107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    Én tegnap is fent voltam kicsit. Igaz inkább tesztelgetés meg driftelés végett, meg többször ki be lépkedtem... :D

Am folytattam a munkát a készülő volvo-m belterével, és befejeztem a "vázlatot", ami alapján fogom rendes átalakított dds fájlokkal is letextúrázni a belteret, meg nyilván átalakítani az egészet tdu-s modellé. Reméljük sikerül, bár nem a beltérrel szoktak lenni a legnagyobb gondok... :)
  • Entex
    Egyébként szoktatok még feljárni a szigetre? becsiatin kívül mást nem nagyon látok a comrade-ban, hogy bejelentkezne.
  • marcihusi
    A hozzászólásoknál írja hogy mi a teendő. A mentésedben hozzáadod a bookmarkokhoz ezt:
    "Northern Secret Island" 2830 9122.41 0.65 9847.77 0.005 -0.003 -1.000 427894451
    Aztán belépsz a játékba, térkép, és oda ugrasz a bookmark-hoz.
    Ha jól értelmezem ennyi volna.
  • Norby646
    Írtam. Reméljük kezdenek vele vmit...
  • Entex
    Küldtem egy support ticketet a map javítása érdekében az Atarinak, nem lenne rossz ha ti is küldenétek, hátha figyelembe veszik.Ticket küldés
  • becsiati
    Jön valaki 1 sziget krúzra?
    Az északi golfpályánál leszek!
  • Norby646
    Voltam már itt. Trainer-el jutottam át... Konrétan repülsz egy idejig és utána ott lesz a sziget, de sok értelme nincs, mert hiába van út, te a "földön" mész így nem lehet kihasználni az egyenest.
  • becsiati
    Hali
    Feladok mindenkinek 1 Jó "KÖNNYŰ" feladványt!!
    Erre a titkos szigetre ami "északon van", hogy lehet kimenni??
    Itt a link ahol megtudjátok nézni a videot!!

http://www.youtube.com/watch?v=17zPx9ybbRc

Várom a lehetséges válaszokat!
    A neten kerestem, de nem találtam semmit ahonnan ki lehetne menni!
    Köszi a segítséget!!
    Majd írjatok...
  • Norby646
    :DDD Aztak*rva... :D Ezt jól megfogalmaztad ember. Én se értem mi a problem... Milyen mentés egyáltalán? Offline? Mert ha online és az nem a tied akkor nem is fog működni valszeg. Meg egyáltalán mit másoltál be? Van egy Test Drive Unlimited mappa a dokumentumokba és azon belül a savegame mappába kell bemásolni a profilt/profilokat.
  • bboyatty
    Nem igazán értem akkor mi a helyzet nálad, írd le részletesen egy PM-be. Hátha felfogom.
  • ben2004
    De az megvan csak, nekem évek óta megvan, csak annyi a bökkenő, hogy csak nemrég hallottam a mentésről és hiába teszem be, nem megy.Erre az esetre mit javasolsz?Vagy másoljak 1 másikat is hozzá a mentéshez?Amúgy a mentés benne van csak nem megy. Ilyenkor mit tegyek?
  • Entex
    Opelos Winter mod-ja nagyon komoly, nem tudom elérhető-e még valahol, keress rá.

• bboyatty
    Szia! Nem videózom le, szerintem semmi szükség rá, ide másold be és kész: C:\Users\(felhasználó név)\Documents
    Linket nem fogok keresni neked, ott a google használd.

@Ryo21:ITT!!! keress kedvedre valót.
  • RYO21
    Tudtok olyan enviroment modokat, amelyek úgymond 'európaisabbá' varázsolják a játékot?
  • ben2004
    Sziasztok!Valaki levidizné hogy hogy kell a mentést belerakni a játékba?És 1 linket a mentésről?Előre is Köszi!
  • 0Diaz0
    Fentvan.. és mégsem engedi..
  • [HUN]FaTaL
    Az új daemonban is engedné, ha felraknád az sptd-t...
  • 0Diaz0
    De legalább a tdu2 már megy.. :)
  • 0Diaz0
    Nein! De win7em van, és a régi daemonban engedné.. viszont az nem kompatibilis a w7-el.. amellett felse akar települni, mert internal server error errorcode : 14-et ír.. viszont ebbe az új lite-be nem engedi.. hiába csinálok én bármit is.. nem engedi..
  • [HUN]FaTaL
    Securom bepipálva DTben? Anélkül nem fog menni.
  • 0Diaz0
    Hehe.. " Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel ".. :D
  • becsiati
    Jön valaki 1 krúzra körbe a szigeten?
  • becsiati
    Tudomásul vettem, amikor mondtad, hogy 7 kor jössz haza...
    fél nyolckor írtam neked hogy én ott vagyok, ha akarsz jössz.
    megértem én így is
  • Entex
    Elég lett volna a privát is. Mint mondtam, 7-ig dolgozom, és nem abból áll az élet, hogy hazajövök és már vágódok is be a gép elé, legalábbis nálam.
  • becsiati
    Entex, jössz? én már ott vagyok. :D
  • [HUN]FaTaL
    lol ennyit a játékkal együtt sem kapnál érte
  • 0Diaz0
    komolyan.. dehát ha nem megy el ,nem megy el.. ezvan.
  • Norby646
    Ez sajnos így igaz.
  • Bronx South
    Azt a lóvét komolyan gondoltad ? A TDU2 kerül már annyiba lol.

Nem akarlak elkeseríteni, de egy doboz cigi árát se éri meg (főleg mert only serial), kétlem hogy lesz egy hülye aki megveszi annyiért. :)

Múltkor nem véletlenül írtam azt amit (bár nekem TDU1 és Gold van), 1K, max. 2K forintot ha megér az egész, doboz híján inkább az előbbi.
  • 0Diaz0
    A játék marad, de a Megapackom eladó lett..
  • bency
    Nekem se szokott bekötve lenni...csak lom a gépben:P
  • 0Diaz0
    azthiszem van itthon 4gb-os pendrive..
  • [HUN]FaTaL
    Az összes eredeti játékomról van egy mdf/mds példány a gépemen, amúgy meg steam. :)
  • wollnerd #103393
    Nincs dvd meghajtó? Ezt nem mondod.... :D Akkor hogyan játszol/telepíted az eredi játékokkal(kat)??? :DD
  • [HUN]FaTaL
    DVD? Minek? Telepítsd pendriveról, nekem dvd meghajtó sincs a gépemben már :D
  • 0Diaz0
    Lehet átrakom.. de kéne vennem DVD-t akkor.. azt meg holnap veszek reggel.. amig nincs kint a 8 teljes verzióban..
  • Bronx South
    Használj Windows 7 -et. Annyi plusz nincs a 8 -ban hogy feltétlenül azt kéne használni.
  • 0Diaz0
    Ez van, mostmár átraktam.. nemfogom visszapakolni az XP-t.. különben sincs már meg az eredeti XP-m..
  • [HUN]FaTaL
    Win8-on nem fog menni az SPTD. Talán nem egy beta OS-t kéne a mindennapokra használni. :)
  • 0Diaz0
    naigen.. nem kizárt.. próbálkozom.. aztán majd csak lesz valami..