Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinky
Szoval átjöt neked is <#zavart2>

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

Eisenhower
hát ez fenomenális teljesítmény! Vigyázz nehogy agyérgörcsöt kapj <#idiota><#hehe><#banplz><#taps>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Tinky
Én gondolkodtam a TDU val kapcsolatban (nagyokat néha én is mondhatok)
Arra jutottam hogy ezzel a játékkal valami nincs rendben.
Miért is?

Na azért mert ki fizetne akármien kocsi szálitááért 80E$?
Aztán ki fizetne 40E$ hogy elvigyek egy csomagot?
Ekkor ált össze a kép....
DROG CSEMPÉSZET!!!!<#csodalk><#csodalk>
Kocsiban több cucvan kaszniban elrejtve(ezért kell vigyázni a kocsira)
Doboznál Meg azért kell idõre mert vésztartalék és minél hamarab felkel tölteni az árú készletett.<#pias><#pias>

És miaz hogy csak 4db autó fér el 1 nagy kertes házba?
Na vajon miért? Hát azért mert a drog kiszoritja a kocsikat.

Ezek után a többi fekete folt is eltünt...
Top model ez csak müvész név (más néven prosti)
És mi vagyunk a stricik, a pénzes pasi aki magányát elakarja felejteni fel hiv minket hogy vigyünk neki prostit és mi gyorsan kiszálitjuk.

Meg mi az hogy fél milkás kocsikkal kel a stoposokat idöre vinünk.
Az a helyzet ez sem az aminek lácik, mert ez ember csempészet.
gyorsan át kell jutatnunk az occsó munkaerõt hogy csinálja az occsó nike utánzatokat.

A versenyek meg nem is verseny.
Hanem versenynek álcázot pénz mosó akció.
Igy mossuk tisztára a drogos, prostis, ember csempészetböl származó pénzt.

Tehát arra jutottam hogy az elmult években végbemenõ változások (lásd hireket letartoztatot maffiózok) következtében kell a bünszövetkezeteknek az után potlás.
Aki tud bánni a drága kocsikal, a prostikal, megtud lépni a zsaruk elöl STB...
Szoval ez egy válogatás!!!

Szoval ne döjetek be azoknak a hiresztelések nek hogy ez csak játék,
ami az ucai versenyeket utánozza.

Ha a következõ párnapban nem halotok rollam akkor a mafia elfogot és kivégzet mert rájöttem a titkukra.<#violent><#gun><#boxer><#zavart2>

Ezért ezek után relytjelezve kell beszélnünk.
Tehát ha azt irod hogy ez de jó pofa vicc, meg jajde humoros, meg televan helyes írási hibával.
Ez számomra azt fogja jelenteni hogy megértetted és megvilágosultál.

És bocsánatot kérek mind azoktol akik ezek utáncsalodtak a játékban, és nem fognak tudni többé leülni a gép elé.

UI.: 30óra ébrenlét után ezt szülte a megcsoffadt csereszne (amit mások agynak hívnak).

BY: Tinky

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

Énvagyokazapád
vki ha tud segítsen, a frapsem nem vesz fel hangot :[
best soundnál se vesz semmit, pedig a hang fontos lenne :l
elõre is köszi!

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

cicai
Hol vannak a McLaren taliról a képek?😞(((

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Énvagyokazapád
sajnos nem eredeti a játék, ebbõl következik hogy offline :[
várható a játékba újabb márkák? (pl suzuki😊

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

gabi89
Uccsó kép az online volt? (vagy offline?)
Csak mert nálam nincs rendõr online vagyis nem szokott így elkapni csak ha meg van a 3csillag akkor kiírja a képernyõ közepére,hogy x összegre megbüntettek...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Énvagyokazapád

Énvagyokazapád

Vedd meg, mindenhol már csak 3990 forint. <#vigyor0>

Énvagyokazapád
megkéne venni a játékot <#rinya><#wow3>

Eisenhower
nincsmit de ne nekem köszönd hanem azoknak akik csinálták 😊 legelsõ accom nekem is elszállt :S sztem délután estefelé leszek. hajnal 2 körül még mentem egyet a sziget körül egész jó volt 😊 jah amit adtam oldalt soundpackhoz nem árt néha böngészni mert szokott jönni ujabb hang 😊

Köszi eisen a soundpackot, nagyon jó, így már nem kell fülelnem pl egy Koenig-nél, hogy most jár a motor, vagy csak repülök, mert annyira semmi hangja nem volt.
Jah egyébkkéntDriftR vok, de sztm te is rájöttél😄 Mert a Kezy-s profilom elszállt az éterben (8 hónapos munkám), de ezt asszem senkinek nem kell részleteznem, mert jópáran jártunk már így. Atari "rulez".
Na még egyszer kössz, majd találkozunk a szigeten.
Üdv.

TDU Nick: [HUN]DriftR TDU Club: HUNStreetRacers

Semmi gond<#vigyor>Majd rád keresek!!

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Tinky
Bocsi gagyenkov nem tudok vissza meni valamiért ledob az a...

Van itt valaki, aki automata valtoval jatszik? Az lenne tole a kerdesem, hogy mennyire befolyasolja a Driving Aid a valtast, tehat ha Off-ra allitom, akkor lassabban valt? Es ugyan ez HC modban hogy van, marmint a valtasi sebesseg?
Lehet egyszerubb lenne megtanulnom manualisan valtani, de billentyuzetrol annyira nem jo...
Elore is koszonom a valaszokat!

hoy ehh

Pálinkás szépjó regelt minden szigetlakónak!!! Csak, hogy ne felejtsétek, a PÉNTEK esti VERSENY MOTOROSlesz<#vigyor>Aki tud motorozni és van mersze az induljon! És azthiszem, hogy kipróbáljuk a jelszóval védettet! A kezdés megint észak DIVIDE TO RULE! 19.00! Mint mindíg! A jelszó: HUN

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

rev7
Jatek kozben P, es ott a Bookmarks menupont.

www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu

Énvagyokazapád
gondolom akkor boltban majd nem kapható :<
bookmarkot hogy tudok hozzáadni? :o
joystickel nagyon zsír motorozni, majd csinálok vidijót :>bookmarkot hogy tudok hozzáadni? :o
joystickel nagyon zsír motorozni, majd csinálok vidijót :>

rev7
Az, ha jol olvastam 10 juro lesz az ara.

Énvagyokazapád
köszi, az jóféle :]
ez vmilyen hivatalos kocsi pakk?

Eisenhower
"Kawasaki Ninja ZX-12R" ezt találtam a packban

Énvagyokazapád
motor pack várható lesz, vagy van esetleg letölthetõ motor a játékhoz?
A kétkerekû része nagyon megfogott a játéknak :]

rev7
Na beengedett, nyomulunk? 😄

Eisenhower
lehet szervermahinálás van. pedig most nyomulnék 😊

rev7
Na most beenged a kodommal, csak a gamespy friend service-zel van baja. Ismet varok 😄

rev7
Nekem is ugyan ezt dobja, akartam irni a hivatalos forumra, de oda meg nem tudok postolni, mert asszongya nincs hozza jogom. Akkor varok...

Eisenhower
én is. most perpill azért mert nem tudok felcsatlakozni invalid authentication key hibaüzenet miatt. 😞

Szasza20
Mostmár tûkön ülök a Megapack miatt <#whatever>

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Eisenhower
én ottvoltam 20:00-kor de seho lsenki... utána jött horrock, vártunk nem jött senki majd mentünk ketten. most nincs vhol tali? kocsikázhatnékom van 😊

Tinky
Hát igy 😄
Az a helyzet kapkodtam meg miegymás 😄
kövezzetek meg nyugottan érte 😄

Énvagyokazapád
hogy a rákba lehet a hajómat ly-al írni omg? :o

mrmilan
Nem baj Raga kollége, kicsit krúzoltunk, aztán léptünk.
Majd talán holnap összejön.
Jó éjt!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

PsyPeti
ja én is csináltam egy képet:

OFF
Milan, nem enged vissza induljatok el!
ON
Tinky
Egy kiss élmény beszámoló

20:00 találkoztunk az AUDI kereskedésnél.(nem sokan mert csak)

aztán meg mutattam a rendelésre késztett vizesésemet<#vigyor2>

Utána kocsikáztunk 1 picit.
És találkoztam PSYPETI és CICAI val. (mellesleg cicai naon szépen kiszököt az autópályárol)
Na de petinek meg mutattam a szigetemet.

Aztán a halyómat is megmutattam.

És végül vagiztam egy kicsit<#nevetes1>

Elöre is bocs ha felidegesitettem valakit 😄
<#violent><#banplz>

Eisenhower
tutorial-t? ha ottvan az akit fel akarsz venni nyomsz egy F gombot majd a numerikus bill irányaival kiválasztod az emberkét majd add to friend list.

Misi az ezredes
omg akkor majd ez a frend bizbaszos cucc ehez csináljon valaki képes tutiorialt ide ^^ pls.. thx

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Eisenhower
thnx a kocsikázást jó volt 😊 horrock majd ha eléred hardcore modot jobban tudsz nyomulni meg persze vedd ki a segítségeket 😊

HUNMemphis
Azért nem láttátok mert 1 nem vettétek még fel frendnek.2 a szûrõben rákeresel hogy D kategóriát mutasson.3majd ha felvettétek akkor frend szûrõbe mutatja.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Pedig 20-15-ig ott voltunk az Audinál Tinkyvel! És Petivel!!!
van vki az audinál?
mert én senkit nem látok

Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.

Eisenhower
én ottvagyok de sehol senki....

Tinky
Na akkor audi tali az audinál
<#vigyor2>

Tinky
Nem baj, Mert legalább élveztem<#papakacsint>

összesaraztad a kasznit, most moshatod le újra 😛

Tinky
Én már felkészültem a talira😄

Köszönöm!
Kicsomagolod és csak futattod mielõtt elindítod a gémet.

Gigabyte EP35-DS3\\Intel C2D E8400\\Geil 2x1GB/800MHz kit\\Gigabyte 8800GTS 512MB\\500GB Samsung+80GB Samsung+80GB Maxtor TDU nick: HUN_Horrock Mert így true.

Próbáld ki!