Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Sajna csak esténként tudok fent lenni, sajna 17:00 körül érek haza általában (munka).
Talán most a húsvéti idõszakban több uidõm lesz.
(igen, eredeti a játékom :p )
ez vajh mitõl lehet?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
felteszem a barkácsboltot az asztalra, azt megyek egy kis pénzt szerezni :-D
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

Na jó neeem.Kell nekem egy kocsis sofõr amibe tesszük a dobozt.És kell még egy kocsis aki befarol az ellenkezõ sávba.Ezzel biztosítva az utunkat visszafelé.
Kell két motoros akik leszorítják az útról a szállító autót. 3 autó 3 motor 1 meló.További részlet a Clubháznál.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nah és én mien szerepet kapok? =P
Hallgass a bölcsre =>(Pepsi)
Újabb taggal bõvûlt kis csapatnuk!Mihi személyében. Öröm hír ez számomra mert így már egész komoly csapatom van akik mind HC-driverek.
Jelenleg a tagok😄aneszbaby,PepsiTwist,Dénes,Mihi és szerény jómagam.
Remélem akkor csütörtökön nem lesz akadály megbeszélni a videót és a felvételek elkészítésének idõpontját.A szerepeket kiosztottam a forgatókönyvet is megírtam. Sac/kábé 5,6 percesre tervezem a rövidke filmecskét.Ami a kulcsok ellopását mutatja be.<#hehe>#hehe>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
És mivel itt oltogatom a kis warezhuszárokat, nehogymár én addjak itt tippeket... Érted, vizet prédikálok, akkor vizet is iszok...
Másik totyikba bepötyögtem, ott lehet.
Egyébként, téged is majdnem nekiálltalak oltaltani, aztán (szerencsére) az aláirásodra esett a tekintetem, és egy Jé, Õ télleg eredetivel nyomul, felkiáltással belém szorult a
KIs ravasz!
Hozzászólás...
http://www.freetvmaci.info/
hoy ehh
Szerver ip : TSS.THOMI.H
Szoba : Toxic Channel
Kód : mosomedve
Mindenkit Szeretettel várunk!
MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore
hoy ehh
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mikor ma egyedül toltam azon a részen voltál csomót
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Hirtelen nem megy a játék.
Kilépnék a garázsból és kidob.
Már ujraraktam a játékot radialenget töröltem de semmi.
PLS help.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN