Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
más:
Az hogy lehet, hogy a térképen amikor nézem, hogy melyik friend van fent az mutatja, de amikor oda teleportálok, akkor nem látom?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Asus Geforce EN7600GT 256MB DDR3 videókarim van és ezzel a TDU-t 1280x960-ba játszom 30Fps-el.
Nem tudom mi lenne ha G25 nélkül tolnám de úgy hogy a HDR ki van kapcsolva és az AA 4x-es nekem szaggatás mentesnek tûnik.Hál istennek.
Szóval csak nem csinál olyat egy kormány, hogy egyik napról a másikra beszaggatja a gammát.Bár láttam már sokmindent eddigi életem alatt.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
http://goo.gl/gd6Zi5
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
ha igen, akkor húzd ki, és nézd meg úgy..
Offlineba már ismerek minden de online még nem,
És majd valami térképrészletet a találkozóhelyrõl ha bevesz valaki, vagy nemtom olyankor mit kell csinálni.
Na de én mára mék alunni.
jóccakát<#unalmas>#unalmas>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amikor elindítod a játékot, kezdesz egy online profilt, ott megadsz egy felhasználónevet és egy jelszót. Amennyiben nincs ilyen felhasználónév a rendszerben, már kezdheted is a játékot. Az 1.66 patch-et célszerû külön letölteni+telepíteni, a játék elindítása elõtt.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Na szoval
a FAQ-ban kikeresed hogy online profil létrehozása! ott lesz hogy itt arra kell kattintanod!
Aztán megfog jelenni egy oldal, és ot fönt jobb oldalon ott lesz hogy LOGOUT!
Arra kell kattintanod, megadod a neved jelszot stb ami le van irva oda!
Aztán miután regeztél az e-mail cimre amit megadtál, érkezni fog egy leveled!
Ott valamilyen piros linkre kell kattintanod! és ugy fogsz regezni! Szolj ha idáig meg vagy! Mert majd le is kell töltened valamit! Aztán mondom tovább majd!
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
<#rinya>#rinya>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
(meg Ferke, és Norbi)
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Lécci valaki.
Hogyan tudom megoldani hogy magyar legyen nekem is a játék?
Valamit le kell töltenem?
All:Nem ismerem még a játékot! valakinek a segítségére szorulok.<#vigyor5>#vigyor5>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Picit lassú a netem, de minden nap tok jáccani.

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500