107666
-
#103386 Akkor a hiba nálad található. Esetleg rakj fel egy régebbit, vagy passz.
Azt se felejtsd el hogy az ingyenes preview Win 8 amit használsz még rejthet hibákat, vagy még nincs támogatva. -
#103385 javitom : STPD-t akar telepiteni.. vagyis azt nemtudja.. -
#103384 Na igen.. de nekem momentán azt csinálja, hogy oké.. telepités elindul, SCSI elkezdi telepíteni , kiírja hogy a folytatáshoz indítsa ujra a számitógépet,és utána folytatódik a telepítés.. oké.. gépresi, betölt.. újra kiírja.. folytatáshoz inditsa újra a számitógépet.. nc.. -
#103383 Az SCSI meghajtót fel kell telepítsd, de írtam is hogy instalálásnál pipáld ki ha nincs rajta. Ezért hogy megnézzem mi van, leszedtem én is a legújabb daemont de tökéletesen működik. -
#103382 F y..
-
#103381 Jó kis autó az! :))
Amúgy nekem eredeti a megapackom, eladóvá is tettem kb 2hónapja.. de levettem.. megfogadtam amit FordShelby mondott.. ha gondoljátok megpróbálom megcsinálni a daemon tools-omat, aztán ha kész akkor rughatunk 1et a ferkákkal.. :) -
#103380 Feltelepítettem a megapack-et erre becrashelt a játék, elfeketedik a képernyő aztán bedobja, hogy leállt az exe. -
Entex #103379 Valószínűleg összefügg a map szerver leállásával is, mert már rég le kellett volna dobjon az 1500 lóerős RUF-fal, gondolom egy szerverről megy minden és az van oda.. -
#103378 Ok, abban akartam biztos lenni, hogy ha baj van és ledob akkor nem kell majd előröl kezdenem. Köszi mindenkinek a segítséget.
Ha csak pár napig is de jó lesz menni pár karikát az F40-el meg a többi szépséggel. -
#103377 Igen. Amikor ledob érte akkor az is úgy néz ki hogy megveszed a megapackos kocsit, mész vele és kb 30-40mp után ledob. Aztán megint belépsz megint mész vele 30-40mp-t megint ledob. Ezt addig csinálja amíg megapackos kocsival mész, de ha belépsz a játékba és a garázsba váltassz gyorsan autót akkor nem fog ledobni. Tehát a lényeg az hogy csak akkor dob le a szeró ha használod is a megapackos autót. -
#103376 És ha nem ellenőrzi most per pillanat és kijavítják pár napon belül akkor vissza másolom a régi save file-om és minden megy mint régen?
-
#103375 Csinálj egy biztonsági másolatot a mentésedről mindenekelőtt!
Előfordulhat hogy nem ellenőrzi a szerver a megapack kódokat. Korábban is volt már ilyen, csak aztán kijavították. -
#103374 Ok, akkor megvárom azért az okosokat, lássuk mit mondanak, nem szeretném ellőni a profilom ha nem muszáj. Kösz az információt azért. -
RYO21 #103373 Én nem adtam meg semmilyen key-t sem, mert nincs. Azthiszem a Cancel-re kattintottam.
Azthiszem igen. -
#103372 Értem!(vagyis azt hiszem) :P
Tehát feltelepítem a megapackot. Milyen key-t adok meg neki?
Ha csinálok egy másolatot a save file-ról, aztán megveszek egy autót a pack-ből és tegyük fel ledob, én szépen visszamásolom a mentett save file-aim akkor működni fog? -
RYO21 #103371 Most vettem egy Lexus-t, szóval igen. :)
Bár mondom, érdemes először az autót elvinni egy tesztkörre. Ha ott disconnectál, akkor nem megy tönkre a savegame. Ha a megvásárolt autónál dob le a szerver, akkor az a baj, h az a default kocsi, és amikor az ember belép a szerverre, akkor automatikusan azt az autót dobja be neki, és ilyenkor újra kickel a szerver. -
#103370 Ez most komoly??? -
RYO21 #103369 Tegnap este gondoltam kipróbálom a Kawasaki ZX-12R-t, és megnézem, h mikor disconnectál, merthogy nincs eredeti Mega Car Packom. Viszont egyáltalán nem dobott ki. Kipróbáltam más autót is, sőt még meg is bírtam őket venni. Ingyenessé tette volna az atari a car packot?
U.I.: Csak saját felelősségre vegyetek megapackos autót, legjobb ha csináltok backupot a savetekről, vagy előtte elviszitek az autót egy tesztkörre. -
#103368 Nem javult meg..mindegy.. majd ha lesz rá kedvem, megcsinálom.. -
#103367 Reinstal, és ahova kell oda rakjál pipát. -
#103366 Akkor mit kéne felraknom? Mert régen foglalkoztam ezzel és most jólenne felugrani tenni egy próbát.. mellesleg, helyrehozni a játékokat. :) -
#103365 Nem enged, mert a kiegészítő discet nem telepítetted fel ami által be tudnád pipálni a Securomot. -
#103364 öhm. kéne 1 kis help.
Daemon azt irja hogy összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.. nos, nekem régen lekellett cserélni 1 másik daemon tools-ra, mert azthiszem a SafeDisc-et kellett kipipálni.. na most nekem jelenleg azon a részen nemenged pipálgatni. szwal vki tudna arról a daemonról egy linket küldeni? :)) -
#103363 Én is de nem dob be senkit... :S -
becsiati #103362 még ott vagyok -
#103361 Felcsekkolok énis.. S7-el.. :) -
#103359 "Enzoval jövök, mindjárt a helyszínen vagyok, ott majd várlak."
Kb. ennyiből áll összehozni egy fórumba illő hszt. Párszor már leírtam hogy ez nem chat, köszönöm a megértést. -
becsiati #103355 enzo...:D
-
#103354 Én megyek! Mivel jössz? -
becsiati #103353 17:30 ig várok... -
becsiati #103352 Nem jön valaki 1 sziget krúzra?
Az Audi kereskedésnél leszek... -
becsiati #103351 Kifagyás elleni orvosság!
MGRC 2.0 kis progi
innene lehet letölteni!:
http://sourceforge.net/project/shownotes.php?release_id=615595
MGRC 2.0 kis progi
Kattintsatok a 2.0 ra és utána a kijelölt fájlra...:D -
becsiati #103349 Entex
északi golfpályánál újra... -
Entex #103347 Megyek -
becsiati #103346 A pályánál vok.... -
becsiati #103345 Ott vagy még?
-
Entex #103344 Én fent vagyok, északi golfpályánál tali! -
becsiati #103343 Hali
1 Sziget krúzt valaki? -
Entex #103342 Mostmár krómozott a verda, csak azt kéne megtudni, hogy mások is annak látják-e :)
-
#103341 Szép lett, gartula.