Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrmilan
A harmadik kép kegyetlen jó lett, filmekbe illõ!<#eljen>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Én nem szeretnék "koccanni" 😊, csak krúzolni...
Sajna csak esténként tudok fent lenni, sajna 17:00 körül érek haza általában (munka).
Talán most a húsvéti idõszakban több uidõm lesz.

Nethyrrea
ahoy. mostanában elkezdett olyat csinálni a TDU-m hogy fogja magát és megáll minden különösebb átmenet vagy figyelmeztetés nélkül. kép megáll, hang néha beragad néha csak ellhallgat, ennyi. alt tab után nagynehezen ctrl alt del után kilõhetõ a process (nem lenne másik monitorom akkor csak a reset maradna)
(igen, eredeti a játékom :p )

ez vajh mitõl lehet?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jó reggelt, jó TDU-zást mindenkinek! <#kacsint> Délután ha úgy alakul koccanunk a szigeten! <#pias><#integet2>

szia ! 😊

felteszem a barkácsboltot az asztalra, azt megyek egy kis pénzt szerezni :-D

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

Gollo
Penge "Tötymörgött" elöttem ezért stílusosan megelõztem de vissza elözöt kényszerültem körbedriftelni^^

\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.

trogerzsiger
Kiváncsi leszek a filmecskétekre.<#papakacsint>

Pepsi Twist
okay csütörtök délután jó 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

[HUN]FaTaL
sztem faszláma vagy😊 ajánlom figyelmedbe a p betût

http://goo.gl/gd6Zi5

Igen, ahogy mondod. <#eljen>

HUNMemphis
Te leszel a doboz amiben a kulcsokat visszük.<#hehe>
Na jó neeem.Kell nekem egy kocsis sofõr amibe tesszük a dobozt.És kell még egy kocsis aki befarol az ellenkezõ sávba.Ezzel biztosítva az utunkat visszafelé.
Kell két motoros akik leszorítják az útról a szállító autót. 3 autó 3 motor 1 meló.További részlet a Clubháznál.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

reactonolyan nálad mint a szarás ha menni kell mész ha írni kell írsz ...
V43 1105
Statiszta nem kell ? <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Megoldódott a problemam.
Nah és én mien szerepet kapok? =P

HUNMemphis
Áhhj!Elfogyott a Lidûlös M&M utánzatos csokim és látom Dani pajtás bajba van.
Hallgass a bölcsre =>(Pepsi)
Újabb taggal bõvûlt kis csapatnuk!Mihi személyében. Öröm hír ez számomra mert így már egész komoly csapatom van akik mind HC-driverek.
Jelenleg a tagok😄aneszbaby,PepsiTwist,Dénes,Mihi és szerény jómagam.
Remélem akkor csütörtökön nem lesz akadály megbeszélni a videót és a felvételek elkészítésének idõpontját.A szerepeket kiosztottam a forgatókönyvet is megírtam. Sac/kábé 5,6 percesre tervezem a rövidke filmecskét.Ami a kulcsok ellopását mutatja be.<#hehe>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Dante73
De a megoldása már az.
És mivel itt oltogatom a kis warezhuszárokat, nehogymár én addjak itt tippeket... Érted, vizet prédikálok, akkor vizet is iszok...
Másik totyikba bepötyögtem, ott lehet.
Egyébként, téged is majdnem nekiálltalak oltaltani, aztán (szerencsére) az aláirásodra esett a tekintetem, és egy Jé, Õ télleg eredetivel nyomul, felkiáltással belém szorult a
KIs ravasz!
Hozzászólás...

http://www.freetvmaci.info/

De ez nem warez kerdes, mivel eredeti a jatekom, csak felek kiprobalni crack-et, nehogy bannoljanak, es egyik gepen se tudjak jatszani...

hoy ehh

Dante73
Van. Másik totyikba írom a +oldást.

Aki akar jöjjön TeamSpeak-re aki akar én vok ott az admind szal nemlesz gáz ha valaki feljön ...

Szerver ip : TSS.THOMI.H
Szoba : Toxic Channel
Kód : mosomedve

Mindenkit Szeretettel várunk!

MSI , Sapphire HD2600 XT AGP , 1 Gb DDR1 , 2,88 Dualcore

Nem lehet megoldani valahogyan azt, hogy 1 eredeti jatek egyszerre fusson az asztali szg-en es a laptopon? Valami nocd felesegre gondoltam, nem muszaj hogy mind2 online profile-ban fusson, csak lehessen egyszerre jatszani... Elore is koszonom a segitseget!

hoy ehh

cicai
jaja😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

tdu Toyota
jó xD vagy többet 😄

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Pepsi Twist
zomg... delete save aztán újra rakd be a saved vagy vinfos reinstall 😊

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

bertino
téged láttalak, a kráter tetején voltál folyton pause-an
mikor ma egyedül toltam azon a részen voltál csomót

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

cicai
holnap velem nyomsz 1000km-t😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Bocs hogy nem tudtam ott leni a '8:00-s talin ,de fontos dolog jött közbe.

mrmilan
Ducatinál kevergek, Stock gallardo SE-vel...

Dante73
Szoktunk várni 5-10 percet...
Talipontról holnap képet dobok.

Segítsetek már.
Hirtelen nem megy a játék.
Kilépnék a garázsból és kidob.
Már ujraraktam a játékot radialenget töröltem de semmi.
PLS help.

tdu Toyota
ilyen késõig dolgozol???? majd holnap le nyomunk egy 72km 😊??

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Hi!köszi szépen!
Én megyek holnap, ha odaférek, és elsõre megtalállak titeket, nem úgy mint tegnap, hogy külön kellett keresgélni.

trogerzsiger
www.portforward.com, kiválasztod majd a routered a listából és a játékok közül a tdut, fix ipé kell!! azt is elmondja a portforward-com hogy tudsz csinálni.

Inkább ez a kommented volt nevetséges.

trogerzsiger
ez fájt.

Látom, repülni volt kedved...<#nyes>

TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67

Hali!Pls help ha router mögül játszok akkor szaggat és nemtudnak kilockolne,persze énse tudom a havejaimat.Szal ha vki tudja hogyan tudnám megcsinálni hálás lennék!!!!(linkpro Br401-A)Köszi.
ha szervezel egy találkozót akk legalább te legyél ott!!
Csáó!!! 7-re jöttök a Kawasaki szalonhoz??? Mert a Caterhemnel összvissz ketten voltunk!!!😊 Tök mindegy mivel jöttök!!! Én motorral!
Gyakorolj<#vigyor>Péntek este VERSENY!!!Király volt!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

cicai
az nevetséges h nem tod megnyomni a P betüt-.-

Hát ez nevetséges!!! Ha elontok egy versenyt akkor ki kell lépjek az asztalhoz h újtra kezdhessem. pfff ez nevetséges nincs restart O_o ...
trogerzsiger
mi ott vagyunk a caterhamnál!!! gyere

Ki jön motorozni?

trogerzsiger
megyek!

Na 18:00-kor tali a CATERHAM szalonnál. Mindenki saát maga dönt mivel jön el.

HUNMemphis
Csepi hatás vazzeg!!!

Synit HUN
Nagyon rákattantatok erre az ugratgatásra. 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.