Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick: HuncutTuncus
Én nem.
Pedig online van de egy ember sincs.
Mintha offline lennék de kivan írva hogy online vagyok.
Érdekes remélem rendbejön majd a sero.
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
Ferke: Neee😞( Akarom õket😄 Nem akarja nekem vlaaki megvenni pusztajószándékból?😄
http://goo.gl/gd6Zi5

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
1.<#vomit>#vomit><#levele>#levele>
2.Ez eddig is volt nem?
3.<#wow2>#wow2>Ilyenem lessz és kész!!!!<#szeret>#szeret>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

TDU 2 nick: SpeedHUN
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Amúgy én csak "belsõ nézetben" nyomom.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Én fõleg HC-ban nyomtam, közepes driving aid-el.. (gamepad ugye..)
Mondjuk fõleg a gyengébb autókat szeretem.. A, B kategória nem jön be, azok túl über verdák.. 😄
De minek ha nincsenek a játékban? 😞
Charade GTti
Az összes COD4-es átjön TDU-ra?
Vigyázzatok ezt nem lehet kiherélni...<#hehe>#hehe>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Nincs elkülönítve, egy H betûvel jelzi azt aki HC módban megy és igen elég sokan játszák😊
Az kurvajó azért hogy nem megy a szerver még mindig...
Aki nem vett packot annak nem is fog menni vagy mi? Az elég LOL lenne.
Amúgy a 16 ingyen kocsit honnan veszitek hogy csak a packban van? Még ott a download menüpont lehetõsége... Bár ez Atari mirõl beszélek😄
TVR4Evr egy ideig most😄
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de van egy csomo másik szép kis kocsika 😊
amugy szivás, mert eddig össz-vissz tegnap nyomtam egy fél napot, ma meg mivel online profil igy semennyit sem :S
Sötétbarom: 576-ban: 3995, Cdgalaxisban 3990 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ill. még valami: az online részben el van különítve az aki hardcore, meg az aki normálban gurul?
de most egy ideig nemtolod .
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
igaz csak tegnap kezdtem, de nagyon tetszik 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Most akkor addig nemlehet jáccani?
köcce
inkább kidobsz 5ezret, mint h várnál 1 hetet:S
Csak bisztos ami bisztos.