Test Drive Unlimited

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Baja bizony.
Nekem is volt ilyen gondja, azóta a DVD a meghajtóban lakik!

Þór vígi þessi rúnar

Igen, akkor fél percig nem tudok semmit se csinálni, ha abbahagyta ezt a leállást, akkor kiép a játékból és behoz vmi www.none.com nevû weboldalt.

TDU nick: HUNHanzi14

Norbi1990
Ja az a baja.Szedj le Mini Imaget Innen
Shongi
Ki tudja, az ilyen szerver leállásoknál végülis lehet hogy raknak fel új server oldali frissítéseket, amikben jobb a biztonsági rendszer, de persze ez csak tip..
Próbáltad, hogy rámész a Yes-re?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Igen eredeti, csak eltúnt a CD és most crackrõl megy, lehet ez a baja?

Shongi
Nah látom vak voltam, ott írja lent hogy 1.66a, egy kérdés még, eredeti?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Shongi
Hmm belépek és megnézem mi van, ha nincs új patch és neked fenn van az 1.66a, akkor nem tudom😄

Shongi
Ez azt jelenti hogy valamit nem jól linkelsz😄

Bocs az elõbb valami baj volt a képpel. <#szomoru1>
<#szomoru1>

Üdv!

Amikor bejelentkeznék TDU-ba ezt a hibát kapom:

Ez miért van és hogyan lehet megoldani? Remélem tud valaki segíteni.
Elõre is kösz.

holecsko10
most mûködik a szerver.

TDU,ETS2 Nick: holecsko

cicai
megin nincs szerver<#boxer>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ne törölgessenek...nullázzák le a szervert a picskuba oszt' kezdje mindenki elölrõl.<#crazya>

Ezek az üres sorok a népharagnak vannak fenntartva...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Dante73
Tudom, annak aki épp játszana, marha idegelõ a szerverek leállása. Magam is belefutottam párszor.
Viszont ilyenkor általában csinálnak is valamit. Vagy javítgatják a trade-t, vagy törölgetik a cheater-idõket, egyebek. Tehát végülis, jól jövünk ki belõle.
Úgyhogy, türelem srácok! HAmar lessz megint szerver!

http://www.freetvmaci.info/

Módosítok, már nem enged be! <#gun>

TDU2 nick: PM75

Mi a gond a játékkal? Engem elsõre beenged és meg sem szakad. Mondjuk olyan, mintha nem ugyanarra a szerverre menne, mert nincs ukrán, szlovák, stb. játékos csak angolnyelvûek.

TDU2 nick: PM75

már megint mit b*szakodnak vele? 😞

bertino
attól, hogy leállították.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
jaja, már engem is kitiltottak.

majd regelek ujra... 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

most megy a szerver? mert állandoan azt irja h login failed. csak nekem szarakszik? ha igen akkor mitõl lehet?

Az jó lesz mert kitiltanak az atari fórumról pillanatok alatt...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Nathan66
nekem nincs arra idõm, hogy éjszakáig játszogassak (élni is kell vmibõl) és amikor játszanék egy kicsit mert kedvem támad, 10bõl eddig 8x nem volt rá lehetõség... megnéznélek teged mit reagálnál...(4napos a játék) ígérem többet nem szórom tele ezt a helyet a szarságaimmal. majd megírom az atarinak h csókolja szájin a szõrös hímvesszõmet. ennyi

Shongi
Jó azt megértem hogy zavar, anno amikor még a wow nagyon új volt, és sok server szarakodás vot én is kiakadtam, mert ott ugye van havidíj is...de a TDU-ra annyire nem jellemzõ ez. Most akadt valami problémájuk, hát istenem megesik, majd kijavítják és megint jó lesz hónapokon keresztül.

Nathan66
ja, igazad van csak te nem most vetted és játszottál vele eddig kemény 2 órát...

Shongi
Hát lassan te is abbahagyhatnád ezt a rinyálást...mi is szeretnénk játszani, minket is idegesít ha nincs server, de még se tömjük tele a fórumot ezzel a sok szarsággal minden egyes leálláskor...

Nathan66
lassan abbahagyhatnák már ezt mert szerintem most már rettentõen idegesítõ!!!

Remélem kijavítják a tegnap észlelt hibákat. Jó páran default car-okat láttunk a krúz során pedig megvan a pack mindenkinek. Ha kiléptél a mapra és visszajöttél az segített, már ha nem pont akkor váltottál Eden típusú kocsira. <#falbav>

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Nathan66
ezt a cigánymunkát... most se megy az a szájbasexuált hányingerkeltõ szerver... az embernek lenne egy kis szabad ideje és az ilyen semmire kellõ "emberek" miatt kell a plafont lesnem...

uhh, de király a felnim..<#wow1>
héj, nekem is kell ilyen <#rinya>

E8500 | OCZ | Gainward | Raid | Razer | Lian Li | PVA nick: Tibiajax Car: Farboud ~ fullblack/st3/manual, TDU: youtube és \'Tibiajax\'

jofer
És végül a Raga által szervezett klubtalálkozó
A végére csak négyen maradtunk, de tök jó volt! Köszönet minden résztvevõnek: Raga, Teddy, Csabimomo, Krisz88, Cicai.

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Memphis talija:

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

jofer
Somdav bulija másik szemszögbõl:

HUNMemphis
Egész jó volt Somdav talija.Ketten indultunk de végére lettünk 6-an.
Ahogy ígértem neki felteszem a képeket.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Merre van a klub?

TDU Nick: olika99 PC: ASUS P4V8X-MX, Pentium 4 3,2Ghz Prescott Core Hyper-Threading, Sapphire Radeon X1650 Pro 512MB, 1,5Gb DDR ram, Windows XP SP2 Mac: G4 Mac Mini: Mac OS X Leopard

mrmilan
Ma este nem tudok fent lenni Raga!
A holnapi nap talán jó lesz...

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

Ma 21h-kor klubtali, találkozó a klub elõtt. Autó szabadon választott, csak ne A kategóriás legyen.
[HUN]FaTaL
Na holnap gyorsul egy picit a gépem, remélem Vista alatt hozni fogja végre az XPn lévõ mostani szintet😄 Belekerül egy 3ghz-s P4, majd azt is húzom 10%al😄 Meg +1 giga ram.

http://goo.gl/gd6Zi5

cicai
én azt hittem tényleg 50ezer<#szomoru1>

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

milk41
nem...persze hogymenne😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Misi az ezredes
ÕÕÕ lenne pár kérdésem!

DTU szaggatás nélkül menne ilyen gépen?

Intel cor2 1,8 duo
Geforce 8800GT 1gb
1,5 gb ram
és egy jó alaplap 😄

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Nathan66
vmi ötlet az FFBre? egyik pillnatról a másikra eállítódott. már vagy 10x újraraktam a legújabb logitech drivert és ugyanolyan.. a régi driverrel csinálta még ezt, vagyis ennyire nem de azzal is rángatott egy kicsit. aztán felraktam az újat és tökéletes lett, ma meg...

pernahajder
Nálam sebaja!

Nyugalom, a hosszú élet ritka!

Nathan66
ez nagyon jó... tegnap még szerver nem volt és azért nem tudtam játszani, ma meg elkezdett összevissza rángatni az FFB a gameben és teljesen játszhatatlan lett a TDU😞 ver az isten úgynézki rendesen...

pernahajder
Hajnalba mennem kell Muterékért a reptérre. addig maradok😊)

pernahajder
Sebaj addig keresgéltem, nézegettem.

Lunatic83
sorry, úgy gondoltam kaja után kicsit lepihenek... kicsit bealudtam 😉
sorry!!!!!!! 😉

Xbox Live: Lunatic HUN

HUNMemphis
Ketten vagyunk eddig Somdav taliján.HC-ek és Non-HC-eket is szívesen várunk.
Jöjjön bátran akinek van kedve és ideje.Északon vagyunk a kilátónál.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

tdu Toyota
<#eplus2><#gonosz1><#crazya>

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

somdav95
Na jön valaki ?

HUNMemphis
<#eljen><#eplus2><#eljen>Jók vagyunk!!!