Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Jó kis videó! A fekete Enzo-s srác nagyon jól tolja! XD <én vagyok>én vagyok>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
páran a krúz célállomásánál 😄

szerintetek milyen motorral? :]
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
gcsab is lotusal jött -.-'
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
(Hol volt már a Pontiac GTO, a Dodge Charger, a Shelby Mustang, A Plymouth 'Cuda, a Dodge Challenger, a Mustang Mach 1 és végeláthatatlanul sorolhatnám még...)
J.F. Kennedy után szerintem már semmi sem volt a régi au USA-ban.
Nixon és a Watergate botrány, növekvõ bûnözés, munkanélküliség jellemezte a 70-es évek elejének Amerikáját.
73'-74' ben az addig hatalmasnak és megállíthatalannak tûnõ (szürreálisan az a bizonyos DÜBÖRGÕ) gazdaság hanyatlani kezdett, és a hatalmas ipari gépezet leállt.
A legjelentõsebb istencsapása mégiscsak a 73'-as energiaválság volt amerika számára. Az 1973-as Yom Kippur háború következtében az arab nemzetek 387%!!!!!!!-al megnövelték az olaj árát!!!
Következmény a jenkikre nézve: benzinkutaknál a látójhatáron túli sorok kígyóznak. A polgár úgy tankolhatott, hogy megnézték a rendszám utolsó számjegyét, ami ugye lehetett páros vagy páratlan, és eszerint dõlt el, hogy a hét mely napján tankolhatott a tulaj.
Az 55MPH-s sebességkorlát is azt mutatta, hogy valami nincs rendben a kibaszott USA-ban.
A kreatív autótervezésenek még betett, hogy 1975-ben a kongreszzus elfogadta, hogy az összes gyártó (GM, CHRYSLER, FORD) 10 éven belül átlagosan 10,3 literre csökkenti gyártmányaik együttesen vett átlagos fogyaztását!!! Gondoljatok csak az alant említett Shelby fogyasztására 😞
Áldozatul esett ennek a minõség, a tûz és a stílus.
Jöttek szépen sorban a "pici"-k, Ford Pinto (hátulról valaki beleütközött az elcseszett tankelhelyezés miatt tûzgolyóvá is alakult azon nyomban), vagy ott a Chevy Vega, ami annyira rozsdásodott, hogy a bioloógiailag lebomló autó" gúnynevet kapta.
Néha ezért adózzunk egy fényes korszak emlékére testvéreim...
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Addig is a tegnapi leszakadós kruzról .. avagy hogyan ne vezessünk hátafelé nézve. 😊
na a mai kruzolás 😊 isteni volt! 😊 remélem megismételjük mihamarabb! bár az a mclarenes kesobb lambos- srac elcseszett velünk :S
Amit kitudtam tolni versenyt azt most ki is toltam ezzel a kisdrágaságommal <#law>#law>

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
- Motor: V8 7000ccm Police Interceptor (rendõrségi elfogó) 360LE (ja és eredetileg AC Cobra motor volt)
- két darab négy torkú Holley karburátor
- 4 fokozatú manuális sebességváltó vagy 3 fokozatú automata váltó
- elöl spirálrugók, hátul laprugók
- elöl tárcsa, hátul dobfékek
- átlagfogysztás vegyes üzemben 21,7 liter
- összes gyártott darabszám: 2048
Fontos megjegyeznem azt, hogy Caroll Shelby a korai Mustangok átépítését egy külön e célt szolgáló Los Angelesi üzemben végezte. A késõbbi modelleket a Michigan állambeli Ioniában gyártották.
Különlegesség még az, hogya 67'-es Shelby-n megfigyelhetitek a hátsó lámpákat, amik ugye nem a megszokot Mustang világítótestek. A hátsó pilácsok a 65'-ös Ford Thunderbird lámpái!!!
Annyit még, hogy a Shelby csak kupé kivitelben volt kapható, nem volt belõle lépcsõshátú változat, és a kabrió is csak 68'-tól volt piacon...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én mindnesetre ott fogom 20:00 körül alapjáraton pazarolni a drága benzint.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Kráternél
és Speedlimittel:

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
http://www.freetvmaci.info/
Véleményeket várok Jampik...
Az én képeim: (szöveg kitakarva az elsõ és a második képbõl)
Bocs a sötét képekért,de nálam mindig akkor volt sötét mikor fozotunk 😄
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu