Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jönne valaki 7-8 körül HC módban (kormánnyal ha lehet) driftelni Makiki Heghts-re?
Ha van 2-3 jelentkezõ mehetnénk egy két kört , meg cruise, ilyesmi
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Lunatic666: köszi a felvilágosítást , elméletileg akkor ha lejár az idõ és én idõm a legjobb akkor fogja megadni hogy nyertem? jól értem?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
u.i:szar a Rangsorolt verseny nem látjuk egymást pedig vicnek meg akartuk csinálni nem sikerült 😞
TDU 2 nick: SpeedHUN
aki unatkozik jöjjön a szigetre egy MC12vel <#nevetes1>#nevetes1>
Xbox Live: Lunatic HUN
és a gyõzelmet értékeli a játék, s nem a végigvitelt....
Nálam megy, trogerzsigernél szintén. Érted...
Ettõl még a steam-nek, és a securomnak mennie kellene. Tehát a hiba nem a Vistában keresendõ.
http://www.freetvmaci.info/
Challenge készítése, P betû, és Editor, ha kész akkor irány az egyik Drive-Ins és fel is töltheted...
2- nyerj 2 versenyt a Drive-Ins-ben
3- a klubodban nyerj meg 3 versenyt
Ha esetleg egy klubban vagyunk, gyorsan lezavarhatjuk azt a 2x3 versenyt

TDU,ETS2 Nick: holecsko
Hanem azért, mert kinyirta a steam-et, és minden hl.exe és hl2.exe alapú gammát.^^ Akkor mondtam Qrva anyukádat, másnap mentem, vettem egy vinyót mert kellett a hely, és vissza xp,vista, régi vigányóról vista le, és az most tempnek van .😊
Danman!
Bocsi, hogy nem voltam eléggé egyértelmû, de én nem jegyeztem meg, hol a serial. Ha kell, beírom a keresõbe, max 10mp, és megvan. (Vista)
you are the lamer!
<#lama>#lama>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Teljesen kiment a fejembõl hogy az application databa is rakosgat a játék. BTHX
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Ahogy Dante is írta, az rejtett fájlokat be kell kapcsolni.
Egyébként, ha csak uninstalláltad a játékot, akkor ezek mind megmaradnak, és külön kell törölni õket.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A Bonusz pack-hez kell az 1.66a patch, vagy abban az is benne van?
És kell -e valami trük az indításhoz? (Az alap játék eredeti és csak offline-ban játszunk vele). Jöhet privátban is a válasz.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
EU-s megapack van fenn. Jó játékot :-)
Üdv.
Viktor
megköszönték, hogy tejeltem nekik.
meg írtak még valamit, az egészet nem bírtam pontosan lefordítani.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nekem meg van a TDU alap játék eredetiben. A Mega pack-et viszont nem tudom neten megvenni (technikai ok). On-line játék nem érdekel, csak offline-ban játszom. Eddig még az 1.66a patchet sem tettem fel, tehát csak a sima alap van a gépen. Honnan és hogy tudom ezt a Mega Packet beszerezni. Jöhet priviben is válasz. Elõre is köszönöm, mert a lányom imád vele játszani.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
es nekem is akad a game pedig nem kene... lehet mar eleg halott a windows 😄 (1 eves)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egy kisebb ugratás Lunával 😊
Híd alatt, a híd alatt , a Margit híd alatt 😄
Ugratás az alagútról...
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Rejtett fájlokat kapcsold be, különben nem látod.
Arra még vigyázz, hogy a mentéskor használt seriallal telepítsd a játékot, mert az is tárolja, és gond lehet a 2 külön serial is!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
patch fent van.
kárpekket megpróbáltam torrentessel, offlineban ment is. Aztán megszereztem a mentéseimet, megpróbáltam online, behozta ezt. Azt hittem a kárpekkel van baja, így letöröltem az egészet, reinstalláltam. Kárpekk nélkül is ez a gond. De elvileg a nélkül is kéne futnia, csak az új kocsik helyett egy standard tdu kocsit látnék, nemde?
TDU 2 nick: SpeedHUN
A mai kis összejövetelrõl:
a vicces az h alig észrevehetö ilyen felbontásban az élsimitás hiánya 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"