Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
számomra az a lényeg h nekem tetszen-.-

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

[HUN]FaTaL
én inkább évtizednek mondanám nem hétnek😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
aha ez most olyan hét 😄 (következõ héten jó, kedves leszek meg mittom én aztá jön a 666.-ik formám <#eplus2>)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DE VAN!! Méghozzá neki! 😉 Amúgy azt veszem észre hogy te szeretsz mindenkibe belekötni! 😞

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Pepsi Twist
mindenki más sima F1nek látja... értelme innentõl kezdve nulla

cicai
EHEZ MIT SZOLTOK?😄
Kicseréltem az F1 bodykittjét a GTR bádiára és kerekére, és most van egy GTR-em ami 425el megy😊 Ja és a müszerfal maradt a régi😊))))))))))

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Dante73
Okés.
Az emlitett dátumok közül a péntek jó, ezen a héten.
Tervem eredetileg az volt, hogy egységes verdákkal menjünk. Mondjuk, az is, hogy hûen kövessük a MIllionare Challenge útvonalát, kanyarról, kanyarra.
DE!
Akkor legyen az, hogy ezen a héten az öt említett verdából lehet választani, viszont az indulási pont maradjon a Millionare kiindulópontja.
Délután nekem jó, idõpont 5, v 6 óra. Idõtartam szigoruan 1 óra.
Ha valaki ütközik, lemarad, stb irja be hogy állj, és míg utól nem ér KÖTELEZÕ a többieknek a 200Km/h max sebesség betartása.
Ha a próba sikeres, (népszerü) ill idõt túllépjük, akkor 1 hét múlva újrajátszás megszabott kocsival. HC kötelezõ! Session-ban megyünk.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

PrisonMan
Errõl még nem is hallottam. Sokan játszottak régebben az osztályban, de ilyen problémája senkinek nem volt. Buta voltam nekem is ezzel kellett volna játszonom, most jöttem csak rá mennyire is jó <#kacsint>

PrisonMan
Köszi, mûködik rendesen, mentés megmaradt 😊
Jó, hogy szólsz errõl a mentéselszállásról, akkor a biztonság kedvéért csinálok én is egy biztosnsági másodlatot. Ki tudja..

HUNMemphis
Jól beszélsz!Egyszer engem is megszivatott.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
1.0-ban állandóan megsérült a mentés és kezdhetted elölrõl a gamét (rengeteg embernél volt ilyen), ezért állandóan backupolni kellett. 1.66A-ban elméletileg nincs ilyen (gyakorlatilag egyszer nekem is meg havernak is elszállt a single mentés, szerencsére volt backupom. Biztosan nem a warez verzió miatt volt mert a P.. biztonsági másolatot használtam)

PrisonMan
Infoben ennyit írnak: "Fully reworked save system. Profiles can not be corrupted anymore (note: players will not be able to load a corrupted savegame.)"
De mi az a corrupted?

HUNMemphis
CoD4-be nem veszett el a mentésem pedig ott 5x pecseltem.Szóval nyugalom sztem a TDU-ba is megmarad.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

[HUN]FaTaL
Nem fog ha jól tudom, bár én alapból a patchelt gémmel játszottam, elõtte el sem indult a vgamon (vagyis elindult 2 fps-sel - FX5700)

PrisonMan
Hy! Most töltöm az 1.66A patchet. Az a kérdésem, hogy elfog veszni-e a patchelés után a savegamem? (Nem patcheltem még, vagy a sima 1.00 vagy valamilyen 1.45 van fent, nem tudom, hogy ez számít-e?)

stipi-stopi Ford GT ! 😊)

(ha mehetek egyáltalán <#whatever>)

Hát a Lambo jó lenne.

HUNMemphis
És ez most, hogy jön ide?Ünneplünk valamit?Én magyar vagyok szóval jogos a kérdésem.
Dani:Mondom neked is hogy Dantével egyeztessetek.
ATi-val most beszéltem és úgy gondoljuk, hogy 4 választható kocsi lehetne
Ford GT,Jaguar JX220,Farboud,Ascari KZ1.
Esetleg még a Lambo.

Synit HUN

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

cicai
Sziasztok!
Valaki megtenné nekem és leírná rövviden és érthetõen h h tom kicserélni a McLaren F1 felnijét a McLaren GTE-rére?

Én lamboval mennék inkább.Ha jöhetek azzal.

HUNMemphis
Azt majd Dante eldönti.Én azzal mennék szívem szerint.De izlések és pofonok.Mehetsz te a Zondáddal ha tudod HC-be vezetni és tartani az iramot.
Mondom én csak vezetlek titeket.De jó lenne ha néha elõre jönne valaki.Ha kell irányítom az illetõt.

trogerzsiger
Megéri.. fasza kis kocsi!

Akkor csak XJ220-al lehet menni?

HUNMemphis
Én csatlakozom az ötletedhez,hogy XJ220-al menjünk.Nekem jó a ma is a holnap is a szombat is és még a vasárnap is.Csak tudnom kéne hányan jönnek meg, hogy kinek mikor jó?
Természetesen HC-módba nyomjuk.
Nos, nekem van egy jólbejáratott utam megpróbálom elmagyarázni.Szóval tegyük fel, hogy a kráterbõl indulunk(Nem tudom megfelel-e).
Utána szépen megyünk a part mellett aztán elérünk a Kamehamea clubhoz(Mármint nem kanyarodunk le hanem megyünk tovább egyenesen).
Szóval végig a keleti úton egészen fel északra ott elhaladunk a $-STREETGINGS-$ club elött és végig a hosszú egyense szakaszon egészen a világítótoronyig.Mivel idõre megy ezért nem állunk meg pisilni.<#mf1>
Utána végig ledzsalunk a nyugati úton és rá az autópályára.Ot kanyargunk meg ugratunk majd nagyokat és a hosszú egyenes után letérünk majd a pályáról(DE LEHET VÁLASZTANI, mert ha nem a kráterbõl indulunk akkor maradunk a pályán).És megyünk be a városba.Kicsit necces lesz a tömeg miatt de majd csak mellénk áll a szerencse.A városból kiérve jöhet a kráter és végeztünk is.
NOS, azért írtam le hogy tisztán lásson az is aki ritkábban kerüli meg a szigetet.

hát én nem raga vagyok de én jönnék

TDU 2 nick: SpeedHUN

V43 1105
Én is ott voltam, nekem nem sikerült de látszott is ! <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

nekem is ez volt az elsõ gondolatom, épp mondom Rocco-nak TSen hogy keresek egy könnyebb utat befelé a reptérre..nekimegyek a kerítésnek, azt simán átmentem rajta 😮

LOL

Minden péntek este 19.00 kor a DIVIDE TO RULE versenynél találkozó<#kacsint>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

mrmilan
Raga! Este egy kis krúz?

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

V43 1105
@Wolf3x6 : Rankedesen van pénz nyeremény, non-rankeden nincs !

@Gagyenkov : Pontosan, hol és mikor ? 😊

@Raga : Köszönöm hogy szerepelhettem <#nyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Multiplayer versenynel mi a kulonbseg a Rankes es a Non-Ranked kozott? En arra gondoltam, hogy az egyiknel szamol valami pontokan, ami feljebb viszi a szazalekunkat, de ezen kivul mire jo meg a Ranked? Es altalaban miert non-ranked-et csinaltok, ranked-nel van nevezesi dij?

hoy ehh

megyek én is

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Lunatic83
még egy dolog.... aki esetleg jönne, az kérem készítsen minél több képet! köszönöm....
na rohanok, h elérjem még a Hawaii járatot 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

én jövök már most is ott parkolok egy camaroval

TDU 2 nick: SpeedHUN

Lunatic83
2tõl indul valamiféle felvonulás a "kráternél" lévõ luxus autófestõtõl(egy autó és 3 csillag)...ha eljössz,a kocsi csak amcsi legyen ... az autópályákat elkerülnénk, s inkább mellékutakon mennénk... kilépés / csatlakozás bármikor... néha megállunk,fotókat készíteni, így könnyebb is csatlakozni...stb... thx

Xbox Live: Lunatic HUN

tdu Toyota
szép 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

na igen ! ez a felni passzol a romeohoz !

TDU: toweliee juiced: sn(O_o)p

Met
aki nyer megkapja az 1 millát?<#idiota>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Rocco! Látom szeretsz motorozni! Pénteken gyere te is versenyezni<#kacsint>Megprobáljuk Tescot lealázni<#vigyor>

\"sok igazság amihez ragaszkodunk a mi szemszögünkön múlik\" Obivan Kenobi WOT nick: GagyenkovHUN

Pepsi Twist
jah muszáj volt 😄 még a végén lemondtatnak 😄

Na kiszedted a piros nagybetûs céljaid? 😊
Pepsi Twist
de jól elvagytok 😄

Hihhetetlen nincs még 1 ilyen játék ami már a megjelenés óta réges régen jáccák még... azért tudnak valamit...

Énvagyokazapád
nah majd én is megmutatom ninjával hogyan kell ;]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Énvagyokazapád
köszi :]

hû de szép <#eljen>

TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco