Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
RUF_T12_I.bnk
lehet tudni ez mi mindenben más, mint az eredeti ? 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
mellesleg én ismét felléptem gond nélkül, más kérdés, hogy egyetlen más játékost sem mutatott... lehet megint alkotnak valamit a szerverrel.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
TDU 2 nick: SpeedHUN
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
http://www.freetvmaci.info/
Már kb. 45 perce próbálkozok!
hangacsi.blog.hu
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Más.
Tegnap valakinél láttam egy képet, ahol magyar felirattal találkoztam.
Tudtok egy linket adni, ahonnan letölthetem?
hangacsi.blog.hu
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Az a video egy kamu.
Átbaszás.
xD
És még van olyan aki be is veszi. LOL
Nem enged be a szerver már kb. egy fél órája!
Úgy látom, van új patch!
A miatt lehet a probléma?
hangacsi.blog.hu
mindjárt keresek új linket
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Megin asztírja mint mikor szarvót a szeró<#szomoru1>#szomoru1>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Egy pár kép az éjjszakai Krúzról:

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
vki mondja már el nekem, h ez milyen hiba üzi?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ha már Bee-röl volt szó <#vigyor2>#vigyor2>:
Naon jó volt, köszi !<#vigyor2>#vigyor2>
Na mind1 átfestettem a R turbot szép gyöngyház feketére hogy csillogjon meg hogy láthassam ahogy elkúsznaka motorháztetõn a felhõk.<#vigyor5>#vigyor5>
Mellesleg nem kéne egy picit megspékelni a topikot.Új képekkel esetleg valami háttérel?Hmm?Jó pofa ez a dizájn is de nekem unalmas.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
TDU2 nick: PM75
Egy innen vett addon autólista alapján elkezdtem megvenni az új járgányokat. Ebben van egy olyan, hogy Dodge Challenger, amit nem találok, sehogyansem. Ma minden Dodge, és Amerikan Classics boltot végigjártam, de semmi... Viszont, meglepõdtem, mert van viszont egy 71-es cabrio Chrysler, ami meg a listámon nincs...
Más.
Vettem egy szuper BEE-t! Nemtudom, megfigyeltétek-e, de marhajó a hangja, olyan 210 körül. Hallatszik egy kis "zümmögés" ami a méhekre emlékeztet. Nemtudom, véletlen, vagy az eredetiben is van ilyen hang, és azért kapta ezt a nevet, mindenesetre, nekem nagyon megtetszett a dolog!
Egyébként, mászkáltam kicsit vele, és beállt mögém egy RUF, jött utánam kilómétereken keresztül, egyszercsk megunta, beelõzõtt, én szélárnyékot kihasználva, rátapadtam... Olyan 270 környékén, visszaelõztem... Na onnan a gyerek, nagyon begurult! (lehet, azthitte, csít) Nekiállt lökdösni hátulról. Mindenesetre, nekem tetszett, hogy a 0 tuningos, öreg Dodge-ommal, (ala Al Bundy) lehagytam a RUF-ot...
Dany!
Sorry, hogy otthagytalak, jött a vacsi, én + rájöttem, hogy farkaséhes vagyok! Bocsi!
http://www.freetvmaci.info/
http://goo.gl/gd6Zi5
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Iet majd még kell!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
pedig fenn van a carpack
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.