Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem tetszik
TDU 2 nick: SpeedHUN
Mondtam neki hogy csináljon valamit a TDU sueroval pl.: Müködj!!!
De azt mondta nagy bánatomra:
"megtisztelõ hogy ilyen nagy erõt tulajdonitasz nekem, de az erõm nem határtalan. Nem akarod hogy inkább valami topmodellel össze hozzalak?"
Na bameg enyit ér.....<#idiota>#idiota>
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
Megvan letöltöttem =P
Illetve addíg megy, hogy kiírja, hogy continue game, szal kiírja a menüt, aztán kidob egy üzit,hogy nem sikerült kapcsolódni, majd lefagy.<#kuss>#kuss><#falbav>#falbav>
nagyon remélem, hogy csak egyelõre <#guluszem1>#guluszem1>
Skyline ruszki modra
nos ezzek a ruszkik
ruszki mod video
majd nekünk is fog egyszer igy menni
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.
Van itt vki mágus? Gamespyre hogy a rákban kell regelni? 😛
TDU nick: Bandey, Bandi[HUN] TDU2 nick: RBandi, atari.com megdögölhet új acc GipszJakab...
Hiába, elkezdtünk építkezni, az idõ most másra kell.
De nem vagytok elfelejtve (clubtagok: Raga, Teddy és a kedves többiek)!!!
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
De nincs nekem olyan programom amivel meglehetne csinálni 😞
http://goo.gl/gd6Zi5
WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27
Még sokavan a pályában de nem tudom még menyit tudnék kihozni belõle<#idiota>#idiota>
ami arra jó hogy a texturákat tudod utána modositani <#idiota>#idiota>
Most nekiáltam válogatni a texturákat és moddolni <#eplus2>#eplus2>
(duplaték 14:00 & #50400)
Ennek a játéknak nincs igazán single meg multi része a kettõ egybe van (crossplayer) gyakorlatilag.Szóval nem lenne jó ha lenne olyan dolog ami csak singlebe van multiba nincs.Végülis nem vita téma mert nem valószínû,hogy lesz benne ilyen vagy ha valaha kijön a TDU2 akkor abba is lenne.
Nem sértegetésnek szántam csak tényleg GTA feeling lenne tõle 😄 ami mellesleg egy nagyon jó játék fene vigye el a konzolosokat irigykedem rájuk..
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
TDU_to_X.exe a neve ha valakit érdekel Inen lelehet tölteni.
Mert kicsit idegesitõ 20 vagy több darabnál<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?