Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PsyPeti
Hi!
Jönne valaki 7-8 körül HC módban (kormánnyal ha lehet) driftelni Makiki Heghts-re?
Ha van 2-3 jelentkezõ mehetnénk egy két kört , meg cruise, ilyesmi

Szasza20
Én késõbb leszek csak, olyan 8 fele! Aztán go az autópálya MC-vel 😉

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

igen speed sajna , nem látjuk egymást de fingom sincs hogy miért van ez , minden tûzfal ki van kapcsolva... legközelebb próbáljuk meg úgy hogy én csinálom a verseny-t , hátha..

Lunatic666: köszi a felvilágosítást , elméletileg akkor ha lejár az idõ és én idõm a legjobb akkor fogja megadni hogy nyertem? jól értem?
LeWyTy
TS valaki?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

itt van egy kép Victor189-el

u.i:szar a Rangsorolt verseny nem látjuk egymást pedig vicnek meg akartuk csinálni nem sikerült 😞

TDU 2 nick: SpeedHUN

elég jó a gémsz, csak hiányolom az esõt benne,embereket az utcán,és azt hogy a kocsim törjön...ha ezeket beleteszik a kettõbe , akkor mindenindõk legjobb autos gémsze lesz😊
Lunatic83
mostmár off vagyok a fórumon...

aki unatkozik jöjjön a szigetre egy MC12vel <#nevetes1>

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
valaki feltölt egy versenyt, megadja h meddig elérhetõ, mennyi a belépõ a versenyre, s a nyeremény, addig bárki próbálkozhat, és az nyeri meg az adott futamot aki a végéig a legjobb idõt éri el az adott challenge-n, szóval hiába viszed végig, ha nem a tied a legjobb idõ, nem te nyered meg a futamot és a pénzt....

és a gyõzelmet értékeli a játék, s nem a végigvitelt....

igen tudom , mindenhol írta h új világbajnok stb. és mégse , nemértem :-(
Lunatic83
mert nem elég h megcsinálod, meg is kell nyerned, vagyis ha te mész végig a pályán a legjobb(!) idõvel, csak akkor nyered meg

én a drive in-sbe megcsináltam 5 versenyt és mégis csak az írja hogy 0/2 az hogy lehet? :S
Dante73
Akkor az user-hiba.
Nálam megy, trogerzsigernél szintén. Érted...
Ettõl még a steam-nek, és a securomnak mennie kellene. Tehát a hiba nem a Vistában keresendõ.

http://www.freetvmaci.info/

Valamit elírt registry ben, vagy nemtudom, de semmi nem indult el.

trogerzsiger
Nekem van steamem cs:s dod:s half life ep2 tf2, ezek hl2 alapú gammák, és home premiumot használok..

Lunatic83
1- fel kell töltened 3 versenyt a Drive-Ins-be (egyszerre csak egyet lehet felrakni, min egy napra)
Challenge készítése, P betû, és Editor, ha kész akkor irány az egyik Drive-Ins és fel is töltheted...

2- nyerj 2 versenyt a Drive-Ins-ben

3- a klubodban nyerj meg 3 versenyt

Ha esetleg egy klubban vagyunk, gyorsan lezavarhatjuk azt a 2x3 versenyt

holecsko10
Valaki segítene ezeknél a küldetéseknél. Elmagyarázná, hogy pontosan mit is kell csinálni.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Dante73
Nekem steam-em nincsen, viszont a HL2-ep2 minden hiba nélkül futott...

Nem, nemezért.
Hanem azért, mert kinyirta a steam-et, és minden hl.exe és hl2.exe alapú gammát.^^ Akkor mondtam Qrva anyukádat, másnap mentem, vettem egy vinyót mert kellett a hely, és vissza xp,vista, régi vigányóról vista le, és az most tempnek van .😊

Nekem is küldtek =D

bertino
nagyon helyes 😛

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dante73
Viszont a mentésekben IS bennevan. Tehát ha odaadom a mentésem valakinek, (nem teszem) aki másik seriallal tolja, neki sem fog elindulni. Sõt, ezért nem találni sehol online végigtolt mentést sem, mert senki nem annyira hülye, hogy kiadja a sorozatszámát.
Danman!
Bocsi, hogy nem voltam eléggé egyértelmû, de én nem jegyeztem meg, hol a serial. Ha kell, beírom a keresõbe, max 10mp, és megvan. (Vista)

bertino
congratulations!
you are the lamer!

<#lama>

Met
tényleg olyan nehéz elolvasni a banner alatti elsõ sort?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Danman
Áh istenek vagytok, nagyon szépen köszönöm!
Teljesen kiment a fejembõl hogy az application databa is rakosgat a játék. BTHX

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

A kérdés, hogy mindegyik mappát kicserélted-e, mert ha jól emlékszem a cdkey.txt valamint az addon.txt nem abban a könyvtárban van, ahová a játék ment, hanem a C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ mappában a Test Drive Unlimited könyvtárában találod.
Ahogy Dante is írta, az rejtett fájlokat be kell kapcsolni.
Egyébként, ha csak uninstalláltad a játékot, akkor ezek mind megmaradnak, és külön kell törölni õket.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Danman
Nos a helyzet az, hogy még mielõtt ide írtam volna, letöröltem az egész játékot szõröstül-bõröstül. A mentések mappáját egy az egyben lecseréltem a régebbi mentéseimmel. Tehát sehol nincs se add-on.txt se cd-key.txt

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

3P
Köszi a linket.
A Bonusz pack-hez kell az 1.66a patch, vagy abban az is benne van?
És kell -e valami trük az indításhoz? (Az alap játék eredeti és csak offline-ban játszunk vele). Jöhet privátban is a válasz.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

az én oldalamról letölthetõ www.wowhun-forum.extra.hu/flister

EU-s megapack van fenn. Jó játékot :-)

Üdv.
Viktor
bertino
Atari ma küldött egy levelet a vásárlással kapcsolatban.
megköszönték, hogy tejeltem nekik.
meg írtak még valamit, az egészet nem bírtam pontosan lefordítani.

3P
Sziasztok!

Nekem meg van a TDU alap játék eredetiben. A Mega pack-et viszont nem tudom neten megvenni (technikai ok). On-line játék nem érdekel, csak offline-ban játszom. Eddig még az 1.66a patchet sem tettem fel, tehát csak a sima alap van a gépen. Honnan és hogy tudom ezt a Mega Packet beszerezni. Jöhet priviben is válasz. Elõre is köszönöm, mert a lányom imád vele játszani.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

OrioN the S
nekem logitech van es ,ha kormannyal jatszok akkor kepregeny effektus...
es nekem is akad a game pedig nem kene... lehet mar eleg halott a windows 😄 (1 eves)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szasza20
Egy kis MC találkozó

Egy kisebb ugratás Lunával 😊

Híd alatt, a híd alatt , a Margit híd alatt 😄

Ugratás az alagútról...

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

rev7
Kolbaszol meg vki? Epp ninsc jobb dolgom..

www.nfinityesports.eu www.live-for-speed.hu

Lunatic83

Dante73
A cdkey.txt melett találod az addon.txt-t. töröld, és menni fog. Egyébként tedd fel nyugodtan a pakkot, csak ne írj be neki serial-t, és ne vegyél addon kocsit, mert levág a szerver.
Rejtett fájlokat kapcsold be, különben nem látod.
Arra még vigyázz, hogy a mentéskor használt seriallal telepítsd a játékot, mert az is tárolja, és gond lehet a 2 külön serial is!

Zomil
az addon.txt sztem benne maradt a profilodban, töröld le!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Danman
serialt biztos nem.
patch fent van.
kárpekket megpróbáltam torrentessel, offlineban ment is. Aztán megszereztem a mentéseimet, megpróbáltam online, behozta ezt. Azt hittem a kárpekkel van baja, így letöröltem az egészet, reinstalláltam. Kárpekk nélkül is ez a gond. De elvileg a nélkül is kéne futnia, csak az új kocsik helyett egy standard tdu kocsit látnék, nemde?

Dante73
Serialt nem írtad el? Patch, kárpekk, fentvan?

Danman
persze

Dante73
Eredeti, ugye?

Danman
valaki #50279?:S

Lunatic83
Ford GT tali, most a versenypályán

Norbi1990
LOL Utolsó két képen eisen miket ír XD
de lol ezt hogy sikerült össze hoznom

TDU 2 nick: SpeedHUN

holecsko10

TDU,ETS2 Nick: holecsko

Szasza20
Azért lehet látni a külömbséget AA meg nem AA között mégha ekkora is a felbontás mert ugye a monitornak ekkora a natív felbontása! Ha egy 17"-os moncsin játszol 1600×1200be na ott nem lehet észrevenni! De mindenesetre jobb ha rajta van 😊

A mai kis összejövetelrõl:

csabush
Az alig az túlzás. Nekem 1920ba megy, mert annyi a natívja ennek a hulladéknak, és még ott is óriási különbség van AA meg noAA között.

Zomil
nekem 8800GTS van 320mb-s 2.6 Core2 duo és 1680x1050-ben hd-rel élsimitás nélkül meg sem reccen 😊

a vicces az h alig észrevehetö ilyen felbontásban az élsimitás hiánya 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szasza20
Hú bakker hát tényleg valami nem stimmel a géppel akkor! Nekem meg 9600GT-vel 1680×1050 High 4× élsímítás HDR és így megy 40 FPS-t a városba! Hát ez tényleg elég érdekes!

bertino
nincs hozzá patch és igen, a kormány a kínja.
vegyél logitechet, mert nem valószínû, hogy jol fog mûködni vele.