Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez elég vicces😄😄

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

cicai
NEMBIROM ABBAHAGYNI A RÖHÖGÉSTXXXXXXD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ezaz.
Fejezzétek már be!!
Ez a sok új player.
Bezzeg a régi szép idõk.

ok csak szarakodik a game
De zsoltessel már ott vagyunk. Gyertek ti is oda.

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

Pepsi Twist
jézus noobie-k mit mûveltek itt a tápigomba <#boxer><#duma><#gun><#ejnye1><#falbav>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

de pill
nemjöttök világítóhoz?
ottvok egy mclaren gtr-el de nemlát titeket
neved? nevetek?
ok mek én is
ottvagyok, danyka a nevem
vagy a kezdõ verseny nél ott a régi vulkán melletti parkolónál 5 perc múlva a ??????
Igen ott.

TDU nick: Trimo92

NAh msot egy tali az alfa szalonnál ????
a világítótoronynál ahol van az a parkoló?
a parkolónál?
Itt vagyok Kaena Pointba a világítótoronynál.

valaki most egy tali? éppen ráérek egykis kruzra.
merre jársz? meg probálak meg találni.

TDU 2 nick: SpeedHUN

Én már vagy 1 órája játszok, ugyan nem sok másik játékost láttam, de mûködik a dolog.

fel engedet a szervere és az egész szerveren 6-an vagyunk

Zomil
jah értem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
nem kérdez semmit amíg nem törlöd a fájlt, nem fog beengedni

http://goo.gl/gd6Zi5

Pepsi Twist
kérdezd memphist õ neki volt ilyen baja de õ megcsinálta de nem tom hogy hogy..

Zomil
én is ezt irtam le neki utána😄

viszont sztem ugyis online profilt fog csinálni, ott meg rákérdez a cdkey-re 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited\cdkey.txt írd át a keyt az eredetire.

ghost rider
Jó bocsi!...

PrisonMan
Nem a carpack-rõl beszélek, hanem az alapjátékról. Csináltam egy uninstallt, és feltettem DVD-rõl. Csakhátr megmaradt a régi profilom, és (talán emiatt?) az elsõ belépés utána a serialt sem kérte

Pepsi Twist
gamespyon nem kell reggelni 😄

LeWyTy
Várjá!
Most senkinek se jó...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zomil
ujra elinditod az addon.exe-t és a végén már a a rendes carpack-os kódodoat irod be és semmi gond nem lesz 😊

jah bocs, te a rende játékot kérdezed? mert akkor vmi cdkey.txt-ben kell átirnod a kulcsot origi kulcsra, de ugyabár, ha eddig warez volt a játék neked akkor meg kezdhetsz egy online profilt is 😊

ghost rider
Én bármi krix krax jelszót beírok mindig ugyanazt a hülye szöveget írja ki.
Regisztráljak újra a gamespy-on?

PrisonMan
Letöröltem a warez verziót, és épp az elõbb telepítettem fel az eredetit.
Beléptem, de nem is kérte a serialt, sõt még a régi profilom is megmaradt. Épp ezt nem akarom. Megnéztem a C:\Documents and Settings\user\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\ mappát ott van egy savegame meg egy TDU_MC_1_45_A.dmp nevû fájl. Mit törölhetek?

Serialt is be kellene ütni? Szeretném, ha mostmár 100%-ig tiszta lenne a játék

lehet egetrengetõ módosítás lesz 😛
LeWyTy
akkó nemszótam 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cicai
ez fake patch

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

LeWyTy
Talán jön a patch?<#nemtudom>

[HUN]FaTaL
Mit szenvednek már megint szerverrel? A múltkor értettem a car pack miatt, de most nem igazán...

jaja de remélem még ma megjavul!!

hát egyenlõre nem játszunk úgy néz ki..
Én itt vagyok melletted az alfa szalonnál!

hangacsi.blog.hu

nálam már meghint szarakszik a szerver eredeti a carpack is...

Az Alfa Szalonnál vagyok én is!

hangacsi.blog.hu

LeWyTy
Szabi ma nincs.Elárulom helyette.
Õ csinálja a magyarosítást...

ja és most nem láttlak titeket😞

gyere az alfához ok én ott várok ! plz
ledobott mindenkit
Yoda001
egy üzenetbe irjad már te szerencsétlen... ez NEM chat, és legalább értelmes dolgokat kérdeznél, kérdõjelet meg használhatnál.. egyébként optionsba szerintem simán megtalálod mivel kell elfogadni

http://9gag.com/gag/5135249

hova tûntetek hm