Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Neked 270° odvan nekem meg 2cm (1cm balra és 1cm jobbra) a két végállás közöt.
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
Ezek a portokat kell nyitni a tüzfalban és a routerben ha van.
6667,8880-8890,9961,17475,27000-30000
http://www.utorrent.com/testport.php?port=ide a portot
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törõ.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lunatic-al hajtóvadászaton :)

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
innen letöltheted HunStreetRacers
Valamiért nem tudok felkapcsolódni a szerverre amióta új gépem van:/
Pedig a tûzfalnál engedélyeztem a TDU-t?
Elvileg nem akadályozhatja.
Valami ötletetek van, mit kéne még állítanom?
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De az is közre jáccik hogy igy olyan 8fps +ban vagyok.
És igy 25 alá nem tudok menni.
a forgalom kivétele egyrészt szerintem cheat másrészt meg fostalicskát nem ér nélküle a játék. mászkálni az üres utcákon hát dögunalom lehet de egészségedre...
http://goo.gl/gd6Zi5
Néhány napja találtamrá.
Én 3 dolog miat vettem ki.
1. Én csak a krúz miat vettem meg, utcai bandázás fieling<#idiota>#idiota>
2. Ha a trafic nem tud össze szinkronizálni valamiért akkor az elötted lévõn átmeg a kocsi de rajtad már nem<#falbav>#falbav>
3. Mindig roszkor vannak rossz helyen<#zavart2>#zavart2>
Szerintem sokan hülyeségnek tartjátok hogy kiveszem, de én igy jobban élvezem<#vigyor4>#vigyor4>
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
(viccel)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jó volt az esti furikázás:D
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
valaki bevesz a club-jába?:D
(makezdtem:/)
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
nemtudom hova menjek, de azt tudom h akinek nincs (hun) rész a nevében azt lenyomom :P
Xbox Live: Lunatic HUN
Spirit of Perfomance Koenigsegg
c:\documents and settings\neved\dokumentumok\test drive unlimited\savegame\profilnév\
ide csinálsz egy radio mappát, abba még egy valamilyen mappát és oda pakolod az mp3 fájlokat, aztán játékban megnyomod az r betût és a numpad6-al ráváltasz a saját rádiódra ennyi
Hogy a francba teszem be a zenéket?
Kitöröltem azt a 4db gagyi könyvtárat az EURO/Radio mappából.
Betettem egy általam elnevezettet, majd a játékben ugyanúgy jelzi a 4db kitörölt rádió nevét.
Zene nincs mivel megsemmisítettem a könyvtárakkal együtt.
De az általam készítettet nem is mutatja játék alatt, éz a zenéimet sem látom/hallom.
Mi a fax van ilyenkor?
HELP!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.