Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
segitseget kernek egy problemaval. Be van instalalva a Logitech G25 Racing Wheel USB, a gombokat identifikalja 0,1,2,3,4,stb...
De ha bekotok utanna (a G25 marad bekotve) egy masik game controllert, (egyszeru standard Genius joystick US😎, akkor annak a kapcsoloi lesznek 0,1,2,3 es sajnos a Logitech G25 atrendezodig 40,41,42,43,stb...
Viszont az egyszeru Geniusz joystick kapcsoloi mindig 0,1,2,3, de Logitech G25 (vagy akar egy Thrustmaster GT Racing Wheel) kapcsoloi csak akkor 0,1,2,3... ha egyedul van bekotve. Ha bekapcsolom a joystickot is akkor a FFB kormanyok atrendezodnek 40,41,42...
Akkor pedig ujra be kell alitani moden gombot a szimulatorba, mert mas szamok alat detekalja. Kell midketto egyszerre mert a G25-hoz csinaltam kezifeket is egy Geniusz joystickbol, de az csak komoly szimulatorokba van hasznalva.
Azt akarom megoldani hogy a Logitech G25 kapcsoloi mindig stabilan 0,1,2,3... legyenek (akar egyedul, akar joystickal) a Geniusz joystick legyen akarhol utanna 40,41,42,43... vagy akarmilyen masik szamok alat. Valahogy a Windowsba beirni hogy nedobalja at a Lgitechet nullarol negyvenre, ha bekapcsolom a joystickot. Van ott Preferred game controller, ot bealitom a Logitechet, de akkor is atrakja a 40-re a ott a joystick is. Hogyan lehetseges ezt megoldani a Windowsba?
koszi
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Ha olyan a laptop, akkor bizony az játékra való, ha egy gép olyan ami nem felel meg nagyon játékoknak, pl nincs benne csak egy alap vidikártya, akkor ugyanúgy az sem játékra való.
Nem linkelek, mert még href.huba sem fér el a link. notebook.hu és játékra való laptopok. ott találsz nem olyan drágán is, tehát elméleted megdõlt miszerint a notebook nem játékra való.
TDU nick: Trimo92
TDU 2 nick: SpeedHUN
Ha van ismerõsöd, akinek megvan eredetibe, kérd kölcsön és próbáld ki azzal, hogy megy-e.
#51944: Ez a notebook simán viszi a World in Conflict-ot vagy a Warhammer 40k Soulstorm-ot is. Ami szerintem nem rossz teljesítmény.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Elolvastam a FAQ-ot és vissza is olvastam jó sokat, de nem találtam megoldást.
Én csak most fedeztem fel magamnak a gámát és hozzá is jutottam egy warez verzióhoz. Ám de nem fut a notebookomon. Elején a "reklámok" lemennek és aztán kilép. Ismerõs pc-jén mûködõképes. Segítsetek mi lehet a gond?
Egy ACER Aspire 7520-as a masina és NVIDIA 7000M-es videokártya van benne, 2GB ram és Vista Home Premium. Pixel shader 3.0-t is tud a videokártya, tehát elméletileg nem lehetne ez a gond.
És mégsem megy. Szeretném megvenni eredetiben mert nagyon bejött és 4ezer forint nem is sok érte, de ha nem mûködik akkor a 4ezer is sok.
Ötletek? Elõre is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Jó lenne ha sikerülne. De én még a ranked versenyeket sem tudom megcsinálni... nem látszanak a versenyek
TDU,ETS2 Nick: holecsko
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Xbox Live: Lunatic HUN
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
TDU,ETS2 Nick: holecsko

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
Sajnos már megint valami gond volt a játékkal, így több képet nem tudtam készíteni... pedig jó sok Caterham volt ott
Ezt csak azért mert hülyének néztetek, hogy enzot látok. 😄
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"