Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Az a problémám, hogy ha kormánnyal játszom(ms sidewinder), akkor akad a game, egyébként nem, de így elég gáz. Más játékoknál tökéletesen mûködik a kormány.
Eredeti játéknál is csinálhat ilyet, vagy van hozzá valami patch?
Ha valaki tud segíteni , köszi.
Xbox Live: Lunatic HUN
Régebben toltam én itt sok emberkével a tdut. De aztán a gépem megadta magát, most BD alkalmából beújítottunk egy jobb gépet, amivel tökéletesen fut. Eddig offline próbáltam mert a mentéseimet csak ma tudtam visszaszerezni. A gondom az lenne, hogy nem enged felcsatlakozni. Azt írja, hogy ellenõrizzem a netkapcsolatot... Próbáltam már uninstall-reinstallt, tûzfal kilövést, vírusírtó kikapcsolást, routerbõl direktbe átrakást. De mindig ugyanazt kapom.
Valaki tudna valamit tanácsolni?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Vagy valamit alkoss vele, mert ezen a gépen hasítania kellene!
http://www.freetvmaci.info/
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nálam 8800GTvel 1280 abszolut max fullon 8x élsimítással fut 40-80 FPS között mindenhol.
1024en szaggat ? biztos, hogy 8800GTXed van ? 😊
nekem gyengébb a VGAm bakker...
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz, 2 GB RAM, Geforce 8800 GTX 768 MB
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Azt hogy?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
A problémákról ennyit:
1. gép!
(nekem 2g ram, MSI alaplap, AMD 64x2 4000+ processzor, ATI HD 2600 videókártya, XP SP2 oprendszer-em van.nem akad,nem szaggat,nem lép ki,nem fagy.
2. eredeti játék bezserzése:
2õt vettem (1-et szivességbõl) mindkettõ asszem 4000.-Ft körül volt egyik 576 -ból,(pólus) a másik a galaxisnet (Múzeum krt.).
3. telepítés:
egyszer kérte a kulcsot a telepítésnél. rögtön telepítettem a gyári oldalról a 1.66 os patch-et.
4. játék:
Single playerrel kezdtem kb 60%nál adódott problémám!
megoldás: Document and Setting\All user\Application Data\Test DRive Unlimited mappában radial.cdb (rejtett, arhív) néha törölni kell!
5. carpack:
a vásárlást internetes virtuális bankkártyáról (asszem pár euró) a regisztrációnál megadott E-mail címre küldik a serialt, meg 1 linket amirõl max. 6 kisérlet lehet a letöltésre. kb 200mega (ha nemsikerül újravasárlás!) telepítésnél kérte 1 szer a kucsot asszem!
Megjegyzés:
Nagyon közel vagyok a 100% hoz. Nem csiteltem nem, vettem ki a forgalmat, más csalást sem csináltam. Hisz akkor oda az élvezet!!
Minden pálya teljesíthetõ a játékban megvásárolt autókkal!
Szerintem ez a játék a többi autósjátékhoz képest kitünõ árban, minõségben, grafikában!
Ami nekem nagyon tetszik: a vele járó online közösség!
Üdv mindenkinek!
Nyugalom, a hosszú élet ritka!
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
http://www.freetvmaci.info/
Próbáld meg contrect ot elindítani vistán...
Felrakod, indítod, egy ugyan ilyen hibeüzenet, csak más linkkel:C
Gagyi ferrari 575M el is mehetek?
Van valakinek eladó mclaren je?^^
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
club:Budapest XVI
van felvétel a klubba (hülyéknek nincs!)
Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Nem "vistakompatibilis".
Kell a vistának valami tanúsítvány, és az nincs, ezért nem indul el elméletileg.Nekem ez volt, ugyan ez a hiba.
Szal XP kell.
Valami klubba van tagfelvétel?
Segítsetek berakom a dvdét és ez fogad 😞<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Katt!
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU