107666
-
Entex #103340 Ebből lett:
Ez:
Első próbálkozásnak nem lett rossz, szerintem. -
#103339 Van mod a forgalom autók lecserélésre. Hajrá! -
Entex #103337 Le fogja terhelni a géped, kb használhatatlan lesz szerintem. -
#103336 Szerintem van neki jobb dolga is annál, hogy mindenféle kívánságokat teljesítsen. :) -
becsiati #103335 Norbi
1 ötlet ként!
Mi lenne HA a civil kocsikat kicserélnék 1 pár luxus kocsira?
pl:.Enzo, slr, mclaren F1, mclaren F1 GTR, vagy alfa 8c, audi...
mi lenne HA... -
becsiati #103334 Nem jön valaki gurulni 1 et?
A Versenypályán leszek!
-
#103333 Nincsmit! :) -
Entex #103332
Nagyon tetszik, köszi. -
#103331 Héhéé. Nyugi. Túl sok a kérés. :D Az az igazság hogy az ilyen kis módosításoknak azért nincs értelme mert ha berakok egy kocsit zmodeler-be és a módosítások után exportálom akkor összekutyul egy csomó textúrát és már sose lesz olyan mint az eredti (lásd ford mustang). Most ha mérlegeljük, hogy marad az index az elején vagy csak egy gödör legyen a helyén és mellé egy csomó textúra elszaródva. Akkor van értelme hozzányúlni ha több midnent módosítok rajta. A másik probléma hogy nekem is "véges" a kedvem az egészhez. Igazából 1 hete még a volvo-n se dolgoztam mert semmi kedvem nem volt hozzányúlni. :S -
becsiati #103330 Vagy azt nem lehetne megpróbálni a mutang nál, hogy a mustang- GTR a sárga mustangra gondolok, annak az elejét raknánk fel? -
becsiati #103329 Megmondanád, hogy mi az amit kiraktál letöltés menübe? -
becsiati #103328 Norbi
A mustang témánál annyit kellene megpróbálni, tudod a mustangot lehet saleen tuningot is lehet rátenni, ezért az az ötlet jutott az eszembe, hogy mi lenne HA a saleen tuning elejét próbálnád megcsinálni a mustangra?
nem tudom, hogy érted -e, de szerintem elég jól nézne ki!
A skyline nál is lenne 1 ötletem, mi lenne HA az elejéről levennénk az index lámpát?
-
#103327 Használgasd. Nekem nagyon bejött! :) -
Entex #103326 -
#103325 Ez az tessék: Letöltés -
Entex #103324 Naná, hogy kell, úgy látom ez a Forza 3ból való :) linket kérek! odáig már eljutottam, hogy a számlapok fehérek, akarok bele egy GTR meg egy nismo logót. Csak arról nincs lövésem, hogy miért másolja a fordszámmérő számlapját a tankműszerre, gondolom az a rajz hibádzik ami megmondja az engine-nek, hogy melyik mutatót hova tegye és ezt kéne kideríteni, hogy melyik fájl az. -
#103323 Ez amúgy egy másik játékból származó modell, nyilván részletesebb. :) -
#103322 Köszi! :) Egyébként nem tudom ismered-e...
Ha kell akkor szólj, és adok linket! -
Entex #103321 Oksa, jobbulást! Nekiálltam a Skyline műszerfalát módosítani mert a gyári nagyon gagyin sikerült, a vízhőfokmérő helyén is a fordszámmérő számlapja van, ráadásul össze is van cserélve a tankműszerrel-.- -
#103320 Mennék szívesen, de beteg vok, meg fáj a nyakam rohadtul, ráadásul az internet is baszakszik. Talán majd holnap. :) -
Entex #103319 Fent vagyok az északi golfpályánál, egy fél óra múlva jövök vissza, ha valakinek van kedve gurulni egyet várjon meg ott. 650 lovas Skyline-al vagyok, 300-nál fogy el a 6-ik :) -
#103318 Hát remélem kezdenek ezzel vmit. Tényleg elég szomorú hogy kb 1 éve még ha volt is ilyesmi, akkor sokkal ritkábban mint most. Mostanában nem tellik el úgy 1 hónap hogy ne baszódna el a szeró. Főleg hogy ha elszaródik akkor azt 1 hónapik meg se csinálják. Csak attól félek hogy egyszer végleg beszarik a szeró, ne adj isten teljesen leáll. Nem tudom mondjuk hogy ez hogy működik... :S -
Entex #103317 Benéztem az Atari fórumba, többen jelezték a problémát a mapel kapcsolatban, de eddig nem nagyon érkezett visszajelzés. Egy senior member írta, hogy minden szerver frissítés után eljátsszák ezt, a legutolsó 2 napja volt, de már több hete nem látok senkit a mapen. Support leülhet. -
#103316 A mustangal egyelőre nem tudok mit kezdeni mert nem tudom mi a gond vele. Nálam nem fagy le sehogy. -
becsiati #103315 Azért nem kell ilyen brutálisra csinálni! -
becsiati #103313 Norbi
Ezt a videot nézd meg, és HA tudod próbáld már megcsinálni a kocsit!
http://www.youtube.com/watch?v=2_d8k73gbhw
Ami a prgit illeti, nem tudom elindítani!
Nem tudom miért!
-
becsiati #103312 Norbi
Sikerült már valamit csinálni a Mustangal? -
becsiati #103311 Nem jön valaki 1 sziget krúzt? -
#103310 Nem bannolnak, csak szimplán ledob online-ról bizonyos módosítás után. Ésszel kell csinálni mert nehezebb helyrehozni mint elszúrni. Tapasztalatból mondom. :) -
#103309 Ez de megtetszett.
-
#103308 Nyugi.. én az R32-t alakítottam át turbós gyorsulási autóvá.. nem banoltak érte.. a TDU1et leszr.ják moddingmiatti banolás téren.. nemis banolnak senkitse.. -
becsiati #103307 Mámma csinálunk valami krúzt? -
#103306 Sajnos ugyan az a helyzet :( -
#103305 Háát... Lehet ha rendszergazdaként indítod akkor nem fogja ezt írni. De nekem is csinált már ilyet, és azt hiszem ez segített nekem is. -
#103304 Modding tools-ban kikeresem az autó, de az t írja, hogy "Unable to load requested vehicle data". Újra betallóztam neki a TDU mappát de így sem. Valami tipp? -
#103303 Neem szerencsére ez még engedélyezett. A modding tools-ban asszem minden engedélyezett, csak a tdu pe-ben nem. -
#103302 Jaja, az megvan cask féltem piszkálni, mert tudom, hogy bizonyos dolgok miatt bannolják a profilt vagy mi a szösz. -
#103301 Persze. A modding tools-ban a vehiclemanager-ben kiválasztod a kocsit amit módosítani akarsz, aztán a physics fülre rámész és ott lehet állítani hogy fwd, rwd vagy 4wd. -
#103300 Norby, volna egy kérdésem. Át lehet állítani egy autót RWD-ről 4WD-re anélkül, hogy elrontsam az online profilom és a játékot? -
#103299 Ott voltunk...de nem dobott be senkit csak én meg Atty voltunk :(