107666
-
#103466 :) Helyes! Amúgy a képeken azért van utómunka bőven de ezt csak az eredeti képhez viszonyítva tűnik fel inkább, szóval a játékbeli kép egy kicsit gyengébb, pedig nálam teljesen fullon 1920x1080-ban. Egy patch hd, egy reflection enhancer meg 1-2 környezet mód és tökéletes az egész! :) ÉRdemes vele szöszmötölni mert avégeredmény nagyon feldobja a játékot. Am köszi all! :) -
Entex #103465 Asszem visszatérek asztali gépre, már el is felejtettem milyen jó Full HD-ban max detailson nyomni HDR-el :) -
#103464 Óóó Fszom hogy nem tudok igy photoshoppolni... -
#103463 -
#103462 No még 1 pár kép ahogy írtam:
Hát ennyi, a feliratos képen a felirat nem pont olyan lett mint amit akartam, de jelnleg fejlesztgetem a ps tudásom. :)
-
#103461 Photoshop az egész... :) Itt az eredeti kép:
-
Entex #103460 Ez PS vagy ilyen moddal tolod? Nagyon állat :D -
#103459 Köszi! :) Am ez 100%-ig fm4 model combatshotgun-tól, szal nem tok vele mit csinálni, bár engem nem zavar. :) De jó észrevétel, a kis e36-osról érkezett tükröcske. :)
Wollnerd, SuSu: Nektek is köszi! :) Még dolgozok pár képen majd később bedobálom őket. -
#103458 Értem, nekem fenn sincs, és nem is lesz, szóval ez a probléma nem áll fenn, hogy én játsszak vele :)
Köszi -
bucsher #103457 szép autó :) (azért az m3 tükröt nem erőltetném) -
SuSu1992 #103456 Értem, köszi!
Szép autó!:) -
#103455 Eeezzz Szupeeer kép!!! -
#103454 Nálam se. Rohadt atari... Írtam nekik de basznak válaszolni, és még cska nem is csinálnak semmit. Igaz nem is vártam... Na mind1 bedobok 1 képet csak úgy.
Akartam még javítani rajta de most csak ennyi. :) -
SuSu1992 #103453 Hello!
Most csak nálam nem működik a szerver, vagy senkinél sem? -
#103452 Igen, csupán csak annyi hogy te nem lépsz fel avagy kitörlöd a serial txt-t.. , ha ő nincs fent akkor te tudsz vele játszani.. de úgy fair,hogyha már eladtad akkor te nemjátszol vele.. -
#103451 Hali
Reggeltem már a kódomat, fsznév + email ügye, ha eladom a kódomat, tudnak vele újra reggelni? -
#103450 Sehogy!
Csak EREDETI kulccsal lehet! -
Lovver2010 #103449 Hogyan tudok multiba játszani ha nem eredeti a játék? -
#103448 Reinstall nem fogja megoldani, mert a crackje szar. VITALITY verzió kell, az jól működik. -
#103447 Elkezdessz spórolni...
Nah jó... :) Egyszer már kérdeztem de sztem nem vetted észre, hogy eredeti vagy másolt (én az utóbbira tippelek) a játékod? Ha eredeti akkor talán vmi mod kavarhatott be, ha másolt akkor meg sztem a verzió rossz amit leszedtél. Anno még amikor eleinte a tdu-t warezzel toltam akkor nálam is előfodrdultak érdekes dolgok, és vmi hasonlóra emlékszek de lehet tévedek. Sajnos a tdu virágbolti verziójával akadhatnak ilyen érdekességek, de csak tippelgetek. :/ Sztem egy uninstall megoldja a dolgot, úgy hogy minden fenmaradt "szemetet" kitörölsz mielőtt ismét telepítenéd. Ha az se nyer, akkor másik verzió, esetleg új profil. Ha meg semmi -amit kétlek- akkor trainer és money hack. Ettől jobbat én se tok mondani. :S -
Beni85 #103446 Sziasztok,
Azt mi okozhatja, hogy nekem a TDU-ban most hogy végre elindult minden autó a többszörösébe kerül, mint normál esetben. (Pl Ferrari F430 eredetileg 170000$, nekem meg 1,5 millio $-ért akarja adni a játék. De bármi más kereskedésben ha D, vagy annál jobb kategóriás kocsit akarok venni, akkor ilyen árakat dob ki...)
Ilyenkor mi a teendő? :O -
Entex #103445 itt -
becsiati #103444 TDUMT 1.14 progi kellene nekem, ha valakinek megvan töltse már fel!!
Köszi -
becsiati #103443 20:00 kor jön valaki 1 sziget krúzra?
A rajt, a kráterben lévő háztól indulna... -
becsiati #103442 Nagyon jó volt a kis krúz körbe a szigeten, és a képek is jók lettek!
Köszi -
Entex #103441 Csapattunk egyet a szigeten becsiati-val, képek itt:Picasa TDU album -
Beni85 #103440 MEgvan a hiba oka, tényleg az IGE mappa kellett neki. :)
Működik. Köszönöm a segítségét mindenkinek. -
Beni85 #103439 köszi a linket!
egyébként azért nem értem, mert ugyanezzel a DVD-vel már korábban jó volt... -
becsiati #103438 Lényegtelen, hogy milyen win van rajta csak a crack legyen jó! -
becsiati #103437 Itt a link ahonnan leszedheted!
http://www.4shared.com/rar/fQqMg27B/file.html -
Beni85 #103436 Na, amit írtam az meg elszállt...
A lényeg, h több gépen is néztem, mindegyiken win7 volt, egyiken sem volt előtte telepítve és mindegyiken ugyanezt produkálta. Egyébként erről a DVD-ről telepítettem a Vistára is, és úgy működött.
MIndenestre megpróbálom az itt javasolt dolgokat, köszönöm a segítséget. :) -
becsiati #103435 Keress 1 HATRED Cracket! Az jó lesz
csak patchold fel 1.66A verzióra, és a hatred crack kell menni fog. -
Entex #103434 Keress egy másik cracket itt. -
#103433 Ismerős a probléma de sztem ez nem a win 7 miatt van. A lényeg hogy hiányoznak fájlok az egyik mappából, vagy hibás. Ha jól tudom egy IGE nevezetű mappa, de pontosan nem tudom sajnos. Egy gyenge javaslat de lehet megoldódik... Töröld le a játékot, a megmaradt mappát is töröld ki utólag, valamint a c/programdata/test drive unlimited mappából (egy biztonsági mentés után) törölj ki midnent + ha nem fontos a meglévő (ha van) mentésed akkor a test drive unlimited mappát is töröld ki a dokumentumokból! Ha ez megvan akkor lemez berak, és rendszergazdaként futtasd végig a telepítést.
Amúgy eredeti a játékod? Mert ha nem akkor 1: rossz verziót szedtél le, 2: nem tudsz vele online játtszani... -
Beni85 #103432 Sziasztok,
A gépemen Vistáról Win7-re álltam át, és a következő hibát csinálja a TDU:
Belépek, elkezdem a karriert, megveszem a házat, autót, majd elmegyek az első versenyhez, ahol kirakja a normál verseny előtti menüt/képernyőt, de ahogy az út fölött forog a kamera, nincs ott a kocsi. ÉS ha rányomok a start-ra, akkor nem történik semmi. Gondolom valami Win7 összeférhetetlensége van a programnak. A kérdésem az, hogy ezzel tudok valamit kezdeni, vagy esélytelen hogy működjön?
Minden infót, segítséget előre is köszönök! :)
Egyébként kicsit beleolvasva a fórumba, láttam, h szerveztek itt közös online autózásokat, ezekhez szívesen csatlakoznék. -
Entex #103431 Megyek! -
becsiati #103430 Csá
Jön valaki 1 sziget krúzra? Az északi golfpályánál leszek! -
#103429 Ehhh...
KÖSZI! :D -
Entex #103428 Majd küldöm a számlaszámom, 5000 lesz :D -
#103427 Egyébként ha vki az audi a6 v8-as belsejének és külsejének a bnk-ját elküldené nekem azt megköszönném. :) (A6_v8.bnk, A6_V8_I.bnk)