Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
Memph és Danesz és a kolegák részemrõl holnap délután befejezhettyük a videnyót! Többet nem érek rá mert elutazom... szóval holnap muszáj lesz befejezni a videót!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Énvagyokazapád
ha senki, akkor majd választok én :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

nincs routerem, modembe megy kapásból, ms tûzfal is ki van nyomva

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Eisenhower
eouter? vagy ms beépített tûzfalában szedd ki a pipákat...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

jofer
Raga!

Jó kis videó! A fekete Enzo-s srác nagyon jól tolja! XD <én vagyok>

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

Whisky és én a Ducattinál 😊

páran a krúz célállomásánál 😄

GyZolee12
Hol lehet átálítani azt, hogy belsõ nézetben a krapek feje ne mozogjon?

Énvagyokazapád
nah csinálok vmi vadulást estére :]
szerintetek milyen motorral? :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

végülis nem gond 😊)

gcsab is lotusal jött -.-'

Énvagyokazapád
majd meglátjuk <#hehe>

sziasztok! végre megvettem a tdu-t. viszont nem akar csatlakozni a szerverhez. azt írja, hogy: failed to connect to server. check your connection and trí later. vagy vmi ilyesmit. vki tudna megoldást? msn, vírusirtó, tûzfal már ki van kapcsolva. elõre is thx

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Eisenhower
majd kivasalunk ^.^

Énvagyokazapád
remélem az nem gáz ha ilyen talikra majd moccal megyek 😊

mrmilan
A legfájdalmasabb számomra, aki szinte szerelmes az USA vasakba, hogy a 70-es évek kezdete, egészen pontosan 1973 egy korszak végét jelentette.
(Hol volt már a Pontiac GTO, a Dodge Charger, a Shelby Mustang, A Plymouth 'Cuda, a Dodge Challenger, a Mustang Mach 1 és végeláthatatlanul sorolhatnám még...)
J.F. Kennedy után szerintem már semmi sem volt a régi au USA-ban.
Nixon és a Watergate botrány, növekvõ bûnözés, munkanélküliség jellemezte a 70-es évek elejének Amerikáját.
73'-74' ben az addig hatalmasnak és megállíthatalannak tûnõ (szürreálisan az a bizonyos DÜBÖRGÕ) gazdaság hanyatlani kezdett, és a hatalmas ipari gépezet leállt.
A legjelentõsebb istencsapása mégiscsak a 73'-as energiaválság volt amerika számára. Az 1973-as Yom Kippur háború következtében az arab nemzetek 387%!!!!!!!-al megnövelték az olaj árát!!!
Következmény a jenkikre nézve: benzinkutaknál a látójhatáron túli sorok kígyóznak. A polgár úgy tankolhatott, hogy megnézték a rendszám utolsó számjegyét, ami ugye lehetett páros vagy páratlan, és eszerint dõlt el, hogy a hét mely napján tankolhatott a tulaj.
Az 55MPH-s sebességkorlát is azt mutatta, hogy valami nincs rendben a kibaszott USA-ban.
A kreatív autótervezésenek még betett, hogy 1975-ben a kongreszzus elfogadta, hogy az összes gyártó (GM, CHRYSLER, FORD) 10 éven belül átlagosan 10,3 literre csökkenti gyártmányaik együttesen vett átlagos fogyaztását!!! Gondoljatok csak az alant említett Shelby fogyasztására 😞
Áldozatul esett ennek a minõség, a tûz és a stílus.
Jöttek szépen sorban a "pici"-k, Ford Pinto (hátulról valaki beleütközött az elcseszett tankelhelyezés miatt tûzgolyóvá is alakult azon nyomban), vagy ott a Chevy Vega, ami annyira rozsdásodott, hogy a bioloógiailag lebomló autó" gúnynevet kapta.

Néha ezért adózzunk egy fényes korszak emlékére testvéreim...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Hát 8ra nem érek oda de kb negyed órával késöbb, megereslek titeket.

Addig is a tegnapi leszakadós kruzról .. avagy hogyan ne vezessünk hátafelé nézve. 😊
Eisenhower

na a mai kruzolás 😊 isteni volt! 😊 remélem megismételjük mihamarabb! bár az a mclarenes kesobb lambos- srac elcseszett velünk :S

Dante73
bõven...

http://www.freetvmaci.info/

Tinky
Meg van az új szerelmem<#zavart1>
Amit kitudtam tolni versenyt azt most ki is toltam ezzel a kisdrágaságommal <#law>

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

mrmilan
Jah, arról nem beszélve, ha a cowboy cipõzte neki, akkor volt az 25 liter feletti is...

trogerzsiger
a fogyasztása odabasz.<#wow2>

mrmilan
Dióhéjban az 1967-es Ford Shelby Mustang GT500-ról (a Shelby Cobra név 67' év végén lett bevezetve):

- Motor: V8 7000ccm Police Interceptor (rendõrségi elfogó) 360LE (ja és eredetileg AC Cobra motor volt)
- két darab négy torkú Holley karburátor
- 4 fokozatú manuális sebességváltó vagy 3 fokozatú automata váltó
- elöl spirálrugók, hátul laprugók
- elöl tárcsa, hátul dobfékek
- átlagfogysztás vegyes üzemben 21,7 liter
- összes gyártott darabszám: 2048

Fontos megjegyeznem azt, hogy Caroll Shelby a korai Mustangok átépítését egy külön e célt szolgáló Los Angelesi üzemben végezte. A késõbbi modelleket a Michigan állambeli Ioniában gyártották.

Különlegesség még az, hogya 67'-es Shelby-n megfigyelhetitek a hátsó lámpákat, amik ugye nem a megszokot Mustang világítótestek. A hátsó pilácsok a 65'-ös Ford Thunderbird lámpái!!!

Annyit még, hogy a Shelby csak kupé kivitelben volt kapható, nem volt belõle lépcsõshátú változat, és a kabrió is csak 68'-tól volt piacon...

Met
mégis mit vártál? mivel nem lehet benne tuningolni (pimpelni <#hehe>)a külsõt ezért festés beli eltérések lesznek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Atti12
-? nemtudom hogy került oda 😄

Atti12
eddig szerintem ez a legjobb <#eljen> de csak a festés miatt?

Met
na, akkor a képek

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

mrmilan
Azt végképp nem tudom mi a faxért a 42843-ra írtam az elõbbit, de mindegy<#vigyor>

mrmilan
A klub elõtt lenne persze a találkozó stílszerûen.
Én mindnesetre ott fogom 20:00 körül alapjáraton pazarolni a drága benzint.

gabi89
Igen igen tudom néha szoktam is ,de valahogy mindig elfelejtem 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

gabi89
Ezek is ma készültek 😊
Kráternél

és Speedlimittel:

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Dante73
fottozásnál, ha a menüben vagy, beálitásokon belül, idõjárást, idõpontot, stb be tudod álitani...

http://www.freetvmaci.info/

mrmilan
Este 20:00-kor Raga, Teddy + aki akar hozzánk csatlakozni, kéne egy kis V8-as kasztnihimbálást szervezni.
Véleményeket várok Jampik...

gabi89
Mi speedlimitel meg marcival voltunk a kráternél,de a többiek nem voltak sehol a többiek illetve nem tudtak ránk spawnolni 😞
Az én képeim: (szöveg kitakarva az elsõ és a második képbõl)

Bocs a sötét képekért,de nálam mindig akkor volt sötét mikor fozotunk 😄

dede ott vagyunk Szabi és én, valamint Gcsab is úton van

TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

Eisenhower
na ott parkolok ducati szalonnál de sehol senki 😞

a bableves az egyik TDU-s TeamSpeak szerverre a jelszó ha jól toom...mi csak bableveses TS-nek hívjuk<#crazya>

Eisenhower
én mikor rendeltem pcdome-rol másnapra ittvolt.... igaz én délbe rendeltem.

a TS jelszava, az IP a kitalálós topik tetején van 😊

Eisenhower
amitõl sokat fingasz <#idiota><#taps><#action>

Énvagyokazapád
tutira ki hozzák holnapra? 16:30kor megrendeltem, de én nem hiszem, futárral kértem :s

Eisenhower
hát igen az sem elhanyagolható 😄

Énvagyokazapád
ÉS aza 12es Kawa! :]

rev7
Mi az a bableves? 😄

www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu

Eisenhower
már ott is vagyok ^.^

Ha akartok gyertek krúzolni G-s verddákkal, 18:30-kor tali a Ducatinál, aki tud jöjjön a Bableveses TS-re!

Eisenhower
kicsit várni kell utána mutatja...

Eisenhower
mivel es merre?

rev7
Ja masik, nincs vmi TDU-s magyar teamspeak vagy ventrilo? mert menet kozben irogatni, na meg aztan megtalalni a masikat... Nekem azt sem mutatja a terkepen aki be van tolva a friend listaba, hiaba filterezem be, nem ertem..

3.kép:

2.kép:

rev7
Na ugy tunik az uj vga driver segitett, nem akar vki meg kruzolni? 😄