Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eddaj
Nem jön vki krúzolni?<#smile>

TDU Nick: Eddi3HUN

[HUN]FaTaL
Miért is? Setup.exe-t kell indítani, egyébként pedig a registrybõl fél perc kitakarítani, vagy még annyi se. Okos.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tika
Sziasztok,
segitseget kernek egy problemaval. Be van instalalva a Logitech G25 Racing Wheel USB, a gombokat identifikalja 0,1,2,3,4,stb...
De ha bekotok utanna (a G25 marad bekotve) egy masik game controllert, (egyszeru standard Genius joystick US😎, akkor annak a kapcsoloi lesznek 0,1,2,3 es sajnos a Logitech G25 atrendezodig 40,41,42,43,stb...
Viszont az egyszeru Geniusz joystick kapcsoloi mindig 0,1,2,3, de Logitech G25 (vagy akar egy Thrustmaster GT Racing Wheel) kapcsoloi csak akkor 0,1,2,3... ha egyedul van bekotve. Ha bekapcsolom a joystickot is akkor a FFB kormanyok atrendezodnek 40,41,42...
Akkor pedig ujra be kell alitani moden gombot a szimulatorba, mert mas szamok alat detekalja. Kell midketto egyszerre mert a G25-hoz csinaltam kezifeket is egy Geniusz joystickbol, de az csak komoly szimulatorokba van hasznalva.
Azt akarom megoldani hogy a Logitech G25 kapcsoloi mindig stabilan 0,1,2,3... legyenek (akar egyedul, akar joystickal) a Geniusz joystick legyen akarhol utanna 40,41,42,43... vagy akarmilyen masik szamok alat. Valahogy a Windowsba beirni hogy nedobalja at a Lgitechet nullarol negyvenre, ha bekapcsolom a joystickot. Van ott Preferred game controller, ot bealitom a Logitechet, de akkor is atrakja a 40-re a ott a joystick is. Hogyan lehetseges ezt megoldani a Windowsba?
koszi

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

HTS s3rg1nh00
persze,aztán nem fogja tudni felrakni a registry miatt.okos.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

[HUN]FaTaL
Hibás karakter van az elérési útvonalban. Töröld SHIFT+DEL-el a játékot és a documents and settingsbõl a hozzá való dolgokat, és telepítsd újra.

[HUN]FaTaL
Hagyjuk már ezt a faszságot 15 colon játszani (mert olcsó laptopban bizony nincs nagyobb kijelzõ). Egy játékra való laptop ötször annyiba kerül mint ugyanaz az asztali config monitorral, arról nem beszélve hogy a notebook nem igazán bõvíthetõ/fejleszthetõ. Tehát NEM játékra való! Amúgy meg a geforce 7000M nemondmár hogy játékra való VGA...

Nohab
Kicsit hosszú. 😄
Nohab
Forza tuning, a legdélibb városban van. Keresd meg!
Hagyjuk már ezt a hülye nem játékra való szöveget.

Ha olyan a laptop, akkor bizony az játékra való, ha egy gép olyan ami nem felel meg nagyon játékoknak, pl nincs benne csak egy alap vidikártya, akkor ugyanúgy az sem játékra való.

Nem linkelek, mert még href.huba sem fér el a link. notebook.hu és játékra való laptopok. ott találsz nem olyan drágán is, tehát elméleted megdõlt miszerint a notebook nem játékra való.

TDU nick: Trimo92

Helló! Most vettem meg a MegaPacot. De mielõtt telepítem felszetném újra tenni a játékot. De amikor uninstalt elindítom ez fogad: Error 1324.The path Test Drive Unlimited contains an invalid character. Na ez mi? És mit csináljak hogy végre jó legyen?
[HUN]FaTaL
7000es nvidiaval egyébként is esélytelen a játék, max diavetítést nézhetnél😞 notebook nem játékra való!

trogerzsiger
Szerintem az a vga sántít, de menj Ide és itt naggyából kiderül.

igen nekem az van meg és én ráérek bármikor csak 15 óra után legyen

TDU 2 nick: SpeedHUN

Ezt rá lehet arra is fogni akár, hogy warez.

Ha van ismerõsöd, akinek megvan eredetibe, kérd kölcsön és próbáld ki azzal, hogy megy-e.

bertino
akkor nemtom.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igen próbáltam. Sõt a Radialeng-et is. Lekaptam a friss drivereket is Vista-hoz.

#51944: Ez a notebook simán viszi a World in Conflict-ot vagy a Warhammer 40k Soulstorm-ot is. Ami szerintem nem rossz teljesítmény.

milk41
notebook=nem játékra való!

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Szevasztok srácok valaki megtudná mondani nekem hogy hol van a Lamborghini tuning ??? megköszönném <#help><#help><#help>
haver kért meg, hogy linkeljem be a videóját mert még friss reg-gel nem tud, ha akarjátok nézzétek meg : link

bertino
patchet próbáltad ?

Sziasztok!

Elolvastam a FAQ-ot és vissza is olvastam jó sokat, de nem találtam megoldást.
Én csak most fedeztem fel magamnak a gámát és hozzá is jutottam egy warez verzióhoz. Ám de nem fut a notebookomon. Elején a "reklámok" lemennek és aztán kilép. Ismerõs pc-jén mûködõképes. Segítsetek mi lehet a gond?
Egy ACER Aspire 7520-as a masina és NVIDIA 7000M-es videokártya van benne, 2GB ram és Vista Home Premium. Pixel shader 3.0-t is tud a videokártya, tehát elméletileg nem lehetne ez a gond.
És mégsem megy. Szeretném megvenni eredetiben mert nagyon bejött és 4ezer forint nem is sok érte, de ha nem mûködik akkor a 4ezer is sok.

Ötletek? Elõre is köszönöm mindenkinek a segítséget!

Nekem jó lenne bármelyik délután suli után fél 3-tól.
Jó lenne ha sikerülne. De én még a ranked versenyeket sem tudom megcsinálni... nem látszanak a versenyek
holecsko10
De mivel nincs 4 db gépem ezért nem is lesz meg egyhamar

TDU,ETS2 Nick: holecsko

holecsko10
hát ha nem mûködik akkor csak az marad hogy 4 gépet összekötök lan-ba. De mivel nincs gépem ezért nem is lesz meg egyhamar. ph fórumon olvastam hogy lan-on meg lehet csinálni ha minden igaz.

bertino
egy full online játéknál, hogy akarsz te hamacsizni ?

Lunatic83
holecsko, sorry, de valamiért nem mutatott téged a térképen a barátok listáján, így nem tudtam visszalépni rád, s most mennem is kell, sorry

Xbox Live: Lunatic HUN

juj, bocsánat, pont a post után láttam a linket errõl a radialeng-rõl 😉 na megyek kipóbálom... majd még írok 😊
feltettem a tdu-t, a mentésemet is visszatettem és azt vettem észre, hogy teljesen lassú, csak röcög az egész, pedig régen nagyon szépen futott... a házig még beenged de utána meg már nem tudok kilépni a játékba :| mi lehet a probléma szerintetek?
milk41
am nincs vmi FFB mod a TDU-hoz?mint mondjuk rFactorhoz a RealFeel

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

holecsko10
Állítólag csak így lehet megcsinálni, hogy fogunk 4 db gépet és összekötjük õket lan-ban plusz internet. Hát az a baj ezzel, hogy kinek van 4 db olyan gépe, hogy elfusson rajta a tdu. Szerintem kevés embernek. A Hamachi meg nem akar mûködni, de találtam valamit a Hamachi hoz, ami talán mûködni fog, de ehhez minden kinek egy forma verzió számú Hamachi program kell lenni-e hogy mûködjön. Itt egy beállítás, amit elkel végezni és utána a tûzfalat ki kell kapcsolni csak ezek után fog mûködni remélhetõleg. Múlt héten azt elértük, hogy a Hamachi látta a gépeket és válaszoltak egy másnak idõben már csak az kell, hogy lássuk egy mást a klubban. Ha ez mûködni fog, akkor jó lesz, és nem kell 4 gépet szerezni, hogy meglegyen a 100%-os küldetés. Azért kell 4 gép, mert klubok közötti versenyeknél klubonként minimum 2 emberkel. Speed, Tesco-Zsömle, vagamoHun, Victor189, Kiscsobiii, opelos, Laczfi/Cucori, cicai tõletek azt kérem, hogy ha ráértek beszéljünk meg egy idõpont ott, hogy mikor értek rá hogy megcsináljuk a Hamachi. Ugyebár mindenkinek ez a verzió szám van meg HamachiSetup-1.0.2.5-hu verzió.

szabod
Caterham találkozó:

Itt meg nagyon elvoltam<#idiota>:

Mente et Malleo

Szasza20
A Caterham találkozóról:

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Lunatic83

Lunatic83

Sajnos már megint valami gond volt a játékkal, így több képet nem tudtam készíteni... pedig jó sok Caterham volt ott

Ezt csak azért mert hülyének néztetek, hogy enzot látok. 😄

Gaben17
omg,sry,ez nem jött össze😄

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Gaben17
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fr9PfQ956pY"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fr9PfQ956pY" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"></embed></object>

Lunatic83
ott vagyunk már ketten, közel a házhoz, a hegyeken 😉

Nem látok senkit. :S

Lunatic83
Caterham találkozó lesz most a kráternél, akinek van kedve bóhockodni, jöjjön

Gaben17

Én egy szóval nem mondtam,hogy a vista!Már megjelenése óta szinte mindenre ezt használom.
Lunatic83
a Ford Island-on megtaláltok...

eddaj
Jah kéne vmi tali most

TDU Nick: Eddi3HUN

Lunatic83
mivel, hova, mikor menjek? legyen valami tali, most 😉

trogerzsiger
Olyan nincs. Legalábbis nekem nem volt.. eddig.

kivéve ami csak xp alatt hajlandó elindulni😄

Ez úgy marhaság ahogy van, nem tudom honnan vetted ezt a szokásos "xar a vista" dumát. Nálam minden progi jobban fut vista alatt mint xp-n és tapasztalatból írom nem azért mert "valahol olvastam".<#hehe>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Zomil
amugy igenis észre lehet venni,ha pl. 100fps-röl leesik hirtelen 60-ra vagy 50-ra, ha folyamatos nem észrevehetö a minimális fps csökkenés, de nagyobb fps csökkenésnél jól látható a különbség

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
Régi ATi kártyámmal vettem észre, hogy Vista alatt nem csinálja az akadást, úgyhogy valószínûleg a más driverek/OS miatt megoldódhat a probléma, de ahogy te is mondtad ennek semmi köze az FPShez.