Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A klubunkban csupa jófej sofõr krúzol mindig.
Ferke, Teddy, akkor az óriási MUSCLE talit megtartjuk a hétvégén valamikor.
A többi klubtag is figyelje a fórumot.
Itt beszéljük meg a részleteket majd.
RAGA, te meg gyere, mert hiányzol a csapatba baszki...<#vigyor2>#vigyor2>
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
mert fontos hogy tudjunk beszélni, hogy ne más vegye meg....
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Ott értelemszerûen kell beírni.A Servers-en nyomsz egy bal egérgombot és Add server és ott kitöltöd ami itt meg van adva és a Nickedet beírod.
Az Anonymus-t nyomd meg a nicked alatt, hogy ne a Registered legyen bejelölve.
Na megint megpróbáltam MÁSOLTAM és nem.:C
Team Speak ip: TSS.THOMI.HU
alap csatorna: Toxic Channel
alap alcsatorna: -- TDU --
csatorna jelszó : mosomedve
Mindent bemásoltam sorban a QC hez ami itt fenn van a bannerban, de error.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
köszi
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hol kell regelni?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Játékban nem lehet megoldani?
Amúgy nem akarta elindítani a játékot mert azt mondta tegyem be az eredeti lemezt én meg csak néztem hogy mi van?
Aztán egy restart segített. (vista)
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
De pill.szedek.1 et tarts meg nekem PLS!
(mert felteszem ezer dolcsiért, csak nehogy más vegye meg.. 😊
PLS lécci.😛
Mitõl van az hogy feltettem az 1.66a patch-et (hogy fel tudjam rakni a kocsi mega packet), és azóta egyrészt folyton kilp a játék , másrészt totál meghülyült a játékállásom. Eddig nõ volt a karakterem és mindent amit oflline-ban el lehett érni megvol, most meg eltüntek, az utak is csak darabokban van felfedezve, holott elõtte minden ok volt. Eddig csak ofllineban játszottam, és minden jó is volt. Totál hiba nélkül ment a játék, most meg kilép és tlejesen meg hülyült.
Szerencsére van bizti mentésem a játékállásról, de nagyon örültem volna neki, hogy az új autokkal is játszhatnék és nem szeretném, hogy a patch miatt újra kelljen kezdeni a játékot...
Mi a megoldás?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Morcos kismalac autózik hawaii-on.
- Rohadt tengerpart, rohadt autók, rohadt házak, bárcsak lenne köd, hogy ne lássam!
És a köd leszállt a szigetre.
Morcos kismalac vezetget, majd egy idõ után felcsattan.
- Rohadt köd!
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
TDU: [HUN]Bronco -- CTDD Bronco, TDU2: Bronco
találkozónál se lenne a legjobb megoldás...
Xbox Live: Lunatic HUN
TDU 2 nick: SpeedHUN
ami tetszik az a mol/shell kút, stb... de avval meg sokat kell szenvedni, én pedig lusta vagyok 😉
Xbox Live: Lunatic HUN
50m látotávolság
70m látótávolság
120m látotávolság
180m látotávolság
http://images.netbag.hu/20080429/18513866701.jpg
TDU 2 nick: SpeedHUN