Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Kicseréltem az F1 bodykittjét a GTR bádiára és kerekére, és most van egy GTR-em ami 425el megy😊 Ja és a müszerfal maradt a régi😊))))))))))
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Az emlitett dátumok közül a péntek jó, ezen a héten.
Tervem eredetileg az volt, hogy egységes verdákkal menjünk. Mondjuk, az is, hogy hûen kövessük a MIllionare Challenge útvonalát, kanyarról, kanyarra.
DE!
Akkor legyen az, hogy ezen a héten az öt említett verdából lehet választani, viszont az indulási pont maradjon a Millionare kiindulópontja.
Délután nekem jó, idõpont 5, v 6 óra. Idõtartam szigoruan 1 óra.
Ha valaki ütközik, lemarad, stb irja be hogy állj, és míg utól nem ér KÖTELEZÕ a többieknek a 200Km/h max sebesség betartása.
Ha a próba sikeres, (népszerü) ill idõt túllépjük, akkor 1 hét múlva újrajátszás megszabott kocsival. HC kötelezõ! Session-ban megyünk.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Jó, hogy szólsz errõl a mentéselszállásról, akkor a biztonság kedvéért csinálok én is egy biztosnsági másodlatot. Ki tudja..
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
http://goo.gl/gd6Zi5
De mi az a corrupted?
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
http://goo.gl/gd6Zi5
(ha mehetek egyáltalán <#whatever>#whatever>)
Dani:Mondom neked is hogy Dantével egyeztessetek.
ATi-val most beszéltem és úgy gondoljuk, hogy 4 választható kocsi lehetne
Ford GT,Jaguar JX220,Farboud,Ascari KZ1.
Esetleg még a Lambo.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Valaki megtenné nekem és leírná rövviden és érthetõen h h tom kicserélni a McLaren F1 felnijét a McLaren GTE-rére?
Mondom én csak vezetlek titeket.De jó lenne ha néha elõre jönne valaki.Ha kell irányítom az illetõt.
Természetesen HC-módba nyomjuk.
Nos, nekem van egy jólbejáratott utam megpróbálom elmagyarázni.Szóval tegyük fel, hogy a kráterbõl indulunk(Nem tudom megfelel-e).
Utána szépen megyünk a part mellett aztán elérünk a Kamehamea clubhoz(Mármint nem kanyarodunk le hanem megyünk tovább egyenesen).
Szóval végig a keleti úton egészen fel északra ott elhaladunk a $-STREETGINGS-$ club elött és végig a hosszú egyense szakaszon egészen a világítótoronyig.Mivel idõre megy ezért nem állunk meg pisilni.<#mf1>#mf1>
Utána végig ledzsalunk a nyugati úton és rá az autópályára.Ot kanyargunk meg ugratunk majd nagyokat és a hosszú egyenes után letérünk majd a pályáról(DE LEHET VÁLASZTANI, mert ha nem a kráterbõl indulunk akkor maradunk a pályán).És megyünk be a városba.Kicsit necces lesz a tömeg miatt de majd csak mellénk áll a szerencse.A városból kiérve jöhet a kráter és végeztünk is.
NOS, azért írtam le hogy tisztán lásson az is aki ritkábban kerüli meg a szigetet.
TDU 2 nick: SpeedHUN
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
@Gagyenkov : Pontosan, hol és mikor ? 😊
@Raga : Köszönöm hogy szerepelhettem <#nyes>#nyes>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
hoy ehh
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
na rohanok, h elérjem még a Hawaii járatot 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
TDU 2 nick: SpeedHUN
Xbox Live: Lunatic HUN
TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p
\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN
Hihhetetlen nincs még 1 ilyen játék ami már a megjelenés óta réges régen jáccák még... azért tudnak valamit...
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco