Test Drive Unlimited
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live: Lunatic HUN
http://goo.gl/gd6Zi5
jobb alsó sarok, a VW hq fölött van két tuning mûhely, az egyik az olasz autóké....
Xbox Live: Lunatic HUN
TDU2: HUNPalika WOT : Stelelmaster67
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
TDU Nick : [HUN]Log1 1995 Audi A4 1.8T 20v 150Le

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
msn:[email protected]
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
TDU 2 nick: SpeedHUN
TDU,ETS2 Nick: holecsko
TDU nick: Trimo92
Milyenek?
<#nevetes1>#nevetes1>
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Csak vicc volt nem kell rá reagálni <#papakacsint>#papakacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Szóval bocs attól, akit zavart.
http://goo.gl/gd6Zi5
Üdv Speed
TDU 2 nick: SpeedHUN
Az meg, hogy mekkora a mérete a képernyõnek, az egyéni dolog, kis méreten is lehet játszani, ez megint nem szabja meg, hogy mi való játékra és mi nem.
Mi lehet a probléma: Megpróbáltam belépni a játékba (single és multit is próbáltam) de a házból való exit után a mentés közben lefagy.
Eddig összesen egyszer fagyott le. <#szomoru1>#szomoru1><#help>#help>
Van valami módja annak hogy garantáltan lássak valakit a térképen vagy az úton? Mondjuk haver meg én egy helyen állunk, mi a módja annak hogy tuti lássuk egymást?
Következõ lépés a heti 1 rendszeres krúz (minden hétfõ 9óra).
A klubtagok elfoglatsága miatt, gondolom ez jó idõpont.
Azt tervezem, hogy minden héten 1 fix napon 1 fix ídõpontban (csütörtök este 9óra a gyanús). Klubversenyt rendezek min. 1-1.5 óra hosszban.
A versenyen nem klubtagok is indulhatnak, szerintem beférnek a 8ba.
A régen eltünt tagokat (pl. SID) kipucolom, hogy "élõ" legyen a klub.
Jellemzõen D, E-s autokkal 2-5 perces versenyek lesznek.
Ha összejön akkor a héten csütörtökön megejtjük a nyítónapot, (utána már szokássá válik 😊 ).