Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Ez barbárság....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
aucs :C gyári felni messze szebb, sry

milk41
azt csak hiszed hogy lehetetlen😄

jelenleg egy ilyen fossal tolom(alternatív megoldás míg nem lesz DFP-m) és megkell hogy mondjam,eléggé szépen veszem a kanyarokat,igaz 4-esbõl kell indulnom hogy ne pörögjön ki a hátsóm de ez már más kérdés

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

cicai
Máris jobban tetszik😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

[HUN]FaTaL
nem kapcsolta ki...

http://goo.gl/gd6Zi5

HTS s3rg1nh00
lehet,hogy be tudtad állítani,de valamelyiket mindig kikapcsolta...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Pepsi Twist
az a cadillac olyan mint az escalade 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

OrioN the S
aki hajlando msn kontaktust letesiteni kruzolasok miatt az irjon pm-et.. most kezdtem az online modot es kene egy kis tutorial. koszi!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

cicai
gyorsult vki jobbat már countachal?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

[HUN]FaTaL
x1300am is tudta együtt, valamint az x1650pro is.

Volt egykis nyolcas krúz a délután folyamán, nagyon élveztem, Köszönöm..
Képek:
http://kep.ivpicture.hu/3691.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/3690.N.jpg
http://kep.ivpicture.hu/3689.N.jpg
PsyPeti
én ott vok pedig a kornyek

jövök én is csak nem láttlak titeket

TDU 2 nick: SpeedHUN

PsyPeti
Kul! , jöjjön aki nézi pont fórumot !

Ott leszek.

PsyPeti
16:45:
Drift Showdown:
Makiki Heights (HC mode !) - Elsõ városnál a hegyekben.

Bármilyen verda - Gyertek!!!

HTS s3rg1nh00
Ati HD/minimum 1950 vagy GeF8800 széria kell a HDR+AA kombóhoz

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

köszi szépen a segítséget😄 én 6600al próbáltam.... akk kéne új..😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

cicai

[HUN]FaTaL
Az nvidia 6,7 széria nem tudja együtt a HDR-t és az élsímítást. Tehát amikkel bekapcsolható egyszerre a kettõ: ATi X1xxx, ATi HD2xxx, ATi HD3xxx, nVidia 8xxx, nVidia 9xxx

a hdr-t tudja a kártyám

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Eisenhower
arra alkalmas vga-nak kell lennie a gépednek pontosan nem tudom melyik széria

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

bocsi a valszeg hülye kérdésért, de hogy tom bekapcsolni egyszerre a hdr-t és az élelsimítást?😄

lajzika
az miért van szerintetek hogy másoknál (nálatok) egyik ember sem lagol meg pirossal van a neve, nálam meg általában 1 ember nem lagol többi meg fehér és ugrál összevissza ? 4megás netem van 512uppal , portok nyitva. egyéb ?

nem..

szegény kis GR-1 em -.-

(tegnap megvette "Nesztea")

Most lessz valami krúz vagy találka ??? nesztea
Nah tegnap délután estefele volt egykis kruz.
Névszerint: Szabival és Geryvel. Csináltam 4 képet, nem valami sok de legalább ezis valami.
Piros Fehér(Kékes) Zöld Fíling

Az este befejezõ pontja, egykis ejtõzés a tenger parton Geryvel.

Hát ma kivételesen hazaértem hamarabb mert elmaradt az ucso 4 órám amugy még mindig bent szivnák

Én beteg vagyok és otthon lábadozok ... még réges rég suliban lennék..
Srácok én egyenlore nem akarok (nincs idöm sem) onlineban nyomni, csak offlineban! A mostani profilom tudom majd folyatatni ha csak a gamet veszem meg?
mrmilan
Baszki de ráérnek a fiatalok.
Má nem is emlékszem, milyen délben, hétköznap otthon lenni, no persze a szabi az más.

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

mrmilan
Ergo, meg kell venned az eredeti gamét, és a carpackot is.
Utána nyomulhatsz netenannyit, és azzal az autóval amennyit csak akarsz, és persze a szerver is kegyes hozzád.<#vigyor>

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

helló , én megyek kb 15 perc.
Jó napot kívánok

Jön most valaki krúzolni egy kicsit a Lexus szalonnál állok egy Ferrari 360-al (Challenge Stradale) várok mindenkit szeretettel

Üdv Speed

Az offline profilod elvileg folytathatod, de online játékhoz külön profilt kell létrehozni, mivel menet közben nem tudsz váltani offline-ról online-ra. Egyébként a carpackkal is csak akkor tudsz a neten játszani, ha eredeti. Serial nélkül nem vehetsz új verdákat, csak esetleg láthatod a többiekét.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

de miért? azért mert most törött ver. játszottam? V mert a carpackot fel akarom inst? Hát ez meggondolandó h több mit 50óra autózást eldobjak, akkor inkább nem kellenek az új kocsik.
OrioN the S
a profilodat buktad... kezdheted elolrol

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Akkor megveszem! A carpackot feltelepítem - megadom a kódot és ennyi? Az elkezdett profilom folytatni tudom majd? Nem lesznek vele gondok?
OrioN the S
On nyert!

Akkor nincs a problémámra más megoldás mint h megvegyem az org.?
EREDETI játék, online játéklehetõség, és a tudat, hogy támogattad a fejlesztõket, hozzájárultál ennek a nagyszerû játéknak az elkészítéséhez és folytatásához.

[HUN]FaTaL
4k-ért? semmi, dvd tok, kézikönyv + serial, ennyi😊

bertino
ez magyarország ember :ASD:ASD:SAD
max ha külföldrõl rendelsz...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

És mi minden van az org. DVDhez? Leírás, térkép,...?
OrioN the S
nekem is ez volt.. bokorbol inditott es beszorult a verda mindig. 3990Ft...szvsz megerte.

Tegnap feltettem a carpackot: TDU inst + patch 1.66a + carpack + crack 1.66a. Fut szépen a játék (több mint 50ó) kipróbáltam az új autókat (nem vettem 1 sem), semmi fagyás, versenyt indítanák - Map - "The network connection was lost" - kidob a Windozba. 2. próba autóval megkeresek egy versenyt - indítom és kikotok vlh a bokrokban. Elotte nem volt vele gond, én csak offlineben toltam! Mi lehet a gond??? Pls. segítsetek!
mama2
Tök jó ez a belsõ nézet😄.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Dante73
HC-ben eleinte én is kicsúsztam minden kanyarban, ötzvennél... Rá kell érezni! Igaz, "ezerrel" nem lehet bevenni a kanyarokat, de majdnem annyival, mint HC nélkül, igen. Kicsit meg kell csúsztatni a gépet, és gyönyörüen beveszi a kanyart. Esetleg egy gázfröccs, megfelelõ fokozatban, és gyönyörüen betolja a seggét a kanyarba a járgány. Kicsit(!) hasonloan, mint a valóságban egy alulkormányzott verdánál. Magyarán; HC-ben a gázpedál is kell a kormányzáshoz!
Persze (szerintem, mert nem próbáltam) gamepaddal közel lehet a lehetetlenhez! (konzol rlz...<#zavart2><#ravasz1>)

http://www.freetvmaci.info/