Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misi az ezredes
Az ilyen online "füvezés" jól hangzik ^^

igazad van túl reagáltam!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Synit HUN
Ez az! Vannak itt olyanok akik tudják hogy kell élni 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Kráterhez hozzál már le légyszi pár grammot! Cserébe oda adom a csajt akivel arra megyek. Úgyis kevés ott a yard, meg levannak fizetve!

Csigával meg a papírral kész vagyok már, majd most felmegyek a szigetre, webcam ON és felveszem ahogy jointal ülök az Enzo-ban.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Dante73: szertnék én is veled autokazni a delutan 5os Lotus napon, csak az a problémám hogy nem tudom merre található a kamehame clu. Remélem segitesz hogy kicsit csapatban autozzak ne egyedul száguldozzak. Valaszodat elore is koszi

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Énse... amúgy itt SG-n fõleg ebben a topicban ne vedd fel ezeket a dolgokat mert itt láthatnád hogy állandó baromság megy szinte, kivétel mikor nem.

Synit HUN
Ez a te bajod! 😄
Gibor: Hajrá! 😄

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Misi az ezredes
Nem füvezek!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

te ép most tolod nem? 😄 én majd olyan 5perc múlva... lassan tekerek 😞...

Misi az ezredes
nem vagyok se 30 se 40 éves! közöm nincs hozzá! csak komolyan veszem ezeket a dolgokat! enyi

Énvagyokazapád
motorra gondoltam, egy B-Kingnek örülnék :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Synit HUN
Te ne legyél már ilyen komoly! Inkább gyújts rá egy jointra! 😛

Úgy beszélsz mintha 30-40 éves lennél... (NEM SÉRTEGETÉS)

Misi az ezredes
1.: nem viccelõdök drogokkal
2.: nem is találom annak
3.: nem hiszem h szügséges lenne a topickban drogokról beszélni mert nálunk fiatalabbak is tartószkodhatnak olvashatnak itt és kedvetkaphatnak...

A tények mellettem vannak...

Te meg nem érted a poént...

Misi az ezredes
Ez a játék nem azért készült hogy néhány nagy diller egybõl követkesztetéseket vonnyon le! Amúgy a drogok aranyárban mennek és ahogy írtad h tele van tömve a kaszni az tévedés de a valóságnak anyi köze van a játékhoz hogy az autók amiket használunk megegyeznek a való életben gördülõ autókkal & motorokkal

hiba javítva az érthetõségért

Hali GCsab!!! Nekem van kedvem kruzolni este 6 után!!! Hol lesz a tali és miylen verdával kell jönni??? Jöhetek Jaguárral??!!!
Misi az ezredes
lol megy itt az élet ünnepek után! 69 üzenet tegnap este óta gg ^^

Tinky te vizsgáltassad be magad mert nem vagy normális! TDU = game = játék ami kis csavarokkal elüt a valóságtól és épp emiatt játszák több százan ezren vagy többen!

Ez a játék nem azért készült hogy néhány nagy diller egybõl követkesztetéseket vonnyon le! Amúgy a drogok aranyárban mennek és ahogy írtad h tele van tömve a kaszni az tévedés de a valóságnak anyi jöze van akkor is játékhoz hogy az autók amiket használunk megegyeznek a való életben gördülõ autókkal & motorokkal

Enyi lett volna a hozzáfûznivalóm ha bármi sértést találnál a szövegemben proviben írd mert nem akarom h itt írkálj a topick ba!

Mert csak témával kapcsolatos dolgokat kéne! thx...

trogerzsiger
Najó lehet nem tudok menni a talira :/ majd mondjátok meg hol lesztek!

én 1 éve játszom és még nem unom.

Szerintem is megéri!
4 napon át csak ezzel a játékkal játszottam reggeltõl estig és még mindig nem untam meg 😄

Hát kb 3 óra alatt nem igen lehet megtanúlni...
De már az a 3 óra is elég volt abból a játékból...
Ez a TDU 1000x jobb 😄

DJ Skyline
ha van hozzá megfelelõ PC-d, akkor igen

Megéri!

Hi all!
Szerintetek érdemes megvennem a game-t?😄 nem tok nagyon sokat a játékról.de néztem róla képeket és nagyon királyul néz ki.
Nekem Lotus Elise R-em van 😄

Eisenhower
ha nem felejtem el akkor menek ^^ lotus esprit v8-al 😛

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

bertino
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nehezebb...😊 Neked azért nem megy GTA-ban😊. Biztos mert nehezebb
ÁÁÁ! Szar a szerver! 😊
Ne vedd meg 😊

Meg azért a stuntolás is néhány fokkal élethûbb mint a GTA-ban...
Szóval nehezebb is...
De próbálkozni lehet... 😊

Ez a game tetszik, megveszem eredetibe😄 lehet benne stuntolni az meg GTA-ban is jól megy😊 Remélem itt is jól fog 😉 http://www.youtube.com/watch?v=guFf4Ar0d2M
Valaki benne van egy este 6 óra utáni krúzban? 😊

Dante73
Tetszõleges tuning, természetesen. és bármelyik lotus. Egyetlen megkötés az, hogy LOTUS legyen...

http://www.freetvmaci.info/

DJ Skyline
trogerzsiger
Tuning lehete?

Met
Connection lost
fincsi volt...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dante73
ui;
Tinky!
Jobbulást!

Dante73
Ma 17:00-kor LOTUS-tali a kamehameha klubban. HC, nem HC mindegy. Legurulunk a versenypályára, és ha lessz kedvünk, csinálunk 2-3 versenyt. Onnan, ha még leszünk 4-5 en, felmegyünk Dillinghamre, és bemegyünk a reptérre. Oda viszont csak HC lehet bejutni, úgyhogy aki odáig tervezi a talit, az HC-modban legyen. Aki nem LOTUS-al jön, azt elhajtjuk, mert ez a mai, LOTUS TALI!

Tinky
Mint ahogyan az elején is mondtam, nagyokat néha én is mondhatok.<#zavart2>

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

bpeti72
Ne túlozzunk cseresznyemag esetleg.

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

Tinky
Meg kimélem az emberiséget ettöl<#zavart2>

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

bpeti72
Büszke lehetsz magadra. Akarsz róla beszélni?

bpeti72
Jó az anyag mi. Tuti nem bolti cigit szívtál közben mikor írtad.<#buck>

Tinky
Sajna swift, sx4, ignis sem wagoner nem lessz.
De ne busuljatok helyette lessz 601-es.
NEM PORCHE.... TRABANT!!!!!!!!!!!
<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

(amugy szerintem mocikra gondollt ami tényleg jó lenne)

Atti12
tebetegvagy <#lookaround>

Erre nem lehet semmit mondani, ez elmond mindent...

<#worship><#worship><#worship><#worship><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes1><#nevetes1><#papakacsint>

bpeti72
Persze, swift is lesz + sx4 ja és az ignist majdnem elfelejtettem.<#vigyor5>

ez de jó pofa vicc, meg jajde humoros, meg televan helyes írási hibával.

<#nyes><#hehe><#vigyor0><#vigyor3><#hawaii>

Tinky neked valami nincs rendben ott a cseresznyédbe

TDU 2 nick: SpeedHUN

[HUN]FaTaL
Ez kurvajó😄DD

http://goo.gl/gd6Zi5