Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kis video😊 versenypály
-máshogy nem engedte beszúrni<#rinya>#rinya>
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Valami A-C verdával, HC-ben... 1 órás idõlimit....
Mikor legyen?
http://www.freetvmaci.info/
én is kinéztem ezt a színt az enzoba, de végül világoskék lett... olyan mint az ezüst, csak kicsit kékes árnyalatba
Xbox Live: Lunatic HUN

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Az egytlen prototípus, amit 2napig mo.-gon lehetett megtekinteni, USA után a világon 2.nak. 500db készül majd belõle, ha már legyártották az 500db cupé verziót. (Árpa Attila-nak jut a kupé).

Szal. van itt Alfafan dögivel. 😊
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Ebben a színváltásban segíthetnél.
Szóval mit szólsz hozzám Fõnök?<#ravasz1>#ravasz1>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Egyébként a játék egyik legszebb autója, a C osztályba egy kicsit valóban gyenge, de krúzra tökéletes.
Ki is cseréltem a színét Rosso Siena-ra: kép
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(Ha a youtube link után beírjátok hohy : &fmt=18
ahogy én is tettem jobb minõségbe fogja lejátszani .)
Milántestvér küldtem privit.
Elrontom itt a lényeget dühömben! 😊
AZ ALFÁRÓL ILYET MONDANI!?
A 8C nagyon kellemes autó a játékban is!
Kérdezd meg Brocot aki mát több mint 1 éve nyomja, nem is akárhogy, ha nekem nem hiszel!
ALFA AMORE
COUORE SPORTIVO
USA-ITALY CARS FAN KLUB BOSS
GRRRRRR!
nem kell 100%ig lemásolni a milkás kihívást, csak az irány és a táv kb. megegyezzen 😉
Úgy gondolom, hogy ha valaki hibázik, beírja, hogy lassíts, és addig, míg utol nem éri a csapatot a delikvens, 200 a max sebesség. Utánna ami a csövön kifér. Mondjuk XJ220-al, vagy 288GTO-val, esetleg majd valamelyik RUF-al.
majd a köv. vásárlón behajtóm a kamatos kamatát is😛
én is csak mentem egy kört vele és már adtam is el...
most az a célom h bevigyek minden autót az adott helyre, mert akkor ad egy kis sárga méregzsákot 😉, mustang gt-r , azt nem fogom eladni, nagyon tetszik...
bár lehet h most csak offline-ban nyomod? mert akkor nem lehet.... nincs olyan menü, hanem csak a gépnek tudod eladni....
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500