanem be is fejezzük, az aki hiányzik 1 futamról, 10 pontot veszít, egy-egy alkalommal ez így max 80 pont minusz.
Részleteken még dolgozom, de ki az, akit ez így érdekelne?

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pepsi Twist
jéuzus...

Shongi
Dehogy kell, ilyen infot mégis honnan szereztél?

ha felteszed az autó csomagot, akkor új játékot kell kezdeni...

mrmilan
Meglesz öregem 😊

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Dante73
Elöbb dobd be egy percre a mikróba!

mrmilan
Sajnos az 5 órai taliról lehet lemaradok ma, de késõbb valamikor fent leszek, remélem lesz idõm.
A lemezt meg otthon szépen kiveszem a tokból, tányérra helyezem, és jól bevágom koviubival <#finom><#vigyor>!!!

Dante73
Én augusztusban láttam utoljára a lemezt telepítésnél, ugyanis Mini-image, DT, yasu kombóval használom a játékot. Irtózat karcos lett ugyanis a lemez pár hónap használat után, lejátszani ugyan lejátsza, és települ is, de szeretném, ha ez így is maradna.
Viszont igen, sajnos ennyire gagyi a lemez, és a könyv is. Sajnálták a pénzt a szines nyomtatásra, hiszen legalább 3 forinttal többe lett volna, meg a fák védelme is közrejátszott a dologban, annyira, hogy a lemez ehetõ anyagból készült. (ha nem hiszed, próbáld ki!)
Viszont a cetli általában ugyanezen a helyen van, úgyhogy ezt a részét a kifogásnak nem értem...

Este5-kor tali!

Dante.

gabi89
Pontosan én is 10 ropiért vettem még annó és akkor is kibeszéltük,hogy milyen gáz már,hogy fekete-fehér 😄
Szeretjük az Atarit 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

bertino
akkor is fekete-fehér volt, amikor megjelent.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mrmilan
Nekem is ilyen a DVD-m.
Fel is tûnt a játék kibontása után, hogy fekete-fehér nyomatos a DVD. Ez azért lehet, mert amikor már csak 4000ft a game, úgy gondolja a kiadó, hogy jó lesz az Gamernek ennyi pénzért így is?
Tényleg, aki majd' 10.000ft-ért vásárolta meg anno a játékot, annak színes kép van a lemezen? Illetve abban az esetben, az User Manual is színes?
Nem mintha sok vizet zavarna, de tényleg kicsi szemet szúrt...

cicai
😄

Gollo
Nekem a CD alatt van xD

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

cicai
akko jó, mert beszartamh kalóz, mert azt hittem szines a CD-n lévõ kép😄

igen, pontosan

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

w77d
igen, mindenkinél úgy van

cicai
Nah megjött a játék. A CD Falaxyról rendeltem.

Azt szeretném kérdezni, h a CD-n lévõ kép nektek is fekete-fehér? És h egy cetlin van rajta a serial szám, ami a CD felett van a tokban.
Neketek is így van?

trogerzsiger
<#nyes>

Pepsi Twist
lol bazz valami profi modder meg hekker megcsinálhatná 😄

mrmilan
"Magyarosítani paprikával, pulival, gulyással szoktak!"<#vigyor>

jofer
Magyarosítani paprikával, pulival, gulyással szoktak! A magyarítás, honosítás, az már más! XD Nem kötekszem, csak helyesbítek! Ma is összefuthatnánk egy kis krúzra! Csáó! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

mrmilan
Sajnos a BMW nem jelenik meg sehol sem 😞
Nem baj, a hamarosan kijövõ pakk azt hiszem elég csemegét tartogat számunkra.
Nekem lassan már elvonási tüneteim leszenek a Dodge Challenger/Charger kombó és a Lamborghini Countach miatt 😊
No meg a többi miatt is. Ha meglesznek az új autók, egy ideig így fognak a szemeim gúvadni, mint ennek a szmájlinak<#wow1>...

HUNMemphis
Pontosan!A tuningcégeknél ott vannak a kocsik márkái.Azoké is aki még nincsenek benne a PC-s verzióba.

mrmilan
gondolom valami ilyesminek kell történni, amiket írsz.
Én is láttam már Lexus szalont, sõt azt hiszem, ahol a Nissant lehet tuningolni, ott is megjelenik a listában a Lexus felirat !?.

HUNMemphis
Jó reggelt!Ezek a kocsik valóban kellenének sõt a motorok is.
Biztos ti is találtatok már üresen álló autószalonokat szerte a szigeten.Nos elvileg ha jön a carpack akkor az új márkákat (RUF,Lexus stb.)oda fogja elhelyezni.
A kérdés talán az hogy aki nem fedezte fel az ottani utat akkor az majd a mappon látni fogja?Elvileg igen.Másrészrõl ha már felfedezted az egész szigetet akkor meg ugyanúgy fog fehéren világítani mint a többi.Már csak azt szeretném megtudni hogyha találunk ilyen "üres" szalonokat amin alig alig vannak márkanevek sõt némelyiken nincs is akkor azt a patch vagy carpack átszabja a normális formára?
Sok sok ??kérdõjel??<#confused>

elméletileg ezekbõl a gépekbõl lesz 5db a mostani autó csomagban..(mert a többi 41 tudjuk már rég hogy mik lesznek 😄

oo yeah BMW m3/5/6 meg Suzuki Gixerek... wow😄

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

Szevasztok! No maj meglátjuk<#kacsint>Péntek este VERSENY!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Szerintem sajna nem lesznek bent ezek a verdák, mert a többségük licence az EA kezében van. 😞

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

mrmilan
Lancer, Impreza, BMW ???????????????????????????????????
Toyota, Infinity ??????????????????????????????????????
Elvileg ezek még bent lehetnek valamikor, ez azt jelenti, vagy mi fene?

remélem 1x befejezik a játékot...

(amúgy rájöttem, hogy hogyan lehet magyarosítani a szövegeket xDD)

Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\DataBase\DB_US.bnk

ebbe vannak benne az autók nevei, és számai..

van pár érdekes rész...

pl :

{ L e M a n s } 5 3 4 3 8 4 0 7

{ E B 1 1 0 } 5 4 4 3 8 4 0 7

{ V e y r o n } 5 5 4 3 8 4 0 7

{ C o n t i n e n t a l G T } 5 6 4 3 8 4 0 7

{ S e r i e 3 } 5 5 7 3 8 4 0 7

{ S e r i e 5 } 5 6 7 3 8 4 0 7

{ S e r i e 6 } 5 7 7 3 8 4 0 7

{ S 2 0 0 0 } 5 6 3 4 8 4 0 7

{ S u p r a } 5 9 3 4 8 4 0 7

{ G 3 5 } 5 5 4 9 3 6 6 7