Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
vagy max egyszerre nem lehet vele 2-en vagy többen jáccani ahogy az alappal se.
Bár a szerver is igazán mûködhetne már...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
most nem otthon vagyok ezért nem tudom kipróbálni..
Az igaz h csak paypalon keresztül mûködik?vagy lehet a másik módszerrel a bankártyával....köszia választ.

Pár képet küldesz nekem priviben róla?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
http://goo.gl/gd6Zi5
Feltennék egy láma kérdést.
Hogyan,és mivel lehet megvenni a Carpackot?
Help!
Üdv
viszont 1 évig dolgoztak rajta, hogy ne lehessen megoldni.. 😄
félek nekem se lesz egyhamar carpackom :S

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
http://goo.gl/gd6Zi5