Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Most valakit a ki ráér elmagyarézná hogy kell regisztrálni?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Atari power bazdmeg...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
😄DDDDDD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ilyennek kéne lennie:
A lényeg hogy az alap Mustangon nem szabad felnit választani.
(A hozzászólás nem tartalmaz támadó vagy kötekedõ elemeket. Minden erre utaló jel csak félreértés.)
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Remélem tudtok segíteni mert lenne egy olyan próblémám hogy eddig futott 40 FPS -el a játék és eggyik napról a másikra folyamatosan csak 4 FPS-el fut a Garázsba/Házba rendesen megy csak amint kilépek egybõl folyamatos 4 FPS-re visszaugrik és had ne mondjam hogy igy játszhatatlan...!Tudtok rá valami megoldást?TDU Reinstall nem segít radileng nem segít.Köszi elõre is!
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
mert ha megnyitom a cdkey mellett levõ buddycache.dat fájlt, amiben a barátok vannak és kitörlök egy-egy-et, akkor nem törlõdnek ki, mert ha elindítom gamet és bemegyek klubnak az invite részbe, akkor ujra ott van a listában az illetõ és a fájlban is
viszont ha csak olvashatóvá teszem a buddycache-t, akkor félek ha bemegyek gameba, akkor lefagy
szal... ?
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Az eleje különösen tetszett.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Sajnálom hogy tönkrevágtam a gépedet.Baszki nem gondoltam volna hogy ez lesz a vége.
Vidd el Pepsihez õ ért elvileg hozzá.Föl is ajánlotta.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Happy Birthday 2 you,
Happy Birthday dear MEMPHIS
Happy Birthday 2 you!!!!!!!!!
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
A dallamot képzeld oda!
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
A mocsok kiszúrta a szemem 250 ezer dolcsival. Mentem volna a francba tuningolt tamburinivel, hogy az a .....
Egyébkénmt Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
klubba csak akkor tudsz belépni ha valamelyik ismerõsöd a klub tagja, vagy ha a klubból valaki ismer és meghívót küld neked...
Xbox Live: Lunatic HUN
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
kiszedtem a traffic könyvtárat hogy ne legyen forgalom😊
csak mostmeg oan unalmas😞
nemtom hova kell visszamásolni😞
faq-ban semmirõl nincs szó
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Rocco szép képek a Kawás nagyon bejön számomra!Nice Work!
Dani veled mi van?Vacakol az MSN-em és nem láttam hogy mit írtál.Itt meg nem olvastam vissza 110 üzenetet.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
A végén fél órát szenvedtem a Kawasakival, hogy be tudjak menni a versenypályára, aztán a végén elszállt a netem is, úghyhogy mentem alukálni.

igazából el is felejtettem hogy ezt a speedes questek után lehet nyerni, azthittem ez a csomagoshoz jár
ez a polírozott-alu szín ez nagyon bejön^^
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX