107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Norby646
    :) Helyes! Amúgy a képeken azért van utómunka bőven de ezt csak az eredeti képhez viszonyítva tűnik fel inkább, szóval a játékbeli kép egy kicsit gyengébb, pedig nálam teljesen fullon 1920x1080-ban. Egy patch hd, egy reflection enhancer meg 1-2 környezet mód és tökéletes az egész! :) ÉRdemes vele szöszmötölni mert avégeredmény nagyon feldobja a játékot. Am köszi all! :)
  • Entex
    Asszem visszatérek asztali gépre, már el is felejtettem milyen jó Full HD-ban max detailson nyomni HDR-el :)
  • bency
    Óóó Fszom hogy nem tudok igy photoshoppolni...
  • Bronx South
  • Norby646
    No még 1 pár kép ahogy írtam:

Hát ennyi, a feliratos képen a felirat nem pont olyan lett mint amit akartam, de jelnleg fejlesztgetem a ps tudásom. :)

• Norby646
    Photoshop az egész... :) Itt az eredeti kép:

• Entex
    Ez PS vagy ilyen moddal tolod? Nagyon állat :D
  • Norby646
    Köszi! :) Am ez 100%-ig fm4 model combatshotgun-tól, szal nem tok vele mit csinálni, bár engem nem zavar. :) De jó észrevétel, a kis e36-osról érkezett tükröcske. :)

Wollnerd, SuSu: Nektek is köszi! :) Még dolgozok pár képen majd később bedobálom őket.
  • AlieN911
    Értem, nekem fenn sincs, és nem is lesz, szóval ez a probléma nem áll fenn, hogy én játsszak vele :)

Köszi
  • bucsher
    szép autó :) (azért az m3 tükröt nem erőltetném)
  • SuSu1992
    Értem, köszi!
    Szép autó!:)
  • wollnerd #103455
    Eeezzz Szupeeer kép!!!
  • Norby646
    Nálam se. Rohadt atari... Írtam nekik de basznak válaszolni, és még cska nem is csinálnak semmit. Igaz nem is vártam... Na mind1 bedobok 1 képet csak úgy.

Akartam még javítani rajta de most csak ennyi. :)
  • SuSu1992
    Hello!
    Most csak nálam nem működik a szerver, vagy senkinél sem?
  • 0Diaz0
    Igen, csupán csak annyi hogy te nem lépsz fel avagy kitörlöd a serial txt-t.. , ha ő nincs fent akkor te tudsz vele játszani.. de úgy fair,hogyha már eladtad akkor te nemjátszol vele..
  • AlieN911
    Hali

Reggeltem már a kódomat, fsznév + email ügye, ha eladom a kódomat, tudnak vele újra reggelni?
  • wollnerd #103450
    Sehogy!
    Csak EREDETI kulccsal lehet!
  • Lovver2010
    Hogyan tudok multiba játszani ha nem eredeti a játék?
  • [HUN]FaTaL
    Reinstall nem fogja megoldani, mert a crackje szar. VITALITY verzió kell, az jól működik.
  • Norby646
    Elkezdessz spórolni...

Nah jó... :) Egyszer már kérdeztem de sztem nem vetted észre, hogy eredeti vagy másolt (én az utóbbira tippelek) a játékod? Ha eredeti akkor talán vmi mod kavarhatott be, ha másolt akkor meg sztem a verzió rossz amit leszedtél. Anno még amikor eleinte a tdu-t warezzel toltam akkor nálam is előfodrdultak érdekes dolgok, és vmi hasonlóra emlékszek de lehet tévedek. Sajnos a tdu virágbolti verziójával akadhatnak ilyen érdekességek, de csak tippelgetek. :/ Sztem egy uninstall megoldja a dolgot, úgy hogy minden fenmaradt "szemetet" kitörölsz mielőtt ismét telepítenéd. Ha az se nyer, akkor másik verzió, esetleg új profil. Ha meg semmi -amit kétlek- akkor trainer és money hack. Ettől jobbat én se tok mondani. :S
  • Beni85
    Sziasztok,

Azt mi okozhatja, hogy nekem a TDU-ban most hogy végre elindult minden autó a többszörösébe kerül, mint normál esetben. (Pl Ferrari F430 eredetileg 170000$, nekem meg 1,5 millio $-ért akarja adni a játék. De bármi más kereskedésben ha D, vagy annál jobb kategóriás kocsit akarok venni, akkor ilyen árakat dob ki...)
    Ilyenkor mi a teendő? :O
  • Entex
    itt
  • becsiati
    TDUMT 1.14 progi kellene nekem, ha valakinek megvan töltse már fel!!
    Köszi
  • becsiati
    20:00 kor jön valaki 1 sziget krúzra?
    A rajt, a kráterben lévő háztól indulna...
  • becsiati
    Nagyon jó volt a kis krúz körbe a szigeten, és a képek is jók lettek!
    Köszi
  • Entex
    Csapattunk egyet a szigeten becsiati-val, képek itt:Picasa TDU album
  • Beni85
    MEgvan a hiba oka, tényleg az IGE mappa kellett neki. :)
    Működik. Köszönöm a segítségét mindenkinek.
  • Beni85
    köszi a linket!
    egyébként azért nem értem, mert ugyanezzel a DVD-vel már korábban jó volt...
  • becsiati
    Lényegtelen, hogy milyen win van rajta csak a crack legyen jó!
  • becsiati
    Itt a link ahonnan leszedheted!
    http://www.4shared.com/rar/fQqMg27B/file.html
  • Beni85
    Na, amit írtam az meg elszállt...
    A lényeg, h több gépen is néztem, mindegyiken win7 volt, egyiken sem volt előtte telepítve és mindegyiken ugyanezt produkálta. Egyébként erről a DVD-ről telepítettem a Vistára is, és úgy működött.
    MIndenestre megpróbálom az itt javasolt dolgokat, köszönöm a segítséget. :)
  • becsiati
    Keress 1 HATRED Cracket! Az jó lesz
    csak patchold fel 1.66A verzióra, és a hatred crack kell menni fog.
  • Entex
    Keress egy másik cracket itt.
  • Norby646
    Ismerős a probléma de sztem ez nem a win 7 miatt van. A lényeg hogy hiányoznak fájlok az egyik mappából, vagy hibás. Ha jól tudom egy IGE nevezetű mappa, de pontosan nem tudom sajnos. Egy gyenge javaslat de lehet megoldódik... Töröld le a játékot, a megmaradt mappát is töröld ki utólag, valamint a c/programdata/test drive unlimited mappából (egy biztonsági mentés után) törölj ki midnent + ha nem fontos a meglévő (ha van) mentésed akkor a test drive unlimited mappát is töröld ki a dokumentumokból! Ha ez megvan akkor lemez berak, és rendszergazdaként futtasd végig a telepítést.

Amúgy eredeti a játékod? Mert ha nem akkor 1: rossz verziót szedtél le, 2: nem tudsz vele online játtszani...
  • Beni85
    Sziasztok,

A gépemen Vistáról Win7-re álltam át, és a következő hibát csinálja a TDU:
    Belépek, elkezdem a karriert, megveszem a házat, autót, majd elmegyek az első versenyhez, ahol kirakja a normál verseny előtti menüt/képernyőt, de ahogy az út fölött forog a kamera, nincs ott a kocsi. ÉS ha rányomok a start-ra, akkor nem történik semmi. Gondolom valami Win7 összeférhetetlensége van a programnak. A kérdésem az, hogy ezzel tudok valamit kezdeni, vagy esélytelen hogy működjön?

Minden infót, segítséget előre is köszönök! :)

Egyébként kicsit beleolvasva a fórumba, láttam, h szerveztek itt közös online autózásokat, ezekhez szívesen csatlakoznék.
  • Entex
    Megyek!
  • becsiati
    Csá
    Jön valaki 1 sziget krúzra? Az északi golfpályánál leszek!
  • Norby646
    Ehhh...

KÖSZI! :D
  • Entex
    Majd küldöm a számlaszámom, 5000 lesz :D
  • Norby646
    Egyébként ha vki az audi a6 v8-as belsejének és külsejének a bnk-ját elküldené nekem azt megköszönném. :) (A6_v8.bnk, A6_V8_I.bnk)