Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazad van túl reagáltam!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN
Gibor: Hajrá! 😄
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
2.: nem is találom annak
3.: nem hiszem h szügséges lenne a topickban drogokról beszélni mert nálunk fiatalabbak is tartószkodhatnak olvashatnak itt és kedvetkaphatnak...
A tények mellettem vannak...
hiba javítva az érthetõségért
Tinky te vizsgáltassad be magad mert nem vagy normális! TDU = game = játék ami kis csavarokkal elüt a valóságtól és épp emiatt játszák több százan ezren vagy többen!
Ez a játék nem azért készült hogy néhány nagy diller egybõl követkesztetéseket vonnyon le! Amúgy a drogok aranyárban mennek és ahogy írtad h tele van tömve a kaszni az tévedés de a valóságnak anyi jöze van akkor is játékhoz hogy az autók amiket használunk megegyeznek a való életben gördülõ autókkal & motorokkal
Enyi lett volna a hozzáfûznivalóm ha bármi sértést találnál a szövegemben proviben írd mert nem akarom h itt írkálj a topick ba!
Mert csak témával kapcsolatos dolgokat kéne! thx...
4 napon át csak ezzel a játékkal játszottam reggeltõl estig és még mindig nem untam meg 😄
De már az a 3 óra is elég volt abból a játékból...
Ez a TDU 1000x jobb 😄
Szerintetek érdemes megvennem a game-t?😄 nem tok nagyon sokat a játékról.de néztem róla képeket és nagyon királyul néz ki.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Ne vedd meg 😊
Meg azért a stuntolás is néhány fokkal élethûbb mint a GTA-ban...
Szóval nehezebb is...
De próbálkozni lehet... 😊
http://www.freetvmaci.info/
http://www.freetvmaci.info/
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
De ne busuljatok helyette lessz 601-es.
NEM PORCHE.... TRABANT!!!!!!!!!!!
<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
(amugy szerintem mocikra gondollt ami tényleg jó lenne)
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe><#vigyor0>#vigyor0><#vigyor3>#vigyor3><#hawaii>#hawaii>
TDU 2 nick: SpeedHUN